Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 nov 2014 - Anul XIX, nr. 263 (5772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Balan consideră că Victor Ponta a ajuns la paranoia şi se crede Dumnezeu

Marţi, 11 Noiembrie 2014 (15:42:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
„Victor Ponta a ajuns la paranoia şi se crede Dumnezeu în ţara asta, fiind înconjurat de Ghiţă, Dragnea şi Oprea, care se cred arhangheli”. Declarația îi aparține vicepreședintelui regional al PDL, deputatul de Suceava Ioan Balan, și vine ca reacție la acțiunile PSD de atragere a Bisericii în campania electorală pentru a-l sprijini pe candidatul Alianţei Socialiste, Victor Ponta. Balan consideră inadmisibilă modalitatea prin care PSD încearcă să atragă Biserica în campania electorală. El a arătat că după ce la alegerile europarlamentare PSD a folosit Biserica, agăţând bannere cu imagini ale mănăstirilor din Bucovina peste care a pus sigla PSD, acum, la alegerile prezidenţiale, i-a folosit direct pe slujitorii Bisericii şi pe aleşii locali pentru a transmite mesaje politice din faţa altarelor.Balan a făcut referire la recentele mesaje care au ajuns în presă transmise de un lider PSD din Satu Mare, arătând că PSD are acelaşi mod de a face politică în toată ţara. „L-am auzit pe preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, care ameninţă că dacă preoţii nu dau mesaje în biserici favorabile lui Ponta, le vor fi date soţiile şi amantele afară din serviciu”, a spus Balan. Liderul PDL a adăugat că situaţia este similară şi la Suceava, unde primarul Ion Lungu face presiuni la biserici şi împarte pliante în uşa bisericii cu Victor Ponta.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan consideră că Victor Ponta a ajuns la paranoia şi se crede Dumnezeu.
 Vizualizări articol: 1976 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Balan consideră că Victor Ponta a ajuns la paranoia şi se crede Dumnezeu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iohannis lasat singur?! trimis de
(11 nov 2014, 18:26:28
Aseara Gusa & co si-au facut perfect datoria fata de Ponta. Marea problema a lui Iohannis este faptul ca nu au absolut niciun post de televiziune care sa fie de partea lor. Absolut toate posturile, in frunte cu acest post ce se proclama singur "independent"dar condus de fostul sef de campanie al lui Geoana din 2009 si de sotia unui ministru din cabinetul Ponta fac tot posibilul sa il sprijine pe Ponta. Apropo de emisiunea de aseara. Dupa bilele negre acordate de cele 3 moderatoare "ïndependente" se poate trage o singura concluzie. Vor tot un presedinte premier, presedinte parlament, presedinte guvern adica tot un presedinte jucator care sa dicteze si sa faca absolut totul. Sa spui ca dai bila neagra ca nu ti-a explicat cum creaza noi locuri de munca sau nu ti-a dat date despre buget scuze, ori nu stii ce rol trebuie sa aiba presedintele ori esti iubitor de presedinti gen Ceausescu sau Basescu. Niciuna dintre aceste probleme si mai nimic din intrebarile lor nu tin de presedinte conform constitutiei actuale. Doar daca va doriti in continuare un presedinte-premier pe chipul si asemanarea lui Basescu care sa dicteze absolut tot unui guvern si parlament subordonat. Bomboana de pe coliva care a aratat profesionalismul si deontologia celor de la Realitatea "ïndependenta" pusa pe Poante a fost acea intrebare superba: Sunteti omul nemtilor? Scuze dar ce scop avea o astfel de intrebare sau ce efect se dorea de fapt? Astepta cineva ca la o astfel de intrebare sa raspunda cineva Da, sunt omul nemtilor? Sau a fost pusa de cineva scolit in comunicare de fosta academie Stefan Gheorghiu in ideea de a induce telespectatorilor ca da, Iohannis este omul nemtilor? Pentru orice om care are cunostinte minime de comunicare=manipulare varianta 2 este singura plauzibila. Stati linistiti si nu va mai agitati. Il veti avea pe Ponta dupa cum v-a recomandat probabil si cea pe care ati sustinut-o in primul tur Elena Udrea.
Jocul este pe fata.

2.   Video: “O piesă manifest”- Mihai Alexandru! trimis de
(11 nov 2014, 18:40:45
“Mai du-te, mă / Mai lasă-ne, / Nu las un om ca tine să conducă, / Ai nasul cât o autostradă lungă,/ Îmi pare rău, Pinocchio!”. Sunt versurile din refrenul unei noi piese semnate 1Q Sapro, “Îmi pare tare rău, Pinocchio”.
“O piesă manifest”, spune cel care s-a ocupat de compoziţia muzicală, Mihai Alexandru, în timp ce autorul versurilor şi totodată cel care o şi cântă, 1 Q Sapro, spune că este o piesă ritmată pe care i-o recomandă lui Victor Ponta:

 ☭  ϑ
3.   Comentariu trimis de
(11 nov 2014, 21:09:17
foarte urat lucru sa compari pe Dumnezeu si Sfinti cu oameni muritori.oamenii bisericii probabil se implica singuri in campanie,fara sa le/o ceara cineva ptr.ca nu vor sa fie condusi de un om de o alta religie.sunt sigur ca la fel fac si pocaitii.voteaza cu cel care este de religia lor. ideile din articol, spuse de unul dintre cei care au folosit chiar si animale ,tinandu/le in tarcuri si scriind osanale tatucului lor de la cotroceni, nu mai au nici o valoare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei