Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 sep 2014 - Anul XIX, nr. 203 (5712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campania “Înapoi la şcoală!”, la Shopping City Suceava

Marţi, 2 Septembrie 2014 (11:27:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Shopping City Suceava derulează, în perioada 1 - 15 septembrie, campania “Înapoi la şcoală!”, oferind copiilor şansa de a câştiga numeroase premii atractive. Sunt puse în joc 1.400 de premii instant, constând în puzzle-uri și jocuri creative, instrumente și ghiduri ştiinţifice, radiere multiforme din magazinul Noriel, dar și rechizite precum: creioane colorate, caiete, penare, acuarele, care vor transforma rezolvarea temelor într-o adevărată plăcere pentru învăţăcei. Cumpărăturile de minim 100 lei pe un singur bon de casă din orice magazin din incinta Shopping City Suceava pot să le aducă sucevenilor instant unul dintre premiile puse în joc. „Veniţi la Info Point-ul special amenajat din faţa magazinului Leonardo şi, astfel, puteţi să-i oferiţi copilului vostru un cadou pentru școală!”, spun organizatorii campaniei.Cele mai bune oferte pentru noul sezon de şcoală îşi aşteaptă clienţii în magazinele din Shopping City Suceava. Carrefour: rucscac urban la 34,90 lei; Media Galaxy: tabletă LG G Pad la 629 lei, laptop Toshiba la doar 2.549 lei; New Yorker: tricou de la 44,90 lei, Noriel – ghiozdane super echipate la doar 99,90 lei; Benvenuti: un rucsac cadou la cumpărături de minim 300 lei. De asemenea, Mondex a pregătit pentru cei mici ciorapi pantalon, 30 DEN la doar 7.50 lei; OTTER: -15% reducere la noua colecție pentru posesorii cardului de fidelitate; Splend`or: reduceri de până la 50% la branduri de ceasuri și bijuterii; Coccodrillo: sacou la 107 lei și pantaloni la doar 83 lei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania “Înapoi la şcoală!”, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1178 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Campania “Înapoi la şcoală!”, la Shopping City Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei