Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 mai 2014 - Anul XIX, nr. 104 (5613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Orest Onofrei: Mediul de afaceri este în momentul de faţă într-o situaţie disperată

Vineri, 9 Mai 2014 (16:39:53)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Prim-vicepreședintele PDL Suceava, Orest Onofrei, candidat pe un loc considerat eligibil pentru Parlamentul European, consideră că atât creşterea economică, cât şi creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene anunţate de PSD nu sunt resimţite de reprezentanţii mediului de afaceri, care o duc din ce în ce mai greu. Orest Onofrei a declarat că mediul de afaceri este în momentul de faţă într-o situaţie disperată din cauza politicilor guvernamentale ale USL, luate în perioada în care PSD şi PNL guvernau împreună. Onofrei a subliniat că astăzi, România se împrumută cu două milioane de euro pe oră, în condiţiile în care premierul PSD Victor Ponta a afirmat că nu se va împrumuta decât pentru investiţii şi niciodată pentru consum. „Astăzi nu vedem nicio investiţie. Totul e blocat. Dacă există creştere economică şi dacă există aşa o mare absorbţie de fonduri europene, cum se laudă Guvernul, iar mediul de afaceri nu beneficiază de nimic din acestea, întrebarea întreprinzătorilor este: Unde sunt banii?”, a spus prim-vicepreşedintele PDL Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orest Onofrei: Mediul de afaceri este în momentul de faţă într-o situaţie disperată.
 Vizualizări articol: 1292 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Orest Onofrei: Mediul de afaceri este în momentul de faţă într-o situaţie disperată5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 9 mai 2014, 22:06:35
"UNDE SUNT BANII ??????" - Intrebarea pe care o pun talharii cand intra in case peste oamenii cinstiti si le fura agoniseala de o viata.Pentru acest lucru O.O. merita sa fie votat in Parlamnetul European .Pe noi ne-a intrebat destul "UNDE SUNT BANII ????????" si pentru ca nu i-am dat de buna voie ni i-a luat fortat din salarii ,pensii si alte venituri in cardasie cu actualul Pirat Mare Popular, sa mearga sa/i intrebe si pe ceilalti europeni "UNDE SUNT BANIIIIII ????????????????????????????". IN ACEST MOD MAI ADUCE IN ROMANIA CEVA BANI SA COMPENSEZE DIN FONDURILE EUROPENE PE CARE PDL NU A FOST IN STARE SA LE ACCESEZE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei