Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 feb 2014 - Anul XIX, nr. 36 (5545)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fata căutată în toată ţara, găsită în trenul care a plecat de la Suceava spre Bucureşti

Duminică, 16 Februarie 2014 (18:27:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulia Ionescu, fata în vârstă de 15 ani din Bucureşti dată dispărută de pe 12 februarie, a fost găsită în trenul internaţional Sofia-Moscova, în vagoanele de trafic intern care circulă de la Suceava spre Bucureşti. Din informaţiile pe care le avem, fata s-a aflat în judeţul Suceava pe la mai multe mănăstiri din zona de munte, iar mai apoi a ajuns la Suceava, une a fost urcaă în tren de un călugăr.

Vineri după-amiază,aceasta a ajuns în municipiul Suceava, de unde, în jurul orei 16.00, s-a urcat în trenul internaţional, îndreptându-se spre Bucureşti.

Fata era îmbrăcată cu o haină gri şi avea un batic pe cap, haine de care s-a schimbat la un moment dat în tren. Poliţiştii erau deja pe urmele fetei. 

Iulia Ionescu ar fi contactat-o sâmbătă, în jurul orei 16.00, pe mama ei, cerându-i scuze şi spunându-i că se întoarce acasă.Telefoanele părinţilor au fost interceptate de poliţie, iar atunci când fata a sunat la părinţi, autorităţile au localizat-o.Totuşi, fata a fost identificată iniţial de personalul de pe tren, care a sesizat poliţiştii de la Serviciul Transporturi.

Minora a fost coborâtă din tren în gara din Focşani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fata căutată în toată ţara, găsită în trenul care a plecat de la Suceava spre Bucureşti.
 Vizualizări articol: 11017 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Fata căutată în toată ţara, găsită în trenul care a plecat de la Suceava spre Bucureşti4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cred ca fata are probleme! trimis de
(15 feb 2014, 23:32:32
…mult zgomot pentru nimic, publicitate si dramatisme ieftine! Sa vezi o mass-medie ,,socata” !?
Parintii, cu adevarat, au trecut si sunt intr-un cumplit stres!
2.   Complexul din Gheorghiceni trimis de
(16 feb 2014, 09:36:49
Interesant ca Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor nu a confirmat ca fetita a fost la manastirea din satul Gheorghiteni.Dar ia sa vedem ce inseamna complexul din acest sat.Manastirea Acoperamantul Maicii Domnului, aflat in satul Gheorghiteni (localitatea Dorna Arini, judetul Suceava) este un asezamant monahal de maici, ce impodobeste plaiurile bucovinene, prin arhitectura sa ce parca atinge cerul si prin rugaciunea nevoitoarelor.Ctitorul Manastirii Acoperamantul Maicii Domnului este Inalt Prea Sfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Acesta a construit manastirea in satul natal, pe un petic de pamant mostenit de la parinti.Complexul are si un hotel cu sase etaje cu 40 locuri cazare.Construcţia adăposteşte 24 de coplote, dintre care cel mai mare cântăreşte 5 tone .
Fabricate în Austria, ele sunt legate într-un sistem computerizat central, care le face să cânte asemenea unei orchestre armonizate, la ceasurile de rugăciune şi de slujbă, auzindu-se de la câţiva kilometri.
3.   Cine este IPS Teodosie? trimis de
(16 feb 2014, 09:40:33
ÎPS Teodosie este urmarit penal sub acuzatia de luare de mita si complicitate la fals intelectual, dupa ce, în mai 2009, un reporter sub acoperire i-ar fi oferit, printr-un consilier, mita pentru a-l înscrie la Facultatea de Teologie din Constanta la sase luni dupa începerea cursurilor. Dosarul a fost trimis la DNA, întrucât Teodosie ar fi comis fapta în calitate de decan al Facultatii de Teologie, si nu în cea de arhiepiscop al Tomisului. În august 2006, Teodosie a recunoscut ca a semnat un angajament cu Securitatea, dar sustine ca a facut-o „din motive patriotice" si ca a consimtit sa colaboreze doar pentru „motive majore ale statului".
4.   Cine este IPS Teodosie? trimis de
(16 feb 2014, 09:48:17
ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, si-a însusit mai multe imobile care apartineau Manastirii „Acoperamântul Maicii Domnului" din localitatea suceveana Dorna Arini. Bunurile cedate ierarhului, un hotel, doua case si 19 hectare de teren, fusesera achizitionate din donatii de la enoriasi. Conform documentelor notariale, arhiepiscopul Tomisului urma sa treaca bunurile dobândite într-o viitoare fundatie care ar avea drept scop tocmai sprijinirea manastirii ramase fara principalele proprietati.Din averea primita din partea manastirii de catre Teodosie, perla potcapului o reprezinta hotelul. Cladirea are cinci etaje si o mansarda, iar fatada este exclusiv din lemn sculptat, care fura imediat ochiul turistului. Hotelul a fost finalizat în 2005, are 40 de camere cu baie comuna la fiecare doua încaperi, si este clasificat la doua stele. „Deocamdata avem doar camere cu baie comuna, dar vor fi si cu baie separata, pentru ca se construieste o noua pensiune în apropiere", a declarat Gheorghe Iacob, administratorul hotelului. De turisti se ocupa maica Pelaghia, o femeie maruntica, cu privirea mai tot timpul plecata si pasul marunt. Le spune turistilor interesati sa se cazeze o noapte la manastire, ca trebuie sa achite 50 de lei de persoana si ca în aceiasi bani beneficiaza si de mic dejun. Maica Pelaghia conduce apoi turistii spre camera. De-o parte si de alta sunt usile de la dormitoare, iar în fata, baia. Camera are un aer modern, dat de aplicatiile din ipsos de pe perete si plafon. Pe cele doua paturi, lenjeria alba pare ca a fost aranjata de un soldat disciplinat. Fiecare camera are câte o icoana pe perete, televizor color si vedere spre una dintre laturile bisericii. În baie, gresie si faianta, iar cabina de dus are integrat, pe lânga o multime de comenzi menite sa creasca confortul, si un sistem audio.
5.   Foarte greu se adapteaza! trimis de
(16 feb 2014, 11:44:41
Fata a fost identificata de conductorul de tren nu de politie asa cum a mintit seful politiei la conferinta de presa . Intradevar este greu de suportat neputinta dar e si mai greu sa suportam minciuna. De ce oare sefi politiei nu realizeaza ca o minciuna este mult mai daunatoare decat neputinta de care dau dovada. Nu pot spune ca politia nu s-a implicat pentru gasirea fetei , si chiar as fi laudat efortul lor daca nu ar fi facut gafa impardonabila sa-si aroge meritul de a fi gasit fata . Or ce ar spune adevarul este unul singur. Pacat ca nu se raliaza la comportament firesc, uman .
6.   Asteptam cu maxim interes trimis de
(16 feb 2014, 11:45:05
Asteptam confirmarea ca fetita a fost la manastirea din Gheorghiteni,asteptam sa vedem cine e duhovnicul fetei si cine e calugarul care i-a luat bilet din gara Suceava.Nu vreau sa ma antepronunt,dar aici e vorba de o fetita minora si lucrurile sunt grave si complicate.Dar sa asteptam amanuntele.
7.   Prozelitism! trimis de
(16 feb 2014, 12:53:38
Acu vreo 2 zile parintele Stoica, purtatorul de vorbe a Patriarhiei ne asigura ca minora Iulia nu se afla la nicio manastire de pe teritoriul tarii noastre. Dar uite ca minciuna are picioare scurte, iar din pacate niste sumane negre au amarast si chinuit bietei copile "credincioase". Nu stiu cum se face, dar vad din ce in ce mai mult cum credinta merge mana de mana cu prostia. Iar daca intr-adevar fata e asa de credincioasa la ce i-a ajutat in momentul de fata ?! A bagat niste parinti la psihiatrie de suparare, a ingrijorat pe profesori si colegi, a pus autoritatile pe jar, consumand in exces resurse logistice pt acest caz si a creat insomnie pt niste baba ce mai plnag inca pt OTV. Una peste alta, tare sunt curios cat a costat celuala de criza creata pt Iulia ! Gurile rele spun ca in jurul a 1 milion Euro a costat toata povestea asta. Si cine-i va plati, fetita, parintii, nas-ul din tren, BOR-ul sau nu cumva tot noi ?!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei