Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 233 (5440)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Asociaţiile de proprietari din municipiul Suceava, consultate dacă vor căldură

Luni, 7 Octombrie 2013 (16:47:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reprezentanţii asociaţiilor de proprietari din municipiul Suceava sunt aşteptaţi marţi la sediul Primăriei Suceava, pentru a exprima dorinţa populaţiei în privinţa datei de începere a furnizării căldurii, pentru locuinţele racordate la sistemul centralizat.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că este foarte important ca şi populaţia să accepte pornirea furnizării căldurii, pentru că asta înseamnă şi un efort financiar mai mare, pentru achitarea gigacaloriilor consumate.

„Consider că ar fi necesar ca de pe 15 octombrie să pornim furnizarea căldurii, pentru că, chiar de au crescut temperaturile exterioare în timpul zilei, în timpul nopţii temperaturile scad spre 0 grade. Trebuie să ţinem cont de faptul că sunt şcoli care nu beneficiază de căldură şi care nu vor avea până când nu se porneşte furnizarea şi către populaţie”, a declarat luni primarul Ion Lungu.

Deşi asigurarea căldurii este dorită cu ardoare de o parte a populaţiei, alţii spun că este prea devreme, mai ales că pentru căldura care se furnizează până la data de 1 noiembrie nu se acordă subvenţii de încălzire a locuinţei.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asociaţiile de proprietari din municipiul Suceava, consultate dacă vor căldură.
 Vizualizări articol: 1745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Asociaţiile de proprietari din municipiul Suceava, consultate dacă vor căldură1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Traim guvernati de tampiti! trimis de
( 7 oct 2013, 18:12:47
Daca pana acum am dardait de frig si am stat cu calorifere in functiune din cauza incompetentei crase ale unora si a dobitocilor de la Termica mie unul mi-a ajuns! Desteptii care sunt in calduri sa nu isi dea drumul la calorifere si nu o sa aiba de platit si cei care vor civilizatie, implicit caldura, sa isi dea drumul la calorifere si sa plateasca! Poate se trezesc cei de sus si incep sa recupereze datoriile nesimtite ale unora. Am uitat: cum dracu sa ma reprezinte pe mine, un sef de asociatie??? Traim in tara lu` Papura Voda, unde fiecare se crede un sef mai mare sau mai mic??? Este o hotarare a Agentiei Nationale de Reglemetare in Energie unde scrie NEGRU PE ALB (se incepe furnizarea caldurii daca in 3 nopti se inregistreaza temperaturi mai scazute de 10 grade Celsius)! Ce c a c a t mai trebuie intrebati sefii de asociatii? Este exact ca si cu referendumul lu` Oprescu cu maidanezii. Luati problema in maini domnule Lungu ca e cam Scurta!
2.   Comentariu trimis de
( 7 oct 2013, 18:52:05
Toti sefii de Asociatie au centrale,li se falfaie de ceilalti,au in cap doar de unde sa mai faca niste comisioane,la Termica nu se mai dau,a ramas doar ACET si EON.
3.   Lungule? trimis de
( 7 oct 2013, 19:12:06
Lungule impreuna cu toti sefi deasociatii ar trebui sa va dati demisiile ,presedinti de asociatii si cenzori ce fac pt locatarii blocurilor , pe zamca sunt locatari care au de plata cite 500milioane , 300 mil......, acestia nu si-au platit utilitatile de mai bine de 5 ani si an de an beneficiaza si de subventie de la primarie(stat),ce a facut seful de asociatie pt restul locatarilor care cotizeaza luna de luna la salariile destul de frumoase ,care le bat pensiile. Lungule tu vorbesti de caldura dar noi nu avem nici macar apa calda de doua luni si jumate .Ce doriti? LEGEA JUNGLEI , pt incompetenta unora ,care puteau sa recurga la blindarea caloriferelo si tevilor de apa pt acei nesimtiti .
4.   Centrala!? trimis de
( 7 oct 2013, 23:01:33

O centrala de apartament presupune o mare investitie. In primul rind, gindindu-ne la pretul gazului care pina in 2018 va fi in continua crestere, pentru alinierea cu cerintele UE!
Pentru instalare, preturile au crescut si cresc mereu. Ma gindesc la materiale ( tevi din cupru, calorifere, brahsamente, centrala,etc.) si instalare propriu-zisa.
O centrala buna costa. Reviziile anuale cresc de la an la an, fara rusine. O defectiune pe undeva la sistem, presupune o interventie si deci alti bani. Instalarea ajunge la multi bani.
Nu spun ca nu-i am dar merita?
In cit timp se amortizeaza investitia?
Sau poate ne gindim ca pe timp de iarna vom inchide centrala pentru a face economie!?

5.   Dl Primar,cind se va face echilibrarea hidraulica? trimis de
( 7 oct 2013, 23:29:48
Ce treaba au cei de la asociatii cu caldura? Au venit ei sa faca liste si sa-i interebe pe oameni daca vor sau nu caldura?
Dl. Lungu vrea discutii! Vrea discutii cu asociatiile si nu cu locuitorii chinuiti de sistemul lor neperformant.
De ce se taraganeaza furnizarea la timp a caldurii!? Primarul a uitat ca sunt batrinii, sunt copiii mici, care au neaparat nevoie de caldura si apa calda?

Dl. Primar, pentru cei care am ramas in Sistemul Centralizat, dupa plecarea evadatilor, cind preconizati sa ne faceti echilibrarea hidraulica la apartamentele ramase, pentru a nu fi pusi ilegal sa platim toate pierderile din sistem?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei