Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 203 (5410)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agent de pază la o agenţie de pariuri din Suceava, agresat de un client

Luni, 2 Septembrie 2013 (11:37:40)

Un agent de pază la o agenţie de pariuri sportive din municipiul Suceava a fost agresat de un client băut şi recalcitrant căruia i-a refuzat accesul în agenţie la sfârşitul programului.

Sâmbătă, la ora 23.50, Vasile L., de 33 de ani, din municipiul Suceava, a anunţat poliţia că în timp ce desfăşura serviciul de pază în incinta unei agenţii de pariuri sportive a fost agresat de Marian F., tot din Suceava.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că la ora 23.45 Vasile L. a vrut să închidă uşile societăţii, iar din exterior a venit Marian F., de 23 de ani. Din cauza faptului că era ora închiderii, agentul de pază a refuzat să-i permită accesul în agenţia de pariuri, mai ales că tânărul de 23 de ani era în stare avansată de ebrietate şi recalcitrant. Acesta din urmă a încercat să forţeze accesul în incintă, iar agentul de pază a solicitat sprijinul echipei de intervenţie şi a poliţiei, apelând la 112.

Până la sosirea echipei de intervenţie a firmei de pază şi a patrulei de poliţie, tânărul de 23 de ani a reuşit să pătrundă în interior, unde l-a lovit cu pumnii în zona feţei pe agentul de pază. Acesta din urmă a încercat să-l imobilizeze şi să-l scoată în afara agenţiei de pariuri, ocazie cu care agresorul i-a rupt tricoul cu care era îmbrăcat. Vasile L. a depus plângere penală împotriva lui Marian F.

Poliţia precizează într-un comunicat de presă că „cele două persoane au fost examinate, ocazie cu care nu au fost evidenţiate urme vizibile de violenţă pe suprafaţa corpului, nici unul dintre cei doi nesolicitând îngrijiri medicale”.

„Întrucât aspectele sesizate întrunesc elementele constitutive ale infracţiunilor de ultraj şi purtare abuzivă, actele premergătoare întocmite vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava”, se mai menţionează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agent de pază la o agenţie de pariuri din Suceava, agresat de un client.
 Vizualizări articol: 788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Agent de pază la o agenţie de pariuri din Suceava, agresat de un client5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 3 sep 2013, 11:00:23
in urma cu 2,3 ani a injunghiat intr-un bar 2 persoane in picior si a scapat de puscarie..acest individ se ocupa numai de scandaluri....si oare de ce este inca liber

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei