Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 138 (5345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Consiliul Judeţean vrea să aloce un milion de lei pentru teatru

Marţi, 18 Iunie 2013 (13:39:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ilie Niţă, a anunţat marţi că va solicita printr-un proiect de hotărâre alocarea sumei de un million de lei pentru cultură bani care să fie direcţionaţi mai exact spre teatru. Niţă a declarat că banii respectivi ar putea fi cheltuiţi pentru organizarea de spectacole de teatru la Suceava printr-un impresar care să se ocupe special de acest lucru. El a spus că această variantă este mult mai puţin costisitoare decât formarea şi susţinerea unei trupe locale de teatru. «Avantajul este că cheltuielile vor fi minime având în vedere că nu trebuie susţinută o întreagă echipă căreia trebuie să îi asiguri locuinţe, săli de repetiţii şi alte condiţii »,a  spus vicepreşedintele Consiliului Judeţean. Ilie Niţă a precizat că iniţiativa sa vine în întâmpinarea dorinţei unei importante categorii de oameni care aşteaptă spectacole de teatru la Suceava. «Consiliul Judeţean susţine serbările câmpeneşti care se desfăşoară în judeţ însă vrea să se implice şi în organizarea de spectacole de teatru întrucât există foarte mulţi oameni care doresc acest lucru. Vor un alt mod de recreere,de petrecere a timpului liber, vor să se culturalizeze. Vor altceva pentru sufletele lor iar teatrul le poate oferi satisfacţie şi bucurii », a spus Niţă. El a mai adăugat că Suceava dispune de mai multe locaţii pentru organizarea de spectacole de teatru în condiţii decente precum Casa de Cultură, Dom Polski şi viitorul Centru Cultural care se construieşte pe scheletul fostului cinematograf Modern.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Judeţean vrea să aloce un milion de lei pentru teatru.
 Vizualizări articol: 1085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Consiliul Judeţean vrea să aloce un milion de lei pentru teatru4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei