Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 124 (5331)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alegeri la TNL Suceava au fost anulate după o şedinţă care s-a încheiat cu circ şi înjurături

Duminică, 2 Iunie 2013 (15:14:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alegerile în cadrul Organizaţiei Judeţene a TNL Suceava au fost anulate după o şedinţă care a durat aproape 5 ore şi care s-a încheiat cu un adevărat circ şi cu înjurături. În cursa pentru şefia TNL Suceava s-au înscris avocatul Cătălin Pintea, care deţinea preşedinţia interimară a Organizaţiei Judeţene şi Mihai Moraru, şeful Oficiului Judeţean de Plăţi, Dezvoltare Rurală şi Pescuit Suceava. Întregul scandal a pornit în momentul în care a început număr voturilor. Voturile au fost numărate de o comisie condusă de secretarul general la nivelul naţional al TNL, Costel Alexe.

În sala în care avea loc numărătoarea au avut acces doar membrii comisiei de numărare a voturilor. La un moment dat dintre cei care aşeptau rezultatul a apărut Cătălin Pintea, care a anunţat că a câştigat alegerile cu 59 de voturi, în timp ce Mihai Moraru obţinuse doar 49. După câteva zeci de minute a venit rândul taberei lui Mihai Moraru să se bucure. Acesta ar fi fost dat ca şi câştigător al alegerilor la renumărarea voturilor cu 67 de voturi în favoarea sa, Cătălin Pintea obţinând doar 40. Nu a durat mult timp iar spiritele s-au încins după ce liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, susţinător al lui Mihai Moraru, a fost informat de pe un proces verbal care ar fi conţinut rezultatul alegerilor şi care a fost rupt de către comisia de renumărare a voturilor. În acel moment Băişanu a tăbărât în sala în care se numărau voturile, împreună cu toţi ceilalţi, acuzând fraudarea alegerilor şi reuşind să obţină procesul verbal rupt. Culmea, atunci când oamenii lui Mihai Morar au refăcut procesul verbal rupt, se putea observa că cel care câştigătorul alegerilor era Cătălin Pintea. Scandalul a atins cote maxime după încă câteva minute, când unul din membrii de validare a voturilor, propus de tabăra lui Moraru, a anunţat că unii din membrii comisiei ar fi anulat o parte din voturile lui Pintea. În acel moment Alexandru Băişanu a intrat din nou în sala de numărarea a voturilor urlând la preşedintele comisiei. Scandalul dintre Băişanu şi secretarul general al TNL, Costel Alexe, a durat câteva zeci de minute, timp în care liderul PNL Suceava contesta dreptul acestuia şi a încă doi membri ai PNL de la nivel naţional de a număra voturile. Scandalul s-a extins, iar la un moment dat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Ilie Niţă l-a înjurat pe secretarul general al TNL. Susţinându-l pe Băişanu, Ilie Niţă îl întreba pe Alexe ce caută la Suceava pentru a număra voturi, discuţia încheindu-se atunci când Ilie Niţă i-a spus secretarului "Du-te în ... mă-tii”. În cele din urmă secretarul TNL Costel Alexe a decis anularea alegerilor din cadrul TNL Suceava.

Vom reveni cu detalii în ediţia de luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alegeri la TNL Suceava au fost anulate după o şedinţă care s-a încheiat cu circ şi înjurături.
 Vizualizări articol: 2109 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Alegeri la TNL Suceava au fost anulate după o şedinţă care s-a încheiat cu circ şi înjurături3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nita nita trimis de
( 2 iun 2013, 10:33:33
Acest Nita este un borfas,un hot,lua cherestea de la oameni si nu le platea marfa oamenilor.
2.   Unde este corectitudinea ? trimis de
( 2 iun 2013, 10:44:13
Bravo măi UTC-știlor sunteți tari,exemplul vostru de moralitate influențează tineretul intelectual din Suceava și din țară.Sunteți demni de toată critica față de comportamentul vostru cu tot exemplu pe care îl dați.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei