Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 68 (5275)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

15 copii veniţi în excursie la Suceava şi-au petrecut noaptea în Căminul Cultural din Grăniceşti

Sâmbătă, 23 Martie 2013 (12:29:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un grup de 15 copii, de la clasa pregătitoare până la clasa a III-a, nu vor uita niciodată excursia pe care dascălii lor de la Şcoala din Muşeniţa au organizat-o la Suceava. Ignorând avertizarea de cod galben emisă încă de miercuri, profesorii au venit cu cei 15 copii în vizită la Planetariul din Suceava. Se întâmpla ieri, când judeţul a fost pus la pământ de ninsori şi viscol. Vizita în municipiul Suceava s-a lungit până seara, iar la întoarcerea spre Muşeniţa au apărut şi necazurile. Microbuzul care-i transporta pe copii şi pe cei trei dascăli care i-au însoţit a rămas blocat pe drumul european E85, în apropierea localităţii Grăniceşti, din cauza unui tir care a derapat şi s-a pus de-a curmezişul pe şosea. După ce au aşteptat în zadar deblocarea drumului, copiii şi dascălii au fost duşi de jandarmi în Căminul Cultural din Grăniceşti. Pentru că şi în zona Ratoş erau blocaje din cauza vântului care a suflat cu 90 km/h, autorităţile au decis să reţină la Grăniceşti întreg grupul de excursionişti. În interiorul căminului au fost improvizate paturi din saltele şi copiilor li s-au adus pături, alimente şi ceaiuri calde. De aseară, din jurul orei 20.00, şi până astăzi la prânz, copiii au rămas practic prizonieri. În această perioadă au primit mese calde atât din partea Primăriei Grăniceşti, cât şi din partea Prefecturii Suceava. Reprezentanţii Prefecturii Suceava spun că au luat legătura cu părinţii, pe care i-au anunţat că situaţia este sub control şi viaţa micuţilor nu este în pericol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 15 copii veniţi în excursie la Suceava şi-au petrecut noaptea în Căminul Cultural din Grăniceşti.
 Vizualizări articol: 5176 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
15 copii veniţi în excursie la Suceava şi-au petrecut noaptea în Căminul Cultural din Grăniceşti5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa-i romanul. trimis de
(23 mar 2013, 13:53:31
Mai Sinescule, vorbesti cu astia de la meteo, militia, dnarputa si cand mai vine un cod rozaliu, iti faci treaba. Esti varza, ca sofer te poti duce daca ai roti si lanturi, restul sa plateasca gaga. Aplica amenzile conform legii si nimeni nu mai tipe ca nu e dezapezit.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei