Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 dec 2012 - Anul XVII, nr. 293 (5198)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Joi noapte

Zeci de oameni au muncit şase ore pentru a scoate din nămeţi o bătrână supraponderală cardiacă

Vineri, 14 Decembrie 2012 (12:19:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Zeci de oameni, pompieri, jandarmi şi voluntari s-au mobilizat joi seară pentru a face loc ambulanţei, printre nămeţi, spre locuinţa în care se afla o femeie în vârstă de 70 de ani, supraponderală, care suferise o criză cardiacă. Femeia, Elena Cosma, din satul Bereşti, comuna Hânţeşti, se simţea rău de câteva zile iar ieri, în jurul orei 17.00, soţul ei a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

Echipajul SMURD deplasat înspre locuinţa victimei s-a oprit însă cu mai bine de un kilometru înainte de a ajunge la gospodăria femeii care avea nevoie de ajutor. Drumul era înzăpezit, pe unele porţiuni stratul de zăpadă având şi doi metri.

Iniţial, la faţa locului au fost chemaţi jandarmii însă cum cantiatatea de zăpadă de pe drum era imensă s-a apelat şi la alte forţe. În zonă a ajuns şi un echipaj de pompieri de la Detaşamentul Suceava. De asemenea, primarul comunei a mobilizat şi voluntari din sat. Un agent economic din Adâncata a trimis un utilaj în zonă, care a acţionat în paralel cu zecile de voluntari cu lopeţi.

După şase ore de muncă, la ora 1.00 din noapte, echipele de salvatori au reuşit să ajungă în cele din urmă la victimă. Femeia a fost preluată de echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava şi transportată la Spitalul Judeţean.

Acţiunea a fost coordonată de prefectul Sucevei, Florin Sinescu şi de colonelul Ion Burlui, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de oameni au muncit şase ore pentru a scoate din nămeţi o bătrână supraponderală cardiacă.
 Vizualizări articol: 1436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Zeci de oameni au muncit şase ore pentru a scoate din nămeţi o bătrână supraponderală cardiacă5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei