Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 aug 2012 - Anul XVII, nr. 183 (5088)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La Marginea

Gospodării distruse de flăcările puse de o femeie care ameninţa de câteva zile că va face o nenorocire

Miercuri, 8 August 2012 (13:14:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Mai multe gospodării au fost mistuite de flăcări aseară la Marginea, incendiul fiind provocat de o tânără din localitate, Domnica Mirăuţă (30 de ani), care ameninţa de mai multe zile că va face o nenorocire.

Sătenii sunt revoltaţi pe autorităţile locale, pentru că deşi au sesizat faptul că respectiva tânără ameninţa că va recurge la un gest extrem, nimeni nu a mişcat un deget.

Iar marţi seară, Domnica Mirăuţă şi-a dus la îndeplinire ameninţările: a dat foc la casa în care locuia împreună cu mama şi surorile sale.

Flăcări de peste zece metri au înghiţit gospodăria familiei  Mirăuţă, precum şi alte imobile din vecinătate.

După ce-a pus focul, Domnica Mirăuţă a fugit în pădure, oamenii bănuind că şi-a pus capăt zilelor. 

 

„I-am luat drujba din mână, că-i tăia capul lui maică-sa”

Cu o noapte înainte, povestesc vecinii, Domnica Mirăuţă ar fi încercat să-şi omoare mama cu drujba, aceasta din urmă fiind salvată de vecinii care au sunat la poliţie.

 “Era pe  la ora două (n.r. -luni noapte), noroc că eu nu dormeam... i-am luat drujba din mână, că-i tăia capul lui maică-sa. Şi astăzi (n.r.-marţi) a umblat toată ziua, a găsit chibrit şi a dat foc la casă”, mărturisea unul dintre vecini, Vasile Geană.

Sătenii sunt revoltaţi pe faptul că nici poliţiştii din comună, nici reprezentanţii primăriei nu au luat nici o măsură, deşi Domnica Mirăuţă ameninţa în gura mare că va face o nenorocire. „Eu personal am sunat astăzi la Primărie să vină să rezolve problema, că o zis că vine să spânzure copiii. N-o venit nimeni. Eu i-am luat aţele din buzunar.  Umbla cu aţele în buzunar că vroia să-şi spânzure copiii pe părău", spune şi Rodica Rotari, o femeie care locuieşte în apropierea de casa incendiată.

 

10 maşini de pompieri, aduse să stingă flăcările  

Domnica Mirăuţă este mama a trei copii, în vârstă de 2, 5 şi 8 ani, micuţii fiind salvaţi de vecini din curtea casei incendiate.

„Ea m-o ameninţat că-mi dă foc...Eu am mers la poliţie şi după ce am venit de la poliţie, a dat foc. A tot ameninţat că dă foc, că spânzură copiii”, povestea îngrozită Catrina Mirăuţă (53 de ani) mama femei care a provocat incendiul.

10 autospeciale de pompieri şi o cisternă cu apă de la primăria Marginea s-au chinuit până aproape de miezul nopţii să stingă incendiul, care a distrus întreaga gospodărie a familiei Mirăuţă, precum şi acoperişul casei unei vecini şi o anexă dintr-o altă gospodărie din apropiere.

Astăzi dimineaţă, Domnica Mirăuţă nu fusese încă găsită, echipaje de poliţie căutând-o prin pădure.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gospodării distruse de flăcările puse de o femeie care ameninţa de câteva zile că va face o nenorocire.
 Vizualizări articol: 973 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Gospodării distruse de flăcările puse de o femeie care ameninţa de câteva zile că va face o nenorocire4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei