Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 ian 2012 - Anul XVII, nr. 23 (4928)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PSD vrea un sondaj comun cu PNL pentru desemnarea candidatului de la Vatra Dornei

Luni, 30 Ianuarie 2012 (16:52:16)
Liderul social-democraţilor suceveni, deputatul Cătălin Nechifor, consideră că soluţia pentru deblocarea problemei de la Vatra Dornei, acolo unde USL nu a ajuns la un consens pentru desemnarea unui candidat comun la primărie, este organizarea unui sondaj de opinie comun PNL-PSD. Afirmaţiile lui Nechifor au fost făcute după ce preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat că liberalii nu sunt dispuşi să renunţe la candidatura actualului primar din Vatra Dornei, Ioan Moraru, în favoarea candidatului PSD, omul de afaceri Cezar Ioja. Atât Alexandru Băişanu, cât şi Cătălin Nechifor au anunţat recent că la Vatra Dornei există o problemă cu privire la desemnarea unui candidat comun. Mai mult, orice posibilitate de dialog pe această temă în cadrul USL a fost anulată de Alexandru Băişanu, care a declarat în mod clar că PNL îl va avea candidat pe Ioan Moraru, iar alte sondaje de opinie nu îşi mai au sensul, în condiţiile în care, potrivit studiilor lor, actualul primar ar câştiga un nou mandate la viitoarele alegeri locale.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD vrea un sondaj comun cu PNL pentru desemnarea candidatului de la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1383 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD vrea un sondaj comun cu PNL pentru desemnarea candidatului de la Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   USL = PCR = Mizerie trimis de
(30 ian 2012, 20:29:38
USL se rupe..... ciolanasul se micsoreaza si cainii comunisti incep sa latre unu la altul... Se bat pentru singura primarie unde au sansa sa o castige in judet...E singurul municipiu pe ca il vor putea transmite la nivel national ca fiind castigat... si astfel poate poate pupa si ei ceva la redistribuire...
2.   Sugeameai trimis de
(31 ian 2012, 01:02:14
?Nu e o greseala de scriere ci e un lucru voit. Cataline, te doare in spate de alegatorii din colegiu! Stii ce bani a dat nasul tau scolii din Fintinele? 4000 de lei! Cu banii astia asa vor scrie copiii: "sugeaneai". Vii cu masina prin comuna dar te doare in...la de oamenii care (probabil) te-au votat. Ia intreba de cumatru' "bot blanit" cum a fost ci sedinta de consiliu local si cum a dus de nas vreo 13 consilieri zburliti? Monitorul!!!! Poate vreti niste subiecte tari!!!!
3.   Sondaj trimis de
(31 ian 2012, 08:56:55
Doar un sondaj adevarat ar putea clarifica situatia de la Vatra Dornei. Dar credeti ca au interes sa-l faca? Pina la urma BANUL va decide. Care da mai mult la judet si la centru acela va candida. Asa ca Morarule mai fura cit mai poti iar Ioja , imprumuta-te.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei