Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iun 2011 - Anul XVI, nr. 147 (4745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu cuţitul în mână, a ameninţat un agent şi a distrus uşa de la poliţie

Vineri, 24 Iunie 2011 (16:37:02)

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a ajuns în arest după ce, conform anchetei poliţiei, aflat stare avansată de ebrietate, a pus mâna pe un cuţit şi a plecat în căutarea agentului care, cu câteva ore înainte, îl oprise în trafic şi îi întocmise dosar penal. Agresorul l-a căutat pe omul legii mai întâi acasă, apoi la postul de poliţie, unde a distrus o uşă, găsindu-l în cele din urmă într-o benzinărie, unde l-a ameninţat, l-a înjurat şi a sărit cu picioarele pe maşina poliţiei. 

Incidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 20.45. Un agent al Postului de Poliţie Ciocăneşti se afla la acea oră pe raza municipiului Vatra Dornei, cu maşina de serviciu. El tocmai oprise la o benzinărie pentru a alimenta, moment în care un individ cu un cuţit în mână a coborât dintr-un taxi şi s-a îndreptat spre el. De faţă cu mai mulţi martori, tânărul de 22 de ani, domiciliat în satul Cârlibaba Nouă, comuna Cârlibaba, s-a îndreptat ameninţător spre omul în uniformă, cu un cuţit în mâna dreaptă. Conform anchetei poliţiei, tânărul i-a reproşat omului în uniformă că i-a făcut mari probleme pentru că l-a oprit în trafic şi i-a întocmit dosar penal ( n.r. - tânărul mai avea o condamnare şi era în perioada de încercare). Tânărul l-a ameninţat pe poliţist cu acte de violenţă şi l-a înjurat, după care a lovit maşina poliţiei cu piciorul.  

Acesta a fost găsit în aceeaşi noapte într-un local din Vatra Dornei, unde a fost imobilizat şi încătuşat.  

„Pe parcursul verificărilor, şeful Postului de Poliţie Ciocăneşti a constatat că uşa de acces într-un hol al postului, ce precede grilajul metalic, era scoasă din balamale şi deteriorată. În acest sens a fost efectuată cercetarea la faţa locului, valoarea distrugerilor fiind de aproximativ 200 lei”, a declarat inspectorul principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Tânărului de 22 de ani i s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunile de ultraj, port fără drept de armă albă şi distrugere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu cuţitul în mână, a ameninţat un agent şi a distrus uşa de la poliţie.
 Vizualizări articol: 706 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cu cuţitul în mână, a ameninţat un agent şi a distrus uşa de la poliţie3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei