Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 aug 2010 - Anul XV, nr. 186 (4477)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Uniformă pătată

Poliţist reţinut pentru luare de mită

Marţi, 10 August 2010 (14:47:58)

Un agent de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Dorna Arini a fost reţinut luni seara sub învinuirea de luare de mită, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, ca urmare a unei acţiuni organizate împreună cu ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava, cu sprijinul tehnic al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă.
Astfel, în luna iulie 2010, o persoană din localitatea Dorna Arini a depus un denunţ la Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava cu privire la faptul că agentul şef principal de poliţie Cîrneală Mircea din cadrul Postului de Poliţie Dorna Arini a pretins suma de 1.500 lei, cu promisiunea că va soluţiona favorabil un dosar penal în care denunţătoarea era cercetată pentru săvârşirea unei infracţiuni de fals.
Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că lucrătorul de poliţie a primit în luna iunie 2010 suma de 700 lei de la denunţătoare, prin intermediul unei alte persoane din localitatea Dorna Arini, persoană de încredere a poliţistului.
În cursul zilei de 9 august a.c., denunţătoarea a înmânat intermediarului suma de 800 lei ce urma a fi remisă lucrătorului de poliţie. 
Echipa operativă condusă de procuror, formată din lucrători de poliţie judiciară din cadrul SJA Suceava a intervenit la domiciliul intermediarului, unde au identificat şi ridicat plicul de bani, iar agentul de poliţie a fost reţinut în apropierea locuinţei intermediarului.
Învinuitul Cîrneală Mircea a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.




 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţist reţinut pentru luare de mită.
 Vizualizări articol: 689 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţist reţinut pentru luare de mită0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Spagari trimis de
(10 aug 2010, 15:38:39
Prea multa treaba nu am eu cu politia dar si cand am, imi lasa de fiecare data un gust amar. Recent am avut parte de un mic accident fara victime soldat doar cu paguba materiala. La politie garcea m-a intrebat pe fata daca nu-i dau si lui ceva. Am ramas tamp. Nu era nimeni accidentat, gardul il platisem deja, nu vroiam despagubiri de la asigurator, vroiam doar o autorizatie de reparatie a autoturismului. Bineinteles ca nu i-am dat nimic dar am ramas surprins de tupeul lui, sa ceara asa ca la usa cortului.
2.   Rasplata trimis de
(10 aug 2010, 21:06:57
acest agent ,la alegerile presedentiale de anul trecut a transportat alegatori cu autoturismul sau la sectiile de votare.pentru care dintre candidati nu stiu,dumnezeu stie.acest lucru l/am aflat din acuzele d.lui Dontu ,in direct la un post de televiziune local.acum revolat de scaderea salariului a cam inceput sa vorbeasca pe ici pe colo la adresa celor in slujba carora a dat dovada de atita zel si i s/a pus un pic de dop la gura.frumoasa lucratura.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei