Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 feb 2015 - Anul XX, nr. 32 (5844)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate

Nouă posturi de medic ocupate la DSP şi în spitale, din cele 31 scoase la concursul de rezidenţiat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nouă posturi de medic la Direcţia de Sănătate Publică Suceava şi la spitalele din judeţ au fost ocupate în urma concursului de rezidenţiat din sesiunea 23 noiembrie 2014. Medicii confirmaţi ca rezidenţi după promovarea examenului şi-au început stagiul de pregătire de la data de 1 ianuarie 2015, ei încheind contracte individuale de muncă cu unităţile sanitare care au scos posturile respective la concurs.

De menţionat că la concursul de rezidenţiat din sesiunea 23 noiembrie 2014 au fost scoase 31 de posturi la Direcţia de Sănătate Publică Suceava, în spitale şi la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, dar 22 au rămas neocupate (în specialităţile medicină de familie, solicitate de Serviciul de Ambulanţă Judeţean, în specialităţile neonatologie, urgenţe, epidemiologie şi medicină de laborator, solicitate de spitale, şi în epidemiologie şi igienă, solicitate de Direcţia de Sănătate Publică).

Astfel, a fost ocupat un post de medic de laborator la Direcţia de Sănătate Publică, unul în specialitatea pediatrie de la Spitalul Municipal Fălticeni, unul în specialitatea chirurgie generală de la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unul în specialitatea pneumologie de la dispensarul TBC din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, câte unul în specialităţile  medicină internă, ortopedie-traumatologie, ORL, boli infecţioase şi farmacie de la Spitalul Municipal Vatra Dornei.

Au rămas neocupate două posturi în specialităţile epidemiologie şi respectiv igienă la Direcţia de Sănătate Publică Suceava, opt posturi de medicină de familie la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, două posturi în specialităţile medicină de urgenţă şi respectiv epidemiologie la Spitalul Municipal Rădăuţi, unul în specialitatea medicină de urgenţă la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, două în specialităţile neonatologie şi respectiv medicină de laborator la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unul în specialitatea epidemiologie la Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nouă posturi de medic ocupate la DSP şi în spitale, din cele 31 scoase la concursul de rezidenţiat.
 Vizualizări articol: 1116 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nouă posturi de medic ocupate la DSP şi în spitale, din cele 31 scoase la concursul de rezidenţiat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei