Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 ian 2015 - Anul XX, nr. 20 (5832)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Gheorghe Flutur, în delegația PNL pentru consultările de la Cotroceni inițiate de președintele României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul general al PNL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, face parte din delegația PNL care miercuri, 28 ianuarie, va fi prezentă la Palatul Cotroceni la consultările inițiate de președintele României, Klaus Iohannis. Delegația liberală va fi condusă de copreședinții Alina Gorghiu și Vasile Blaga și îi va mai avea în componență pe Cătălin Predoiu, Mihai Voicu și Ciprian Dobre. Potrivit lui Gheorghe Flutur, temele consultărilor vor fi legate de legile electorale, finanţarea campaniilor şi de imunitatea parlamentarilor. ”Temele pe care le vom aborda la aceste consultări se referă la reforma electorală, introducerea votului prin corespondență, modul de alegere a primarilor şi a preşedinţilor de consiliu judeţean. Pentru alegerile locale poziția Partidului Național Liberal este aceea că trebuie revenit la alegerea primarilor în două tururi de scrutin, iar președintele Consiliului Județean ar trebui să rămână ales uninominal, însă tot în două tururi de scrutin. De asemenea, PNL doreşte introducerea votului prin corespondenţă pentru românii din diaspora. Legile electorale trebuie să fie adoptate în Parlament până pe 5 mai, astfel încât să poată fi aplicate conform deciziei Curţii Constituţionale”, a declarat Gheorghe Flutur.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur, în delegația PNL pentru consultările de la Cotroceni inițiate de președintele României.
 Vizualizări articol: 2463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 10 voturi
Gheorghe Flutur, în delegația PNL pentru consultările de la Cotroceni inițiate de președintele României3.4510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Teapa! trimis de
(27 ian 2015, 11:32:19
Si uite asa am luat-o iar in gurita noi ROMANII.
Incet incet PDL-isti cu state vechi, apucaturi bolseviste dar si avizi dupa s_pagi grase si fonctii, conform afirmatiilor unor ministri de-ai lor actualmente ascunsi putin, vin din nou la putere, fara voia noastra.
Jenant!
2.   Cel mai traseist fluturas trimis de
(27 ian 2015, 11:55:23
A MAI RAMAS PARTD PE LA CARE NA-I UMBLAT .ACUM ESTI MARE P-nelist,cum o sa scrii cu oi pe deal ,ca la neamt nu tine figura?
3.   Dorinta! trimis de
(27 ian 2015, 15:16:50
Flutut n-a mai iesit din haina de silvicultor bavarez de cand Klaus Iohannis a candidat la functia de presedinte.
Imi doresc cu ardoare ca urmatorul presedinte al Romaniei sa fie un scotian.laughing
4.   Un fluture pe lampa (sau beat lampa) trimis de
(27 ian 2015, 20:15:19
mai ghita!
acum sa ma ierti de familiarism, dar eu te-am pastrat in minte de cind erai un pres la usa lui pimen si tremurai in tinda raposatului sediu asr, ca sa cersesti niste protectie, pentru a nu te salta pe motiv de dosare penale despre paduri rase.
nu cumva te doare burta?
ai fost, te-ai dat in barci, sa iti fie de bine, multumesc la fel, dar du-te ma baiatule la tine in austria, unde te-ai depozitat hargoniseala, ca intinzi cam mult coarda. acum vrei din nou pres de cj? ti-e dor de cotizatia lunara din directiile si regiile judetului? iti tremura mina pe telefon ca sa il suni pe casierul ilie si sa il intrebi in miez de noapte daca au venit birurile de la directia copilului sau regia aeroportului?
de ce nu esti baiat cuminte sa te duci sa faci nani vreo 20 de ani la caldurica, vrei sa ai cosmaruri la racoare? crezi ca merge la nesfirsit cu ochelarii aia culisind de-a lungul nasului in timp ce ne privesti cu ochi scormonitori si competenti ca sa ne explici iar si iar cum se ingroapa un viaduct sau cum faci tu pista de biciclete pe marginea celei de aeroport? nu ti-a zis nimeni de cind ai luat-o la electo-buci, ca esti caraghios cu aerele astea preocupate si cu temele tale puerile de a prosti lumea, in timp ce esti cu ochii pe ultimele crengute, pe care nu le-a ars inca pimen?
de ce nu esti tu realist, ca vezi ce virus al gripei cu racoare umbla acum, de s-au molipsit si greblele, da pai oamenii sau fluturii? ia frumos distanta legala si ori te bagi in afaceri de prostit pe prosti ca ilie-gigacalorie sau te reorientezi ca lungu-minte-scurta sa traiesti din sudoarea spagii (ca il trec toate apele cind cara banii de la primarie vis-a-vis, ca sa para ca a avut vreo doua orase pe zi clienti la terasa).
iar campanie? iar tu cu ardelean prin oras la convins de prostime?
iar va fugaresc oamenii prin spate la gen. 3?
du-te, ma pustiule ca nu te cred. dar daca totusi insisti, ne vedem in spate la generala 3...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Potârnichi boierești Potârnichile! Păsăruici mari abia cât pumnul unui bărbat învățat cu munca la cîâmp ori la pădure. „Orătanie” la care nu avea acces tot omul odinioară, cum nici azi nu se încumetă multă lume să... Citeşte