Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 nov 2014 - Anul XIX, nr. 276 (5785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare expresă

Senatoarea Steliana Miron cere Guvernului să modernizeze drumul european E85 Roman - Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatoarea liberală Steliana Vasilica Miron critică actualul Guvern deoarece consideră că oamenii aflaţi momentan la conducerea ţării nu au nici o strategie reală cu privire la dezvoltarea României.

Steliana Miron susţine că judeţul Suceava este condamnat la izolare faţă de restul României, şi asta pentru că investiţiile importante au ocolit această zonă. În opinia parlamentarului sucevean, totul pleacă de la lipsa investiţiilor în infrastructură.

„Nu cred că prioritatea Guvernului României va fi în curând dezvoltarea industrială a judeţului Suceava, dar sper ca această zonă să nu fie condamnată la sărăcie veşnică. Cu o investiţie minimă se poate creşte atractivitatea agenţilor economici şi în judeţul Suceava dacă s-ar moderniza drumul european E85, drum ce traversează judeţul Suceava, acesta fiind de la Roman până la Siret o uliţă. Cu un efort bugetar extrem de limitat se poate lărgi acest drum. Astăzi facem două ore cu maşina de la Suceava la Roman, o distanţă de 100 km, dar nouă, sucevenilor, ni se spun doar poveşti frumoase cu autostrăzi ce vor lega Iaşiul de Sibiu prin Piatra Neamţ”, a arătat Steliana Miron.

Senatoarea care reprezintă interesele locuitorilor din zona de munte a judeţului Suceava spune că dezvoltarea acestei regiuni a fost una accentuată în ultimii 25 de ani, numai că totul s-a bazat pe exploatarea şi comercializarea masei lemnoase, nu şi pe alte activităţi industriale.

„Domnule prim-ministru, pentru Guvernul actual România înseamnă şi Suceava? Şi dacă da, când va fi nu numai pentru resursele sale, ci şi pentru investiţii?”, sunt întrebările pe care Steliana Miron i le-a adresat lui Victor Ponta cu speranţa că locuitorii judeţului Suceava nu vor mai fi puşi la colţ de guvernanţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatoarea Steliana Miron cere Guvernului să modernizeze drumul european E85 Roman - Suceava.
 Vizualizări articol: 2865 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Senatoarea Steliana Miron cere Guvernului să modernizeze drumul european E85 Roman - Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Suceava este condamnată la sărăcie veşnică! trimis de
(26 nov 2014, 12:30:25
Pentru Moldova nu se gasesc niciodata fonduri ca deh, nu-s bani! Moldova este lasata mereu in saracie pentru ca moldovenii sunt blegi si tac!
Ei isi fac acolo in SUD tot ce vor: autostrazi, constructii deosebite in detrimentul moldovenilor care totusi au cersit sa se faca unirea la 7/19 august 1858!

In Moldova foarte rar se face cite ceva, aproape nimica...totdeauna doar prin forte proprii si mereu este tinuta in mare saracie.

1.1  RE: Suceava este condamnată la sărăcie veşnică! trimis de
(26 nov 2014, 12:31:21

Aeroportul de la Salcea a ,,inghetat”, soselele peste tot sunt subdimensionate, la autostrazile spre Cluj, Iasi si Bucuresti s-a renuntat pentru totdeuna!

Nu ştiu cum se face că după ce trec campaniile electorale, indiferent de cine cistiga, Suceava, ramine un ,,pământ pârjolit”!
2.   .. trimis de
(26 nov 2014, 13:27:34
FELICITARI!!! Steliana Miron
3.   Tzoapa... trimis de
(26 nov 2014, 14:03:47
Am dori sa stim in viziunea doamnei senator ce inseamna un efort bugetar foarte limitat ? Are idee ce inseamna sa largesti 100 km de drum ? Ce inseamna o caseta ? De "largit" poduri ? Asa din gura dau toti. Si eu ma ridic si cer salarii decente pentru toata lumea , un sistem de sanatate pus la punct, bani pentru educatie, dezvoltare industriala etc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei