Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 nov 2014 - Anul XIX, nr. 256 (5765)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Explozie de bucurie în tabăra PDL, la aflarea primelor rezultate la exit-poll-uri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderii PDL Suceava au aşteptat, ieri seară, lipiţi de televizor primele rezultate ale sondajelor efectuate la ieşirea de la urne. Deputaţii PDL de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu şi Ioan Balan, consilieri judeţeni şi municipali şi alţi lideri locali democrat-liberali au izbucnit în urale când pe ecranul televizorului a apărut exit-poll-ul Realitatea TV, conform căruia candidatul ACL, Klaus Iohannis, ar obţine un scor de 32,1%, la mică distanţă de primul plasat, candidatul PSD, Victor Ponta.

Dintre liderii PNL Suceava, deşi Klaus Iohannis este membru al acestui partid, la sediul PDL/ ACL au fost doar viceprimarul liberal al Sucevei, Ovidiu Doroftei, preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Marius Zmău, şi consilierul municipal Marcel Dan Roibu.

Deputatul Ioan Balan a declarat, aseară, că după această primă campanie, „dreapta” a înregistrat „o categorică victorie”, chiar dacă „fragmentată”. Balan a afirmat că, după aceste alegeri, România nu poate avea decât „un preşedinte care va fi unul în prerogativele constituţionale, un preşedinte care uneşte, care zideşte. Şi acesta este Klaus Iohannis”.

 

PDL Suceava este încrezător în victoria lui Iohannis

Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu a declarat că rezultatul acestei prime părţi a alegerilor prezidenţiale „demonstrează că minciuna are picioare scurte şi ceea ce este clădit pe minciună nu rezistă”. De asemenea, ea s-a declarat „profund afectată” de modul în care Ministerul Afacerilor Externe a organizat procesul electoral pentru românii din afara ţării. „Diaspora a fost umilită şi sper ca românilor din ţară asta să le spună foarte mult”, a mai spus Sanda-Maria Ardeleanu.

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, Lucian Harşovschi, a declarat, la rândul său că, deşi pentru ACL rezultatele sunt îmbucurătoare, nu poate să nu remarce că „au fost alegerile cel mai prost organizate de până acum”. „La miezul nopţii (n.r. - ieri noapte) vom avea propriile noastre rezultate, din numărătoarea paralelă. Ne aşteptăm la nereguli”, a afirmat Harşovschi, care şi-a exprimat însă convingerea că, după turul doi al alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis va fi preşedintele României. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Explozie de bucurie în tabăra PDL, la aflarea primelor rezultate la exit-poll-uri.
 Vizualizări articol: 3066 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Explozie de bucurie în tabăra PDL, la aflarea primelor rezultate la exit-poll-uri5.053

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei