Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 oct 2014 - Anul XIX, nr. 248 (5757)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Iohannis la Câmpulung: „Victor Ponta este un om manevrat, un om al găştilor de partid”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul Alianţei Creştin Liberale pentru funcţia de preşedinte al României şi liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat la Câmpulung Moldovenesc, în faţa câtorva mii de susţinători, că preşedintele PSD, Victor Ponta, „este un om manevrat, un om al găştilor de partid”. Klaus Iohannis a spus că PSD nu a reuşit altceva în această perioadă decât să facă un circ ieftin cu autosuspendările din partid ale unor lideri şi parlamentari social-democraţi.

„Păi ăsta este partid serios care guvernează România cu Victor Ponta în frunte? Am spus mai demult şi am fost acuzat că nu o fi chiar aşa. Victor Ponta este un om manevrat, un om al găştilor de partid. Niciodată nu s-a văzut aşa bine ca acum. Nici nu a plecat bine din partid şi deja s-au aruncat toţi ca lupii să se certe pentru conducerea partidului. Ăsta este PSD-ul care vrea să ne conducă. Ăsta e Victor Ponta, manevrat de structuri şi care vrea să fie preşedinte”, a spus Klaus Iohannis. El i-a întrebat pe susţinătorii veniţi la mitingul electoral de la Câmpulung Moldovenesc dacă le merge bine de când Victor Ponta este premier al României, adăugând că dacă acest lucru nu se întâmplă acum, cu siguranţă nu se va întâmpla dacă liderul PSD va ajunge preşedintele ţării.

„Lucrurile trebuie să se schimbe. Trebuie să facem lucrurile altfel. Şi vă spun că de data aceasta avem leac pentru această boală a politicii româneşti, iar acest leac se numeşte, simplu, <România lucrului bine făcut>. România lucrului bine făcut este o Românie normală. Cu toţii ne dorim să trăim într-o ţară normală. Şi asta vom face. România normală pe care v-o propun eu este o ţară fără corupţi în fruntea partidelor, în fruntea ţării, este o ţară în care justiţia este independentă. Iar România lucrului bine făcut mai înseamnă că are o economie care funcţionează şi care creşte. O economie care se dezvoltă atunci când începem să scăpăm de acele multe impozite şi taxe, când vom realiza acea relaxare fiscală”, a declarat Klaus Iohannis.

El a spus că va susţine viitorul Guvern PNL pentru a diminua numărul taxelor şi impozitelor, dar în acelaşi timp va susţine şi dezvoltarea  ţării şi crearea unei economii funcţionale.

„O economie funcţională ar însemna mai multe locuri de muncă, venituri mai mari, salarii bune, şi dacă ne străduim, şi aşa vom face cu Guvernul nostru, al noului PNL, va însemna şi creşteri la pensii. Şi nu aşa cum încearcă pesediştii, în disperarea lor, printr-o mare prostie, să spună că eu vreau să fiu preşedinte ca să tai pensiile. Eu vreau să fiu preşedinte pentru ca împreună cu Guvernul meu să facem economia să funcţioneze, ca să creştem pensiile”, a afirmat candidatul ACL pentru preşedinţia României.

El a adăugat că „România lucrului bine făcut” va însemna pentru judeţul Suceava şi o agricultură ecologică cu rezultate foarte bune pentru ca produsele bio din această zonă să aibă piaţă de desfacere, dar şi dezvoltarea turismului. „Trăiţi într-o zonă binecuvântată de Dumnezeu, dar ca să vină turiştii trebuie să funcţioneze şi telegondola. Şi ca să nu treacă toate tirurile prin Suceava trebuie să terminăm şi centura şi multe alte lucruri”, a spus Iohannis, făcând referire la faptul că investiţiile în construcţia unei pârtii pe masivul Rarău şi a şoselei de centură a Sucevei nu au fost finalizate. El a adăugat că toate aceste lucruri vor putea fi realizate dacă România va avea un preşedinte şi un Guvern de dreapta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iohannis la Câmpulung: „Victor Ponta este un om manevrat, un om al găştilor de partid”.
 Vizualizări articol: 677 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iohannis la Câmpulung: „Victor Ponta este un om manevrat, un om al găştilor de partid”0.05

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei