Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 oct 2014 - Anul XIX, nr. 247 (5756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Punct de vedere

Senatoarea Miron îl pune la zid pe Flutur pentru că i-a interzis să ia cuvântul la întâlnirea cu Iohannis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Venirea în Suceava a lui Klaus Iohannis a creat zâzanie între o parte a reprezentanţilor Asociaţiei Creştin Liberale. Iritată că preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, i-ar fi interzis să vorbească la întâlnirea pe care Klaus Iohannis a avut-o cu alegătorii din zona Câmpulung Moldovenesc, senatoarea liberală Steliana Vasilica Miron a ţinut să-şi exprime public nemulţumirea.

„Nu am fost lăsată să îi adresez acest cuvânt de bun venit şi de susţinere viitorului preşedinte al României pentru că domnul senator Flutur Gheorghe, reintrat conjunctural în marele Partid Naţional Liberal, nu a scăpat de metehnele sale şi se comportă ca liderul de la care, vrem - nu vrem, trebuie <să luăm lumină>. Chiar dacă domnul senator Flutur se consideră încă Ayatollahul politicii sucevene, noi, PNL, suntem un partid viu, cu personalităţi, cu destine, cu speranţe, care nu cred în valorile impuse de alţii cu pumnul în masă. Mă opresc aici, pentru că astăzi suntem încă o echipă, chiar dacă noi, cei din PNL, uneori scrâșnim din dinţi. Obiectivul nostru comun este Klaus Iohannis Preşedinte”, a arătat Steliana Miron.

Aceasta a arătat că i se părea normal să vorbească la acea întrunire, atâta vreme cât reprezintă în Parlamentul României intereselor oamenilor din zona de munte a judeţului Suceava, inclusiv Câmpulung Moldovenesc.

Contactat telefonic, liderul PDL Suceava a declarat că nu comentează în nici un fel declaraţiile senatoarei Steliana Vasilica Miron. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatoarea Miron îl pune la zid pe Flutur pentru că i-a interzis să ia cuvântul la întâlnirea cu Iohannis.
 Vizualizări articol: 2361 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Senatoarea Miron îl pune la zid pe Flutur pentru că i-a interzis să ia cuvântul la întâlnirea cu Iohannis3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Se pare... trimis de
(23 oct 2014, 15:51:08
... ca d-ul ar trebui sa aibe puterea sa lase locul celorlati mai tineri, si-a trait traiul si-a mancat malaiul iar oamenii nu l-au mai ales, PE DEOPARTE, INSA PE PARTEA CEALALTA, ceilalti mai tineri sa aiba puterea sa dea jos relicvele de la puterehappy, felicitari d-nei Miron e si acesta un inceput, Presa, totusi nu va opriti aici, suntem satui de demagogi.
2.   Amnezia, bat-o vina! trimis de
(23 oct 2014, 19:31:18
Oare de ce cuvintele acestei doamne -" noi, PNL, suntem un partid viu, cu personalităţi, cu destine, cu speranţe, care nu cred în valorile impuse de alţii cu pumnul în masă" , imi amintesc de domnul avocat de Brasov -Adam ??? Nu ca PNL-ul Sucevean nu ar avea valoare dar, tocmai doamna sa vorbeasca despre "intrarea conjuncturala" in PNL a lui Flutur ???? Cred ca doamna sufera de amnezie, drept pentru care nu isi aminteste pe care usa a politicii a intrat in PNL!!! E chiar greu sa iti amintesti atunci cand suferi de amnezie , cat de " conjunctural" a intrat domnia sa in PPDD si apoi in PNL !!!Daca tacea FILOZOF RAMANEA!!!
3.   Comentariu trimis de
(23 oct 2014, 21:12:13
felicitari d/nei senatoare ptr.curajul de a nu se lasa umilita de bosorogul baron care a scapat de sub piciorul elenei udrea si vrea sa para din nou politician si nu slugoi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei