Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 sep 2014 - Anul XIX, nr. 220 (5729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Surse

Cel puţin încă doi primari suceveni de la PDL şi PNL se vor înscrie în PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi primari suceveni din PDL şi PNL se vor înscrie în PSD, în baza prevederilor Ordonanţei nr. 55/2014 cu privire la migraţia aleşilor locali. Potrivit unor surse din rândul social-democraţilor, primarul PDL din oraşul Frasin, Marinel Balan, ar fi semnat deja adeziunea la PSD, anunţul oficial urmând să se facă zilele acestea. Marinel Balan se află la al doilea mandat de primar, de fiecare dată câştigând această funcţie din partea democrat-liberalilor. Aceleaşi surse au precizat că Marinel Balan a trecut la PSD împreună cu toţi consilierii locali ai acestui partid din oraşul Frasin.

Un alt primar care ar urma să semneze trecerea la PSD Suceava este cel din comuna Ostra, Ioan Oros. Acesta se află la primul mandat de primar, fiind ales din partea PDL. Surse din PSD mai afirmă că tot în baza Ordonanţei de urgenţă cu privire la migraţia aleşilor locali, majoritatea consilierilor PNL din Păltinoasa şi-au anunţat trecerea la PSD.

Reamintim că Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD a anunţat în mod oficial, săptămâna trecută, primii patru primari care s-au folosit de prevederile acestei ordonanţe prin care aleşii locali pot să-şi exprime opţiunea cu privire la partidul politic din care doresc să facă parte sunt cei din oraşul Dolhasca, Maria Cojocariu (PDL), şi din comunele Berchişeşti, Violeta Zenovia Ţăran (PDL), din Cornu Luncii, Gheorghe Fron (PNL), şi din Mălini, Petru Nistor (PDL). De asemenea, vinerea trecută, primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a declarat că doi dintre consilierii locali PDL, Vasile Zburlea și Gheorghe Artenie, au trecut la PSD. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel puţin încă doi primari suceveni de la PDL şi PNL se vor înscrie în PSD.
 Vizualizări articol: 4326 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 4 voturi
Cel puţin încă doi primari suceveni de la PDL şi PNL se vor înscrie în PSD1.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa inceapa OMAGIEREA trimis de
(22 sep 2014, 11:41:50
Sunt Mihai Sturzu si sunt cantacios la Hi-Q.Am spus cantacios deoarece desi nu am voce si sunt afon am facut multi bani din muzica.De fapt eu nu cant la formatie ci dau barbi.In felul asta am ajuns si politician.Acum tin peria de pantofi si peria de haine pentru domnul Ponta.Seara ii lustruiesc pantofii de imi fac freza in ei.A zis ca daca sunt cuminte ma lasa sa-i calc si camasile.Si acumaaaaaaaa,dragiiiiiiiii romaniiiiiiiiii sa inceapaaaaaaaa OMAGIEREAAAAAAAAAA.
• Festivităţile de pe National Arena au început cu tradiţionala schimbare a gazonului;
• Majoritatea au mers la stadion cu speranța că e vorba de discursul de retragere al lui Ponta;
• Ghiță Ciobanu, Făgăraș: "Noi om fo' aduși aicea cu otocarele de la Județană ș-om primit și 100 de franci, că cică le trebea la ăștea figurațiune. No fo' niciun bai, că ne-o plăcut spăctacolu', iară domnișoru' cela cu ochelari o vorbit fain. Din ce-o zâs n-om înțălăs mare lucru, că n-om avut belete în față. Da' om priceput-o p-aia cu dictatoru' Băsescu și că dumnealui e musai să plece la pușcărie. Forte bine, poate așe se lasă și tiranu' de beutură!"

2.   Sa inceapa OMAGIEREA trimis de
(22 sep 2014, 11:46:18
•Domnul Ponta primit mesaje de susținere de la Kim Jong-un, Raul Castro şi dictatorul Gabonului, Ali Bongo Ondimba;
• Mulți au bătut drumul degeaba, nemaigăsind loc pe stadion: Dragnea a rezervat 3.000.000 de locuri numai pentru teleormăneni;
• Pandele Roșu, fost secretar PCR: "N-am mai trăit asemenea momente din Epoca de Aur a Marelui Tovarăș, m-am simțit renăscut din nou. Dacă nu venea nenorocirea asta cu democrația peste noi, acum eream departe. Nici nu mai erea lumea așa amețită de cap, știa tot omul pe cine trebuie să voteze și cine-o să fie ales. Eu tot mai sper, de când a zis tovarășul Putin că în două ore ajunge la București. Da' nu prea mai am încredere nici în el, pentru c-a divorțat și-a întinat nobilele noastre idealuri de muncă și viață!"
3.   Sa inceapa OMAGIEREA trimis de
(22 sep 2014, 11:50:07
• Mulți au venit din inerție, crezând că îşi lansează Nicolae Ceaușescu candidatura pe stadionul 23 August;
• Cu lansarea candidaturii lui Victor Ponta, televiziunea nord-coreeană a înregistrat cea mai mare audiența din acest an, cu mult peste ”Nord-coreeni au talent” sau ”Dansez pentru Kim Jong-un”;
• Cozi interminabile, azi, la casieriile unde aplaudacii primesc banii pentru prestația de ieri de pe stadion;
• Gigi Trașcă, băiat de gașcă: "Mi-a zis pretenarii că tipu' ăsta, Ponta, are consultanți din ăia americani. Ce mi-am zis: d-aia le place lor pe stadion, cum face ei în America la dările de premii și-o să bunghesc niște marjorete trăznet p-acilea. De unde dracu', că astea pesediste parcă-i plagiate dupe profa cu ochelari care-a fost ministră sau Roxana aia cu nume de ceva neferos, gen. Mi-am luat țeapă, frățioare, nu mai calc pe la ei până la vanghelion!"
4.   Sa inceapa OMAGIEREA trimis de
(22 sep 2014, 11:53:20
- In cuvantul de candidat, Ponta a promis ca in mandatul sau de presedinte se va concentra pe eliminarea lui Basescu din functie: “Promit ca in 10 ani de presedintie sa ma lupt constant cu Basescu, pana cand acesta nu va mai fi presedinte!”
• - Dezamagire maxima! Participantii la miting au fost foarte suparati fiindca pe ecranul din spatele scenei nu puteau urmari Antena 3.
• - Dragnea a promis ca saptamana viitoare va face o lansare si mai mare, cu 200.000 de participanti, pe Teleorman Arena.
• - Au luat cuvantul si vedetele Antena 3: Dana Grecu nici macar n-a avut nevoie de microfon, Mircea Badea a facut spagat intre 2 propozitii anti-basiste, iar la finalul cuvantarii lui Gadea toti pontisii erau deja baptisti.
• - Presedintele Chinei a trimis si el 100.000 de chinezi pentru manifestarea de pe Arena Nationala, doar ca aceia s-au oprit la complexul comercial “Dragonul Rosu”.
Pentru antenisti, in grila de toamna propun urmatoarele emisiuni de mare audienta:
• Dansez pentru Ponta
• PSD-istii au talent
• PSD factor
• NEXT Star - editie speciala doar cu Ponta
5.   Sa inceapa OMAGIEREA trimis de
(22 sep 2014, 12:05:34
Sunt Mihai Sturzu si sunt cantacios la Hi-Q.Si acumaaaaaaaa,dragiiiiiiiii romaniiiiiiiiii sa inceapaaaaaaaa OMAGIEREAAAAAAAAAA.
Mircea Cozma-Oda conducatorului iubit
Versuri: Mircea Cosma, Preşedintele (în rezervă, a doua pe stânga) Consiliului Judeţean Prahova
Muzica: Mădălin Voicu & Victor Socaciu
Interpretează: Corul Reunit al Baronilor Locali, sub conducerea dirijorului Liviu Dragnea
Pe temelie nouă El viaţa ne-o aşază, / Coloana infinită o duce în ceresc,
Un Fiu al României, călătorind pe-o rază / Legând azi Tricolorul cu Zidul Chinezesc.
Avem o vatră mândră şi mândru ni-e Cârmaciul / Prin care PSD-ul, măreţ îndrumător,
Nu mai plăteşte-n sânge băsiştilor haraciul / Şi ne învaţă iarăşi învingătorul zbor.
Năstase şi cu Dragnea, eroi ai vremii grele, / Sunt umăr lângă umăr să-l apere în luptă,
Şi Mazăre bereta o flutură spre stele / Să-ngenunchem eroic Justiţia coruptă.
Domnul Ponta se lansează spre poartă. Driblează. Tribunele sunt în picioare. Loveşte năpraznic: ” Vreau să fiu preşedintele tuturor românilor, vreau să fiu preşedintele fiecărui român şi vreau să reuşim împreună Marea Unire!” Şi, da,e GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!! UUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei