Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 sep 2014 - Anul XIX, nr. 213 (5722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Susținere

PSD Suceava a votat în unanimitate pentru candidatura lui Victor Ponta la preşedinţia României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii suceveni au votat în unanimitate pentru candidatura liderului PSD, Victor Ponta, la preşedinţia României, la alegerile care vor avea loc în luna noiembrie a acestui an. În după-amiaza zilei de ieri a avut loc Conferinţa judeţeană extraordinară a PSD Suceava, la care au fost prezenţi 885 de delegaţi din toate organizaţiile locale din judeţ, aceştia votând pentru desemnarea lui Victor Ponta drept candidat al PSD pentru funcţia de preşedinte al României. Toţi cei aproape 900 de social-democraţi au participat apoi la Congresul Extraordinar al PSD, într-un sistem de videoconferinţă, alături de membri ai acestui partid din toate organizaţiile judeţene din ţară. La şedinţa de ieri a social-democraţilor suceveni au fost prezenţi parlamentari ai PSD Suceava, precum şi lideri suceveni ai PC, UDMR, UNPR şi PP-DD.

 

Cătălin Nechifor: A venit momentul în care România trebuie să spună „un <DA> hotărât pentru Victor Ponta”

În discursul susţinut în faţa delegaţilor de la Conferinţa judeţeană extraordinară a PSD Suceava, liderul organizaţiei, Cătălin Nechifor, a precizat că aceste alegeri prezindenţiale reprezintă momentul în care România trebuie să spună „un <DA> hotărât pentru Victor Ponta”. Cătălin Nechifor a explicat că, în cadrul scrutinului electoral intern, prin consultarea membrilor de partid, cu privire la candidatura lui Victor Ponta, care a avut loc la nivelul fiecărei organizaţii PSD din judeţ, au votat 6.908 membri, fiind înregistrate 6.903 de voturi „pentru” şi cinci abţineri.

„Organizaţia PSD Suceava şi-a demonstrat clar susţinerea acordată preşedintelui Victor Ponta pentru a participa în competiţia electorală şi pentru a câştiga preşedinţia României. Este o susţinere unanimă pe care organizaţia PSD Suceava o acordă preşedintelui partidului. Şi sper ca acest prim pas să fie unul hotărât, un pas decisiv în această competiţie electorală”, a spus Nechifor.

El a ţinut să le mulţumească tuturor membrilor PSD Suceava pentru faptul că social-democraţii suceveni au câştigat toate competiţiile electorale începând din anul 2011. Liderul social-democraţilor suceveni a ţinut să sublinieze faptul că PSD are o evoluţie crescătoare atât la nivel judeţean, cât şi naţional, lucru demonstrat de rezultatele de la ultimele alegeri. El a declarat că PSD a arătat că performanţele electorale au fost demonstrate şi la ultimele alegeri europarlamentare, atunci când nu a mai candidat sub sigla USL. Nechifor a făcut referire şi la fostul lider liberal Crin Antonescu, precizând că acesta a scos PNL de la guvernare şi că din „candidat al USL şi din aproape preşedinte al României a devenit aproape nimic”.

„Evoluţia PSD în judeţul Suceava şi în România a continuat să meargă în sens pozitiv, chiar în condiţiile în care guvernăm de doi ani şi jumătate, chiar dacă sunt dificultăţi mari, le ştim şi le înţelegem, şi pe care vreau să le explicăm mai bine electorilor noştri”, a spus Nechifor. El a adăugat că pentru a exista garanţia că Victor Ponta va ajunge preşedintele României, şi judeţul Suceava trebuie să demonstreze clar că va vota cu liderul PSD.

„Trebuie să demonstrăm clar că la Suceava se votează Victor Ponta, că Suceava clar îşi doreşte un preşedinte aplecat către nevoile românilor”, a spus preşedintele PSD Suceava. Cătălin Nechifor a arătat că în momentul de faţă Victor Ponta se situează cel mai bine în sondajele de opinie, pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale având 40% din voturi, cu mult în faţa celorlalţi candidaţi. Nechifor a mai spus că şi sondajele pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale arată că Victor Ponta are cu 10 procente mai mult decât liderul PNL, Klaus Iohannis, „cea ce înseamnă că putem câştiga preşedinţia României, că putem da un proiect important pentru România”.

 

Mesaje de susţinere pentru Victor Ponta

La rândul său, senatorul PSD Neculai Bereanu a ţinut să remarce şi el evoluţia pe care acest partid a avut-o în judeţul Suceava în ultimii ani. Neculai Bereanu a spus că dacă în urmă cu circa patru ani în zona de munte nu prea existau organizaţii PSD, în momentul de faţă acest lucru s-a schimbat total, social-democraţii fiind extrem de puternici în această zonă a judeţului.

„Mai mult, aproape toată lumea din zona de munte a judeţului Suceava va fi alături de Victor Ponta pentru câştigarea funcţiei de preşedinte al României”, a spus Bereanu.

De asemenea, consilierul local PSD, doctorul Tiberius Brădăţan, le-a transmis tuturor celor prezenţi la conferinţa PSD Suceava că Victor Ponta trebuie să fie preşedintele ţării, pentru „că ne trebuie o Românie puternică”.

Prezent în calitate de invitat la Conferinţa judeţeană a PSD Suceava, preşedintele conservatorilor suceveni, deputatul Cezar Cioată, a anunţat că PC va fi alături de Victor Ponta pentru ca acesta să câştige funcţia de preşedinte al României. Cezar Cioată a subliniat că echipa PSD-PC-UNPR-PLR va fi pe primul loc pe data de 16 noiembrie a.c., când va avea loc al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta va fi preşedintele României. „Dumneavoastră sunteți echipa mea şi sigur că îmi doresc extraordinar de mult şi aici, în Suceava, dar şi în toată ţara, să fim cu adevărat pe primul loc, pentru că asta înseamnă că am făcut şi ne facem datoria faţă de cei care ne-au votat în 2012”, a spus Cioată.

Liderul interimar al Partidului Liberal Reformator, deputatul Constantin Galan, a arătat că partidul pe care îl reprezintă are propriul candidat la preşedinţie, motiv pentru care a propus „să avem o campanie curată, fără jigniri”. „PLR susţine acţiunile PSD, ale USL. Noi dorim să păstrăm acele majorităţi în Consiliile Locale şi în Consiliul Judeţean, să suţinem proiectele locale şi naţionale, dar şi actuala guvernare”, a spus Galan.

Nu în ultimul rând trebuie spus că în cadrul Congresului Naţional Extraordinar al PSD, liderul acestui partid, Victor Ponta, a fost desemnat în mod oficial candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al României. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava a votat în unanimitate pentru candidatura lui Victor Ponta la preşedinţia României.
 Vizualizări articol: 2196 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PSD Suceava a votat în unanimitate pentru candidatura lui Victor Ponta la preşedinţia României5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Victor Ponta se simte în largul său! trimis de
(13 sep 2014, 14:34:55

Votati Pontacul si veti fi intr-o tara ca niciuna!
2.   Tovarasu Ponta trimis de
(13 sep 2014, 16:15:41
Când a început să scoată capul în PSD, ieşind din umbra mentorului său politic, Adrian Năstase, lui Victor Ponta i s-a spus "Micul Titulescu". Şi asta pentru că, în opinia lui Năstase, Ponta ar fi avut ceva din trăsăturile fizice ale marelui om politic din perioada interbelică. Între timp s-a dovedit că Victor Ponta nu are nimic din personalitatea, prestanţa, diplomaţia, moralitatea şi viziunea lui Nicolae Titulescu. Deşi a ajuns premier al României, ceea ce Titulescu n-a fost, Ponta nu va rămâne un reper politic în istoria ţării, aşa cum a fost distinsul diplomat român din secolul trecut. Mai mult ca sigur, adevăratul Titulescu s-ar simţi acum jignit profund că actualul premier a fost asociat în vreun fel cu el."Micul Titulescu" nu reprezintă doar o glumă proastă, ci un nonsens lingvistic, un atac la logică şi bunul simţ. Nu poţi fi şi "Titulescu", şi mic în acelaşi timp. Doar "micul Ponta".
3.   Sa amnistiem fiscal tot ce misca trimis de
(13 sep 2014, 16:37:32
*In sedinta de azi,eu Popescu Suceveanul am analizat oportunitatea de a mă auto-amnistia fiscal și de a mă scuti de plata obligațiilor fiscale .Drept urmare am promulgat OUG(Ordonanță de Urgență Personală) si m-am declarat CFA(cetatean fiscal autonom)
*Sute de mii de functionari sunt scutiti de la returnarea unor sporuri primite ilegal din punctul de vedere al Curtii de Conturi.Doar in 2008, au fost acordate sporuri de aproape 260 milioane euro pentru 235.000 de beneficiari de la 4.500 de entitati. In inventarea sporurilor, institutiile publice au dat dovada de o imaginatie debordanta: prima pentru refacere dupa concediu de odihna, prima de toamna, bonificatie pentru ziua localitatii.
*Guvernul a hotărât adoptarea unei noi măsuri fiscale în folosul electorilor: amnistia la pompă. Aceasta se va aplica în fiecare duminică.Preţurile vor fi zero, indiferent de calitate, în limita stocului disponibil printr-o aprovizionare a staţiilor respective.
Se face un apel către populaţie să nu vină cu butoaiele la pompe. Sunt acceptate doar canistrele de bun simţ, roşii.
4.   Bla Bla trimis de
(13 sep 2014, 17:31:01
Voi nu vedeți că,...la Suceava de când e PSD-ul la putere nu s-a făcut NIMIC și nici nu se va face nimic, doar răzbunări....în toate instituțiile s-au promovat numai NULITĂȚI pe criterii politice, s-au pus în funcții și directori repetenți prin facultăți....RUȘINE..
5.   Pinocchio, trimis de
(13 sep 2014, 19:47:22
Te așteptăm cu nerăbdare.
Con uova e pomodori.
Anche un calci in culo.
Un bacio da Geppetto .

5.1  RE: Pinocchio, trimis de
(13 sep 2014, 23:51:22
Salut Ghost!
Eu individului i-aș adresa o întrebare simplă la care pretind un răspuns simplu:
Unde măăăta-n kuur e milionul ăla de locuri de muncă promise???!!
5.2  RE: Pinocchio, trimis de
(14 sep 2014, 12:31:45
Buratino,
Că spui minciuni așa cum respiri nu mă deranjează,nu ai decât.
Dar când mă OBLIGI să le și cred asta nu-mi mai place.
Da Stap,(ti saluto in tanto) va curge lapte și miere.
Din cinci milioane de rromânași plecați out,cel puțin 99,9 procente se vor întoarce acasă.
Ioropenii vor plânge în hohote să nu plecăm din țările lor.
Cine draaqu o să-i mai șteargă la coor și o să le facă muncile de merda ?
Danche șoșon herr Tonta !
Preferisco di rimanere qui.
VFNC !
5.3  RE: Pinocchio, trimis de
(14 sep 2014, 18:07:52
Mey tiriplicilor pogonici adica starpitura si moroy fantoma cum se zice "la voi la tara voastra la italia" kariici, siula sau ula ? Au si romanii alungati din tara de la atata saracie ca sa fie slugi prin "iue" gainarii cu pretentii si prostii lor.
6.   Tremura izmenele pe ei de frica trimis de
(14 sep 2014, 09:53:11
Se pare ca baronii locali PSD tremura de frica DNA.
*Paul Stănescu, președinte CJ Olt: “Competiția asta va fi pe viață și pe moarte și chiar pe libertate. Și eu mă uit dimineata la 6, că atunci vine DNA-ul și le spuneam colegilor mei: Mă, da pe mine de ce nu mă ia, că eu mai sunt singurul pe aici?”
*La Constanţa, un alt alt baron, mult mai greu şi mult mai mediatizat, a fixat sloganul de campanie din spatele minciunilor de la televizor. Radu Mazăre a dezvăluit ţării care va fi miza mobilizării baronilor din PSD pentru câştigarea alegerilor. Ca după 16 noiembrie, la ora 6.00 dimineaţa, când vin şi le bat la poartă, să le poată striga în faţă, de la geamul palatului, deschis cu lehamite:"Bă, f_____-te-n kur pe mă-ta de procuror !" Şi apoi să se culce liniştiţi la loc.
7.   Guvernarea Ponta trimis de
(14 sep 2014, 09:57:01
România se apropie de pragul critic al serviciului datoriei externe. La 40 la sută, prag care a fost depăşit de două ori în 2014, investitorii încep să se oprească la graniţă. Iar avertizările că nici în trimestrul 3 România nu va ieşi din recesiunea tehnică se înmulţesc. Temerile specialiştilor ca România să se prăbuşească în 2015 pe fondul reducerii la doar 5 la sută a procentului pentru investiţii publice din PIB sunt reale şi ele ar trebui să fie un semnal de alarmă care să-i înspăimânte pe toţi liderii politici români, indiferent de tabără. Iar ministerul finanţelor împrumută fără număr. Luna aceasta se împrumută un miliard. În cele 3 luni care au mai rămas, România trebuie să mai împrumute 6 miliarde euro.
8.   Guvernarea Ponta trimis de
(14 sep 2014, 10:03:26
OMV îşi reduce investiţiile promise pentru rafinăria Petrobrazi cu 150 de milioane de euro. Compania a renunţat la planul de a produce mai multă benzină şi motorină, din cauza scăderii consumului de carburanţi din România datorita introducerii accizei de 7 eurocenti si cresterii artificiale a pretului carburantului.
9.   NUUUUU,hotarat.... trimis de
(14 sep 2014, 18:21:17
-pai voi,POLITICIENILOR,ati spus DA hotarat la toate promisiunilepe care le-ati facut,dar...... eu acum o sa spun un NUUUUU,hotarat lui Ponta la alegeri.
10.   Pinocchio, trimis de
(14 sep 2014, 21:09:23
Știi cât te costă să-ți dau votul ?
10 000 de euro.
Așa au hotărât rromânașii din Italia.
De data asta nu vă mai merge,nu va mai fi minutul și votul.
Tanti baci da Geppetto !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei