Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 iul 2014 - Anul XIX, nr. 172 (5681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Balan susține că fuziunea PNL-PDL a creat alternativa reală la Uniunea socialistă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultima etapă a fuziunii PNL-PDL, aşteptată în forurile celor două partide, s-a consumat sâmbătă, iar lucrul cel mai important este că acest congres, care a avut cea mai mare reprezentativitate teritorială a ţării, a votat fuziunea în unanimitate, a declarat vicepreședintele PDL pe Regiunea de Nord-Est, deputatul de Suceava Ioan Balan. „Asta arată că cele două formațiuni politice, în întregul lor, au înţeles că formarea noului partid e importantă pentru membrii şi susţinătorii celor două partide, dar şi mai importantă este pentru ţară”, a spus Balan. El a mai declarat că de sâmbătă s-a constituit alternativa reală la Uniunea socialistă şi că noua formaţiune va propune şi alternativa la ceea ce propune alianţa socialistă drept candidat la prezidenţiale.

„Noi, la acest congres, am văzut prezentarea a doi candidaţi, Cătălin Predoiu şi Klaus Iohannis, iar din discursurile lor am înţeles că fiecare partid în parte este pregătit şi susţine câte un candidat infinit mai bun decât cel al Uniunii socialiste. Zilele viitoare vom avea şi numele unicului candidat al marelui partid de centru-dreapta, PNL”, a spus Ioan Balan.

 

„Noi nu desemnăm un om la un concurs de frumuseţe, ci un om pragmatic care ştie ce să facă”

El a subliniat că a văzut la congres determinarea întregului partid de a susţine unul dintre cei doi candidaţi, ceea ce îl determină să fie convins că viitorul preşedinte al ţării va fi reprezentantul dreptei politice româneşti.

„Noi nu desemnăm un om la un concurs de frumuseţe, ci un om pragmatic care ştie ce să facă. Garanţia pentru România că va avea un preşedinte care să o reprezinte cu cinste o poate da doar un preşedinte de dreapta”, a mai declarat liderul sucevean.

Ioan Balan a explicat că ceea ce s-a întâmplat la congresul de sâmbătă va funcţiona, în oglindă, în fiecare judeţ şi a subliniat că acum noul partid rezultat din fuziunea PNL-PDL are un statut ce trebuie respectat de fiecare membru şi că de acum nu se mai vorbeşte de PDL sau PNL, ci doar de PNL.

„Accentul nostru va fi pus în perioada următoare pe Alianţa Creştin Liberală, pentru că intrăm în campania electorală. Toate acţiunile politice se vor derula sub această siglă, a Alianţei Creştin Liberale, care va conţine şi semnele PNL şi PDL pentru ca toţi votanţii celor două partide să se identifice cu această alianţă”, a menţionat Ioan Balan.

El a mai spus că vor fi întâlniri judeţene de armonizare în fiecare organizaţie, judeţeană, municipală, orăşenească, comunală până la cea de secţie de votare în zilele următoare, pentru ca totul să fie bine pregătit ca după anunţul candidatului unic la prezidenţiale să înceapă şi strângerea de semnături de susţinere pentru candidat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan susține că fuziunea PNL-PDL a creat alternativa reală la Uniunea socialistă.
 Vizualizări articol: 2320 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 8 voturi
Balan susține că fuziunea PNL-PDL a creat alternativa reală la Uniunea socialistă3.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine Monitorul trimis de
(28 iul 2014, 12:39:03
Eu totusi nu inteleg de ce Monitorul sterge comentariile ce ce exprima dezaprobarea fara de acesti " politicieni"? Sa fie oare in cardasie toti? Rusine sa va fie ca inca mai folositi cenzura!
2.   Ptr.balan trimis de
(28 iul 2014, 18:30:47
ce nu faceti voi pentru a prinde ciolanu...gresit nu toti membri de partid sunt de acord cu fuziunea.VETI AVEA MARI SURPRIZE ....
3.   Comentariu trimis de
(28 iul 2014, 19:56:07
nu inteleg ce au acestia comun cu crestinismul de au inclus in denumire acest cuvant , la pdl , mai ales in functiile de conducere au fost mai mult pocaiti iar prin ceea ce au facut , ca au lasat o groaza de oameni fara medicamente,spitale , hrana ,etc.....,pe multi determinandu/i sa se sinucida , nu vad nicim crestinesc . asta este dovada ca doar vor sa pacaleasca oamenii cu credinta in Dumnezeu , cum sunt majoritatea romanilor pentru a le fura iar voturile si a face ce /i taie capul . acestia sunt diavoli nu crestini .
4.   Bravo trimis de
(28 iul 2014, 20:37:47
D-l Balan stie ce spune .El ar fi candidatul cel mai bun ;este un om pragmatic cu o buna pregatire profesionala ,in 95 la 28 ani a dat bacul a urmat 3 facultati 1 master 8cursuri de drept european si un doctorat la Dunarea de Jos Galati Este un bun orator un bun organizator bla..bla bla
5.   :) trimis de
(28 iul 2014, 20:56:34
Totuși să nu uităm că nemții au fost cei care ne-au scos din rahat, prin bunul gust și simțul dezvoltat al răspunderii, a se face o comparație între Bucovina, Ardeal și restul țăriihappy oamenii, orașele, arhitectura ș.a
Eu dau votul acestui Neamț, dacă nu iese el, atunci îmi doresc din toată inima să iasă oricine (chiar și Vadim) numa chiorul ăsta impertinent și mincinos de Tonta să nu ajungă la cârma țării
5.1  RE: :) trimis de
(28 iul 2014, 22:42:33
mey fasola chior sa fii si nu vreau asta si tot vezi cum neamtu asta metis s-a chivernisit romaneste cu 6 case dand meditatii tinerilor insetati de cunoastere.. Deja scrii cu litere mari despre domnu Neamt mey fasoly deja "umbli" cu limbutze catifelate.
6.   Domnul Klaus Iohannis ar putea fi presedintele RO! trimis de
(29 iul 2014, 00:03:04


In viziunea românilor germanii sunt civilizați, harnici, întreprinzători, inteligenți și cinstiți. E important de remarcat faptul că pentru românii în general, dar și pentru românii din Transilvania, germanii sunt în primul civilizați, iar apoi harnici și pe locul trei întreprinzători. Mitul germanului civilizator, venit/adus de către un imperiu civilizator rămâne prezent în mentalul colectiv. Chiar și maghiarii și romii apreciaza aceste caliati.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei