Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 iul 2014 - Anul XIX, nr. 168 (5677)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Băişanu este convins că Iohannis va fi viitorul candidat la prezidenţiale din partea Alianţei PNL-PDL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, este convins că liderul liberalilor, Klaus Iohannis, va fi candidatul pentru funcţia de preşedinte al României din partea viitoarei alianţe dintre PNL şi PDL. După ce Delegaţia permanentă a PNL l-a desemnat pe Klaus Iohannis drept candidat al liberalilor pentru alegerile prezindenţiale, Alexandru Băişanu a declarat că acesta se va plasa mai bine în sondaje în comparaţie cu prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu.

„Din momentul alegerii candidatului PNL pentru alegerile prezidenţiale intrăm în dispozitiv şi ne apucăm de treabă, intrăm în campania electorală pentru câştigarea funcţiei de preşedinte al României. Din punctul meu de vedere nici nu se pune problema ca liderul PNL Klaus Iohannis să nu fie candidatul final la alegerile prezidenţiale în raport cu domnul Predoiu”, a afirmat Băişanu.

El a mai adăugat că liderul PNL are şanse foarte mari pentru a câştiga funcţia de preşedinte al României, considerând că orice candidat al dreptei pleacă cu aceleaşi şanse pe care le are şi viitorul candidat al stângii. „Dar ţinând cont că în România dreapta e mai puternică decât stânga, şi dacă dreapta se unifică cu adevărat, atunci viitorul preşedinte al României va fi cel desemnat de noi, Klaus Iohannis. Iar partidele de dreapta trebuie să pună mai presus de orice interesele României”, consideră Băişanu.

Preşedintele PNL Suceava a spus că în momentul de faţă se aşteaptă congresul de unificare dintre PNL şi PDL, după care membrii celor două partide „vor trece la muncă”. „Asta înseamnă în primul rând câștigarea alegerilor prezidențiale, dar şi atragerea a cât mai multor fonduri pentru Bucovina. Şi tot ce vom face eu şi actualii membrii ai PNL va fi în sprijinul judeţului Suceava”, a mai afirmat Alexandru Băişanu.

El a adăugat că după congresul comun al PNL şi PDL vor reîncepe negocierile la nivel judeţean dintre cele două formaţiuni politice, iar noua alianţă va funcţiona condusă de doi copreşedinţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu este convins că Iohannis va fi viitorul candidat la prezidenţiale din partea Alianţei PNL-PDL.
 Vizualizări articol: 1200 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu este convins că Iohannis va fi viitorul candidat la prezidenţiale din partea Alianţei PNL-PDL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Johanes e un neamt metis trimis de
(23 iul 2014, 20:43:24
E neamt la origine dar format la "scoala romaneasca" de produs invartiti si parveniti odata ce ajung in niste fonctii care le da dreptul sa dea din pix mormane de bani din taxele si impozitele platite de prostine. Bai susanu il sustine pentru ca e conceput din aceeasi coca de oportunism, smecherie si golanie politica. Au distrus susanii si johanii si papitoii cu crinolina acest partid istoric.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei