Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 iul 2014 - Anul XIX, nr. 162 (5671)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inițiativă

Sanda-Maria Ardeleanu propune organizarea unui „Mic dejun cu rugăciune” la Mănăstirea Putna

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera Deputaţilor ar putea să organizeze la Mănăstirea Putna manifestarea „Mic dejun cu rugăciune” cu tema „Statul şi biserica: misiune comună pentru pace şi reconciliere”. Iniţiativa îi aparţine deputatului PDL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu, iar propunerea a fost făcută în calitate de membru al Comitetului Director al Alianţei Civilizaţiilor din cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite. Sanda-Maria Ardeleanu a precizat că în această calitate a propus organizarea mai multor acţiuni în cadrul Planului Naţionalal României pentru Alianţa Civilizaţiilor, printre care şi „Micul dejun cu rugăciune” de la Mănăstirea Putna, care ar putea să aibă loc în perioada 24 – 27 septembrie 2014.

O altă acţiune propusă de deputatul sucevean este şi lansarea colecției de carte „Intelectuali români de expresie franceză”, sub semnul Alianței Civilizațiilor, eveniment care ar putea fi organizat de Camera Deputaților şi Parlamentul României, în colaborare cu Centrul de Cercetare “Analiza Discursului” de la Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava și Casa Editorială Demiurg, din Iași. Sanda – Maria Ardeleanu a mai spus că o altă propunere vizează şi organizarea celei de a 15-a ediții a Colocviului Internațional de Științe ale Limbajului “Eugeniu Coșeriu” (CISL), la Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava, în luna octombrie 2015. Ardeleanu a mai spus că lansarea celui de al treilea Plan național cadru al României pentru Alianța Civilizațiilor (2014-2016) va avea loc în cursul acestei luni, la București.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sanda-Maria Ardeleanu propune organizarea unui „Mic dejun cu rugăciune” la Mănăstirea Putna.
 Vizualizări articol: 1564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Sanda-Maria Ardeleanu propune organizarea unui „Mic dejun cu rugăciune” la Mănăstirea Putna1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   RUGACIUNI SPIRITUALE SAU POLITICA? trimis de
(16 iul 2014, 15:04:48
Politicienii sa fie cat mai originali, in loc sa mearga la restaurant sau in locuri special destinate acestor tipuri de discutii politice, s-au gandit ca pot atrage noi electori din biserica.

Oameni buni, lasati biserica celor care vor sa se inchine in liniste, fiind satui de Sfintii politicieni. Biserica nu e loc pentru politica. Reconcilierea pentru voi se face doar la televizor si in presa scrisa, nu in locuri sfinte.

Aveti ocazia de sarbatorile Pascale sa va impacati...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei