Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 mai 2014 - Anul XIX, nr. 119 (5628)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Băişanu a demisionat din Biroul Politic Naţional al PNL, dar nu şi de la conducerea PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a anunţat ieri că şi-a depus demisia din Biroul Politic Naţional al acestui partid, împreună cu întreaga conducere centrală a PNL. De precizat că atât preşedintele, vicepreşedinţii, cât şi membrii BPN ai PNL şi-au dat demisia în urma unei şedinţe care a avut loc ieri, ca efect al rezultatelor slabe obţinut de liberali la alegerile europarlamentare.

Alexandru Băişanu ne-a declarat că în aceeaşi şedinţă nu s-a pus niciodată problema demisiei din funcţie a preşedinţilor de organizaţii judeţene din ţară. „Nu e un rezultat pe care ni l-am dorit. Şi sunt mai multe concluzii care se vor trage şi în perioada următoare. Vom trage concluzii şi vom vedea unde sunt probleme”, a spus Băişanu. El a subliniat că în cadrul şedinţei BNP al PNL nu s-a discutat despre demisia preşedinţilor de filiale judeţene, mai ales că acest lucru ar fi însemnat disoluţia PNL, însă a adăugat că „sancţionaţi sunt şi vor fi doar trădătorii”. „Mandatul a fost pus la dispoziţie înainte de alegeri şi s-a decis ca nici unul dintre noi să nu îşi dea demisia”, a afirmat preşedintele PNL Suceava.

Alexandru Băişanu a afirmat că în perioada următoare se va face o analiză a rezultatelor voturilor din fiecare secţie de vot şi din fiecare localitate a judeţului Suceava. „Îi vom sprijini în continuare şi vom lupta alături de cei care au muncit, chiar dacă de data aceasta scorul a fost mai mic. Le mulţumesc tuturor liberalilor care au făcut sacrificii în toată această perioadă, tuturor primarilor liberali care au scos un scor bun şi tuturor preşedinţilor de organizaţii care s-au bătut în această campanie electorală”, a declarat liderul liberalilor suceveni.

Alexandru Băişanu a făcut referire şi la solicitarea primarului PNL din Siret, Adrian Popoiu, care i-a cerut demisia în urma rezultatelor obţinute de liberali în judeţul Suceava. Băişanu a declarat că îi înţelege supărarea primarului din Siret, însă „în orice perioadă grea trebuie să strângem rândurile, nu să ne certăm”. Liderul PNL Suceava a ţinut să-i mulţumească din tot sufletul lui Adrian Popoiu pentru rezultatul obţinut de PNL în oraşul Siret. „Am fost alături de el. Şi sunt convins că dacă toţi primarii liberali ar fi făcut ceea ce a făcut el am fi avutun scor mai bun”, consideră Alexandru Băişanu. El a mai adăugat că rezultatele acestor alegeri europarlamentare reprezintă o lecţie „pe care am resimţit-o şi am învăţat-o”, însă a apreciat că scorul arată că PNL rămâne în continuare prima opţiune politică de dreapta pentru cetăţenii României. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu a demisionat din Biroul Politic Naţional al PNL, dar nu şi de la conducerea PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 3135 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Băişanu a demisionat din Biroul Politic Naţional al PNL, dar nu şi de la conducerea PNL Suceava3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Posibile cauze ale esecului trimis de
(27 mai 2014, 12:01:26
Nevasta lui Baisanu urcata mot in fruntea casei de sanatate.
Patron falit si urmarit penal pentru evaziune fiscala impus peste organizatia locala.
Curluntrism: si in opozitie si la putere in acelasi timp. Alegeti o directie si mergeti hotarat pe ea. Sa conduci casa de sanatate + alte institutii dar sa te prefaci ca esti critic al puterii nu prea tine.
Lipsa de carisma a liderului local.
2.   Acum in care luntre te urci? trimis de
(27 mai 2014, 12:41:12
terasa la Albert te asteapta... pentru ''meditatie''...
3.   Votul meu! trimis de
(27 mai 2014, 13:08:00
Ca simplu cetatean am fost liberal de cand ma stiu, dar la ultimele alegeri am votat cu cea mai mare greata PNL-ul. Dupa parerea mea cred ca filiala asta ar trebui desfiintata, astfel PNL ar avea sansa sa obtina un scor mai bun in Suceava. De prin anii '90 incoace liberalii de Suceava au fost groparii oricarei forme de liberalism.
Dar vorba lui SandyBell, terasele va asteapta, ca doar pe acolo ca faceti veacul . . .
4.   Suparator este ca nu va respectati promisiunile! trimis de
(27 mai 2014, 13:37:00
-Aveti mute neimpliniri, dar cel mai suparator este ca nu va respectati promisiunile. --Conducatorii, sunt oamnei marunti, fara caracter, mincinosi, corupti, aroganti, nepregatiti in a relationa cu oamenii, nu au un plan credibil!, etc

-Nu aveti tact, tactica in alegeri,( vorbiti mult, nu va faceti intelesi si nu sunteti expliciti, credibili, actionati haotic la primul impuls) etc.
- Nu-i normal ca oamenii care v-au votat sa asiste la demisii, certuri, acuze, etc. Unde este demnitatea partidului si forta de a conduce?
-Alegatorii nu au cunoscut programul pentru ca nu exista! PNL-ul nu a avut niciodată o motivație reală să se implice în educarea electoratului, sa-l sustina si sa-l protejeze.
4.1  RE: Suparator este ca nu va respectati promisiunile! trimis de
(27 mai 2014, 19:05:47
Aveti multe neimpliniri, dar cel mai suparator este ca nu va respectati promisiunile. Conducatorii sunt corupti, aroganti, nepregatiti si dezinteresati in a relationa cu oamenii, nu au un plan de perspectiva, nu au tact, iar tactica in alegeri este de doi bani( vorbiti mult, nu va faceti intelesi, nu sunteti expliciti si actionati la primul impuls), etc.
Nu-i normal ca oamenii care v-au votat sa asiste la demisii, certuri, acuze, etc. Unde este demnitatea partidului si forta de a conduce?
Alegatorii nu cunosc programul pentru ca nu exista, iar aspirantii la fotolii nu au avut niciodată o motivație reală să se implice în educarea electoratului.

5.   Am ajuns sa vad si alianta cri-nutza trimis de
(27 mai 2014, 18:12:39
Pitigoiu asta de crin e mai mult decat o javra ordinara un pic nevrotica. A distrus PNL-ul facand de ras pricipiile de baza ale unui partid istoric. Sa-ti fie rusine impostorule. Bine te-a descris basalaul ca ejti o paiatza.
6.   Comentariu trimis de
(27 mai 2014, 22:12:46
ce conteaza ca nu stiu sa conduca , ca nu au cuvant sa/si respecte promisiunile fata de cetateni si fata de aliati .ei au nesimtire cu ajutorul caruia sau agatat de tot felul de functii si conduc localitati,judete, tara ,etc.ma umfla rasul cand stiu ca acest tip acum cateva zile isi incorda muschii prin presa si transmitea mesaje de amenintare unor lideri politici la nivel national.cum sa fie bine de acest judet cand suntem reprezentati de astfel de oameni.acest om ar trebui acum sa mearga si sa pupe picioarele celor de la psd ca l/au facut deputat ,cu ajutorul usl, pentru ca acum,prin propriile forte a demonstrat ca nu este bun de nimic.ciocu mic dl.Baisanu si nu mai comentati la adresa psd si a usl.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei