Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mai 2014 - Anul XIX, nr. 116 (5625)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Afirmaţie

Băişanu susţine că a fost ameninţat cu închisoarea, iar la comanda PSD firma mamei sale a fost închisă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, susţine că după vizita în judeţ a premierului şi liderul PSD, Victor Ponta, dar şi după ce l-a criticat pe acesta, a primit ameninţări cu închisoarea şi i s-a transmis că „vremea lui a apus”. Alexandru Băişanu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că îi este tot mai clar, de la o zi la alta, că PSD revine „la metehnele” de dinainte de anul 2004 şi la „mentalitatea de partid-stat”.

Băişanu a făcut referire atât la el, dar şi la oamenii de afaceri liberali, spunând că PSD a început „o prigoană a ameninţărilor” asupra acestora. „Imediat după venirea lui Victor Ponta în judeţul Suceava şi după ce am vorbit despre el, am primit ameninţări că voi fi băgat la închisoare şi că vremea mea a apus. Mai mult, miercuri, firma mamei mele, respectiv o cafenea din mall, a primit o amendă de 80 de milioane de lei vechi şi a fost închisă pentru trei luni de doi inspectori de la Antifraudă”, a declarat Alexandru Băişanu. El nu a vrut să precizeze ieri cine a fost cel care l-a ameninţat cu închisoarea, însă a spus că se va adresa instanţei.

Băişanu a arătat că şi alţi oameni de afaceri liberali au fost amendaţi în această perioadă, şi le-a transmis liderilor PSD că este penibil faptul că apelează la astfel de acţiuni. „Flăcăii ăştia vin şi dau amenzi fără să ştie cum este să dai salarii la oameni, şi cum se chinuie unii să găsească soluţii de supravieţuire. Ruşine, domnilor de la PSD”, a spus liderul PNL Suceava.

Alexandru Băişanu a făcut un apel la toţi cei care îşi câştigă pâinea prin muncă să se alăture PNL, precizând că acest partid este singurul care luptă pentru interesele lor. Băişanu a spus că PNL este singurul partid care a prezentat în această campanie electorală un program concret de dezvoltare, motiv pentru care i-a îndemnat pe alegători să voteze lista PNL pentru alegerile europarlamentare. „Un vot dat PSD înseamnă un vot dat unui partid care se doreşte unic şi care vrea să-i distrugă pe toţi cei care au idei şi păreri”, a subliniat Alexandru Băişanu.

Pe de altă parte, el a amintit că în ultima perioadă judeţul Suceava a fost vizitat de un număr mare de miniştri şi lideri ai PSD, însă nici unul dintre aceştia nu a făcut ceva concret pentru suceveni, cum ar fi finanţarea şoselei de centură a municipiului reşedinţă de judeţ, a aeroportului sau a pârtiei de schi din Câmpulung Moldovenesc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu susţine că a fost ameninţat cu închisoarea, iar la comanda PSD firma mamei sale a fost închisă.
 Vizualizări articol: 2672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Băişanu susţine că a fost ameninţat cu închisoarea, iar la comanda PSD firma mamei sale a fost închisă2.356

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei