Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mai 2014 - Anul XIX, nr. 111 (5620)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Lucrări

Ponta a anunţat că vine pe 1 septembrie să inaugureze DN 29 Suceava-Botoşani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Premierul României, Victor Ponta, a anunţat în cursul zilei de ieri că vrea să vină pe 1 septembrie a.c. să inaugureze DN 29 Suceava-Botoşani. Victor Ponta a făcut această afirmaţie după ce reprezentantul firmei UMB Spedition, care realizează lucrările de modernizare, i-a dat asigurări prim-ministrului că investiţia va fi finalizată cel târziu în luna august 2014. Premierul României a inspectat ieri şantierul de pe drumul naţional care face legătura dintre Suceava şi Botoşani, alături de Victor Ponta fiind prezenţi şi vicepremierul Liviu Dragnea, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, prefectul de Suceava, Florin Sinescu, precum şi parlamentari şi alte autorităţi locale şi judeţene.

Astfel, Victor Ponta s-a întâlnit cu reprezentanţii constructorului într-o parcare din localitatea botoşăneană Baisa, iar imediat ce a ajuns le-a spus acestora că nu mai vrea „să se uite la răutăcioşii ăştia de la televizor, care toate ziua spun că nu faceţi”. Ponta s-a declarat mulţumit de ritmul în care se realizează lucrările de modernizare şi i-a întrebat pe constructori când îl vor chema la inaugurarea drumului. Reprezentantul firmei UMB Spedition a spus că deşi termenul de finalizare a investiţiei este luna august 2015, lucrările de modernizare de pe DN 29 vor fi finalizate în luna august a acestui an. „Hai la 1 septembrie”, a spus Ponta, care a adăugat că „Banii îi dăm, iar pe 1 septembrie sunt aici”. Premierul a amintit că lucrările au fost începute anul trecut, însă „ca în România, toată lumea se bucura că nu se face. Uite că se face”. El a arătat că nu vor fi probleme cu asigurarea fondurilor pentru această investiţie, însă constructorul trebuie să continue să lucreze în acelaşi ritm.

De precizat că în cursul zilei de ieri, de la Suceava şi până în localitatea botoşăneană Baisa, DN 29 era împânzit de utilaje ale UMB Spedition, toate lucrând la putere maximă la modernizarea acestei rute. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta a anunţat că vine pe 1 septembrie să inaugureze DN 29 Suceava-Botoşani.
 Vizualizări articol: 1764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ponta a anunţat că vine pe 1 septembrie să inaugureze DN 29 Suceava-Botoşani5.051

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei