Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 mai 2014 - Anul XIX, nr. 99 (5608)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Crin Antonescu participă duminică la o întâlnire cu electoratul din judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, va fi prezent duminică, 4 mai a.c., la Suceava, pentru a se întâlni cu electoratul sucevean. Dezbaterea politică la care va fi prezent Crin Antonescu va avea loc în sala mare a Casei de Cultură, de la ora 11:00, la întâlnirea cu electoratul sucevean urmând să fie prezenţi şi preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov şi şeful campaniei electorale a PNL pentru alegerile europarlamentare, Marian Petrache, precum şi candidatul liberal din zona Moldovei, situat pe locul şapte pe lista acestui partid, considerat eligibil, Mihai Ţurcanu.

Liderul liberalilor suceveni, deputatul Alexandru Băişanu, a ţinut să precizeze că prezenţa lui Crin Antonescu la Suceava reprezintă o recunoaştere a Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL. Băişanu a spus că întâlnirea liderului PNL cu alegătorii suceveni înseamnă şi startul campaniei electorale la nivelul judeţului Suceava în vederea atingerii scorului propus, respectiv cel puţin 30.000 de voturi.

„În această campanie vom scoate în evidenţă şi vom aduce la cunoştinţa cetăţenilor din judeţul Suceava care sunt realizările din ultimii patru ani ale europarlamentarilor PNL, care sunt proiectele propuse, promovate şi realizate de reprezentanții noştri din Parlamentul European”, a spus liderul PNL Suceava.

Alexandru Băişanu a ţinut să dea ca exemplu proiectul europarlamentarului Adina Vălean, prin care peste 700 de milioane de euro vor fi economisiţi din buzunarele românilor. Băişanu a spus că acest proiect vizează reducerea tarifelor de roaming, iar din 2015 vor fi scoase toate taxele percepute de societăţile de telefonie mobilă pentru aceste servicii. „Această facilitate va oferi posibilitatea cetăţenilor români, dar şi celor din ţările Uniunii Europene să nu mai cheltuiască bani pentru serviciile de roaming. Mai mult, în condiţiile în care sunt câteva milioane de români care lucrează în străinătate, familiile acestora vor economisi sume importante în condiţiile în care au fost reduse costurile cu serviciile de roaming. Iar acesta este un exemplu clar care arată implicarea europarlamentarilor liberali pentru a reduce cheltuielile românilor, astfel încât aceştia să rămână cu mai mulţi bani în buzunar”, a declarat Alexandru Băişanu. El a arătat că pe parcursul acestei campanii electorale, în judeţul Suceava vor fi prezenţi şi alţi lideri importanţi şi candidaţi ai PNL la alegerile europarlamentare. Astfel, Băişanu a amintit că, în urmă cu două săptămâni, la Suceava a fost prezentă Norica Nicolai, iar în data de 21 mai a.c. la Suceava va veni şi Ludovic Orban. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crin Antonescu participă duminică la o întâlnire cu electoratul din judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 3108 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 5 voturi
Crin Antonescu participă duminică la o întâlnire cu electoratul din judeţul Suceava3.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Somn usor trimis de
( 2 mai 2014, 12:08:55
Sa nu va uitati pernele acasa:)))))
2.   Politruc trimis de
( 2 mai 2014, 12:20:28
IDILIS36 MEMBRU PSD
3.   Pt Hormann trimis de
( 2 mai 2014, 17:20:44
Hormann, analfabetule, ai invatat sa scrii?laughing))
4.   Comentariu trimis de
( 2 mai 2014, 22:56:01
Cine naiba se mai duce sa asculte ineptiile acestui individ , care deja se crede viitorul presedinte neales?
Poate doar papagalii lui din teritoriu, care au limba aspra):
5.   Bine ca-i mai bun Ponta! trimis de
( 3 mai 2014, 00:21:57
Nimic nu mai este de mirare intr-o tara in care avem conducatorii pe care ii avem!

"Tara de secaturi, tara minora, cazuta rusinos la examenul de capacitate in fata Europei...Aici ne-au adus politicienii ordinari, hotii improvizati astazi in moralisti, ministrii care s-au vandut o viata intreaga, deputatii contrabandisti...Nu ne prabusim nici de numarul dusmanului, nici de armamentul lui, boala o avem in suflet, e o epidemie infricosata de meningita morala".
Octavian Goga - 1916

5.1  RE: Bine ca-i mai bun Ponta! trimis de
( 3 mai 2014, 16:55:06
Bine ca citatu lu matali e contemporan ca si bancu urmator. Aceasta biserica dateaza din secolul 13 , iar aceasta fantana care se construieste dateaza din secolul 14. Mey latule parca ai avea simptomele unui proaspat dat cu parasura .
5.2  RE: Bine ca-i mai bun Ponta! trimis de
( 4 mai 2014, 05:07:21
Hopa, taurasul iar ma impunge!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei