Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 apr 2014 - Anul XIX, nr. 83 (5592)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atac

Ioan Balan consideră că PSD-ul de azi este mai rău decât PSD-ul lui Iliescu şi mai nociv decât PSD-ul lui Năstase

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD-ul de astăzi este mai rău decât PSD-ul lui Ion Iliescu și mai nociv decât PSD-ul lui Adrian Năstase. Declarația îi aparține vicepreședintelui regional al PDL, deputatul de Suceava Ioan Balan, și a fost făcută ieri într-o conferință de presă. Balan a criticat modul în care este guvernată țara, opinând că ce nu a reușit nici Ion Iliescu și nici Adrian Năstase „în grandoarea anilor 2000-2004” a reușit astăzi ”micul Titulescu”, cu referire la actualul lider PSD, Victor Ponta. ”Vedem că dacă până mai ieri discuțiile pentru împărțirea funcțiilor se purtau prin parcarea ministerelor, prin parcarea Palatului Victoria, azi se discută direct în biroul premierului. Mai vedem azi la televizor cum românii plătesc din propriile buzunare luxul baronilor PSD. Am văzut cum Mazăre (n.r. Radu Mazăre, primarul municipiului Constanța), în afară de faptul că se maschează şi face tot felul de măscării la televizor, mai face şi locuințe sociale. Nu ştiu cât sunt de bune, dar ştim că nu le-a făcut degeaba și ne întrebăm oare din banii cui le-a construit?”, a spus Balan. El a adus aminte de promisiunile făcute de PSD înainte de a ajunge la putere că de doua zi după ce va prelua guvernarea va înlocui toate măsurile anticriză luate de Guvernul Boc, lucru care nu s-a mai întâmplat.

”Nu numai că nu a schimbat nimic, ba, mai mult, a avut parșivenia de a reduce veniturile cetățenilor prin introducerea de noi taxe şi impozite. Ce ne arată acum PSD, care a venit la putere ca o mireasă pe un cal alb şi care a promis românilor ce nu au avut niciodată, adică salarii și pensii mărite, un milion de noi locuri de muncă? Un ministru stând în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție așteptându-și mandatul de 30 de zile, alții care își așteaptă sentința judecătorească de condamnare definitivă. Vedem baroni locali, unii mai vechi cu aceleaşi metehne, pe care-i interesează foarte tare ca zona lor să fie săracă şi prin sărăcia pe care o gestionează acolo să acumuleze voturi. Ăsta este PSD”, a mai spus liderul democrat-liberal. Balan crede că doar justiția mai dă speranța că în România va fi și bine. El apreciază că alegerile europarlamentare din 25 mai se vor desfășura mai corect decât cele din 2012. ”Și asta prin simplul fapt că românii văd la televizor că dacă furi ajungi la puşcărie. Simplul furt al unui vot te duce direct la puşcărie”, a mai spus Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan consideră că PSD-ul de azi este mai rău decât PSD-ul lui Iliescu şi mai nociv decât PSD-ul lui Năstase.
 Vizualizări articol: 1665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Balan consideră că PSD-ul de azi este mai rău decât PSD-ul lui Iliescu şi mai nociv decât PSD-ul lui Năstase0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Are dreptate trimis de
(11 apr 2014, 14:49:52
Domnul Balan are dreptate in tot ceea ce spune.Dar am doua obiectii.PSD este la fel de rau acum ca pe vremea lui Nastase.Pentru ca acesta este PSD.Un partid stat,totalitar,dictatorial,corupt si cu o foame teribila.Un partid fara scru ☭ care foloseste toate metodele pentru a acumula bani grei si multi pe spatele amaratilor.Si mai zic ca sunt socialistilaughing Mai ales ca a fost in opozitie atata timp.A doua obiectie:s-ar putea ca PSD sa fie la fel de rau cum era PDL-ul lui Basescu.Asta ramane sa analizam.
1.1  RE: Are dreptate trimis de
(15 apr 2014, 09:45:51
Deci acum am inteles cum sunteti impartiti , voi astia pupincuristii dupa ruperea USL ! RADUMAMII e pupincurist PNL si ANDREYY e cu PSD ! Nu va e rusine sa comentati peste tot ?? Lasati lumea apolitica sa comenteze fratilor ! Sunteti Jalnici !
2.   Capu la cutie trimis de
(11 apr 2014, 23:57:18
tocmai voi vorbiti,ati uitat ce ati facut si voi ati uitat cate voturi ati furat si cum a iesit ultima data base basinica presedinte? acum va lingrti ranile mai bine iati linge lui base mielu .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei