Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mar 2014 - Anul XIX, nr. 65 (5574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vizită oficială

Peste 20 de membri ai delegațiilor Parlamentelor membre ale Adunării Parlamentare a Francofoniei vor fi prezenţi în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PDL de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu a anunţat că în perioada 22-23 martie a.c., 23 de membri ai delegațiilor Parlamentelor europene la Adunarea Parlamentară a Francofoniei vor fi prezenţi în judeţul Suceava. Sanda-Maria Ardeleanu a precizat că oficialii europeni care vor vizita Bucovina sunt din Andora, Belgia, Bulgaria, Franța, Jersey, Elveţia (Jura şi Valais), Luxemburg, Polonia, Republica Moldova, România, Ungaria, Wallonie - Bruxelles – Comunitatea franceză. Ardeleanu a spus că la Suceava, oaspeții din aceste state vor participa la dezbaterea intitulată „Francofonia tinerilor”, care va avea loc la Casa Prieteniei, acolo unde funcţionează şi Biroul Francez. În cadrul dezbaterii vor avea alocuţiuni atât Sanda-Maria Ardeleanu, care este şi preşedinta Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei, cât şi inspectorul şcolar prof. dr. Constantin Tiron, de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Irina Melisch şi Alexandra Sîrghi, lectorul universitar Nicoleta-Loredana Moroşan, decanul Facultăţii de Inginerie Mecanică, prof. dr. ing. Romeo Ionescu, şi eleva Diana Popescu şi studenta Patricia Prodan.

La dezbatere sunt așteptați și parlamentarii suceveni, oficialități din administrația locală și județeană, reprezentanți ai instituțiilor de cultură sucevene.

Sanda-Maria Ardeleanu a mai adăugat că tot în cadrul acestui eveniment va fi organizată expoziţia „Francezi şi Români în Primul Război Mondial 1914-1918”, în colaborare cu Muzeul Bucovinei, care va fi prezentată de Marcel Cătinar. O altă expoziţie care va fi organizată va fi şi „Culori ale sufletului”, în colaborare cu Primăria Ciocănești, localitate declarată „ Satul Cultural al României 2014”. Ardeleanul a mai spus că în data de 23 martie, oaspeții europeni vor beneficia de un tur ghidat la mănăstirile Sucevița și Voroneț, precum și la Centrul de Ceramică de la Marginea, vizită organizată de Consiliul Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 20 de membri ai delegațiilor Parlamentelor membre ale Adunării Parlamentare a Francofoniei vor fi prezenţi în Suceava.
 Vizualizări articol: 1253 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 20 de membri ai delegațiilor Parlamentelor membre ale Adunării Parlamentare a Francofoniei vor fi prezenţi în Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei