Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 mar 2014 - Anul XIX, nr. 61 (5570)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziţie

Băişanu a anunţat că va sta în faţa calului maghiar ca să apere România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, avut, ieri, în cadrul Delegaţiei Permanente a organizaţiei, un discurs extrem de virulent la adresa foştilor parteneri din USL, pe care i-a acuzat că au permis maghiarilor din Ungaria „să vină să inflameze spiritele în România”.

Băişanu a coborât de la prezidiu în faţa colegilor săi de partid şi le-a declarat „de aproape” că va fi primul care se va aşeza în faţa calului maghiar, subliniind că atunci când în ţară erau manifestări antiromâneşti, premierul Victor Ponta era la rugby la Tbilisi. Băişanu le-a spus membrilor Delegaţiei Permanente PNL Suceava că a văzut câteva sute de cetăţeni maghiari care vin în România şi inflamează spiritele „cu cagule pe faţă, cu săbii”, provocând jandarmeria. „Îi cer premierului să ia act că în România nu vine oricine, oricum, cu parul în mână să facă ordine în ţara mea”, a spus liderul PNL Suceava.

 

„Liderii UDMR au costume din lemnul ţării şi au drujba sub pat”

El a menţionat că are relaţii bune cu maghiarii, arătând că are mulţi prieteni de etnie maghiară şi chiar cumnata lui e unguroaică, dar că nu poate fi de acord ca reprezentantul unui alt stat să vină în România călare pe cal şi să vorbească de autonomie.

„Bucovina e exemplu de coabitare, de înţelegere. Nici unul dintre reprezentanţii acestor minorităţi nu a venit călare în Bucovina să ne spună că nu e pământ românesc”, a spus Băişanu. El a subliniat că doreşte ca România să fie respectată. „M-am săturat să tac. Nu accept sub nici o formă ca în ţara mea să stau şi să înghit ca reprezentanţi ai altor state să intre călare. Cerem respect pentru România. Voi fi primul care voi sta în faţa calului maghiar”, a spus liderul PNL Suceava. El nu i-a uitat nici pe  actualii parteneri ai PSD la guvernare şi a afirmat că „liderii UDMR au costume din lemnul ţării şi au drujba sub pat”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu a anunţat că va sta în faţa calului maghiar ca să apere România.
 Vizualizări articol: 2082 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Băişanu a anunţat că va sta în faţa calului maghiar ca să apere România3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Baisanu si reactiunea...!!! trimis de
(18 mar 2014, 09:33:23
Nici macar pana in ziua de astazi......eu...si nu numai eu, nu cunosc orientarea politica a PNL...nu numai din Suceava....! De ce nu nu spune Monitorul care este proprortia in CJ Suceava....dar si miscarile care s-au facut in acest for...referitor la vicepresedinti ....dar si la presedentia CJ.. O statistica la nivel de toate consiliile locale din judet, ori Monitorul a ramas...acelasi factor de dezinformare...in masa a PSD-ului...( noi nu uitam ca monitorul a scos o fituica.....ziaristica....nese facea din USL...o MESIA)!!!!
2.   Baisanu ...nebun...! trimis de
(18 mar 2014, 09:37:20
Acum când Baisanu-i in opozitie....si reprezentantii polonilor din Bucovina, dar si Ukrainenilor, poate si a rusilor....lipoveni, sarbilor...nationalizati....to sunt in ...opozitie...!
Ce ineptii spune omul acestra.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei