Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mar 2014 - Anul XIX, nr. 51 (5560)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Politic

Deputatul PNL Constantin Galan a votat pentru noul Guvern condus de Victor Ponta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Constantin Galan a votat ieri în plenul Parlamentului pentru noul Guvern condus de liderul PSD Victor Ponta. Deşi preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat că parlamentarii liberali vor vota împotriva învestirii noului Guvern, Constantin Galan a decis să susţină noul executiv. După ce a votat, Galan a spus că a decis să susţină noul Guvern condus de Victor Ponta, deoarece acesta şi-a asumat în continuare programul de guvernare al USL.

„Noi ne-am angajat în faţa electoratului să susţinem acest program de guvernare şi pentru aceasta am primit votul”, a explicat deputatul PNL. El a ţinut să sublinieze faptul că la nivelul judeţului Suceava alianţele dintre PNL şi PSD există, iar unii primari şi consilieri locali liberali au alte opinii decât conducerea centrală a PNL. Galan susţine că programul noului Guvern este acelaşi cu cel al USL, considerând că a fost normal să voteze pentru viitorul Executiv.

„Eu personal nu am vrut să fiu o maşină de vot. Am votat aşa cum mi-a dictat conştiinţa. Şi vreau să spun că primarii şi consilierii locali au altă părere faţă de hotărârile de la Bucureşti. Eu sunt un om vertical şi trebuie să ascult de cei care m-au trimis la Bucureşti, în Parlament”, ne-a declarat Constantin Galan.

Deputatul liberal a mai spus că primarii liberali au primit cu supărare ieşirea PNL de la guvernare, în condiţiile în care au angajamente faţă de cetăţenii de la care au primit voturile.

„La ora actuală s-au cam dus speranţele. La Suceava este un lucru bun că PNL a decis să continue colaborarea cu PSD şi PC pentru susţinerea actualelor majorităţi din Consiliul Judeţean şi din consiliile locale. Iar primarii liberali mi-au sugerat să încerc, pe cât posibil, ca la nivelul judeţului Suceava să susţin continuarea proiectelor pe care le au. Pe mine mă interesează ca în judeţul Suceava să se realizeze cât mai multe proiecte, motiv pentru care sunt pentru funcţionarea Guvernului. Dacă te împotriveşti nu vom avea nici rezultate”, a afirmat Galan, după ce a votat pentru susţinerea noului Guvern Victor Ponta.

Întrebat dacă se aşteaptă la sancţiuni din partea conducerii PNL, Constantin Galan a spus că nu ştie dacă acest lucru se va întâmpla.

„Ce sancţiuni să primesc? Până la urmă nu sunt singurul parlamentar PNL care a susţinut noul Guvern, cu toate că acest lucru nu era absolut necesar, deoarece din câte am înţeles era asigurată majoritatea necesară. Dar am votat aşa cum mi-a dictat conştiinţa şi aşa cum mi-au cerut locuitorii din zona pe care o reprezint şi care ne-au dat votul pentru continuarea proiectelor şi programului USL”, a încheiat deputatul liberal.

Constantin Galan este la primul mandat de deputat, el fiind ales în Colegiul Rădăuţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PNL Constantin Galan a votat pentru noul Guvern condus de Victor Ponta.
 Vizualizări articol: 2794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Deputatul PNL Constantin Galan a votat pentru noul Guvern condus de Victor Ponta5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   JOSNICIE trimis de
( 5 mar 2014, 13:46:52
Asa caracter, asa actiune!
Crede dom'deputat ca o sa-i de PSD-ul un OS MAI MARE? Cred ca nici pe cel existent nu o sa poata sa-l roada ca lumea. Sunt si PSD-istii cu..vistine, dar nu sunt chiar prosti. Si-apoi...de la noi nu va mai vedea nici osicioare, in veci si pururi.
2.   Galqan prost ca ULA+Sv trimis de
( 5 mar 2014, 15:36:49
Dupa ce a daramat podul de la dornesti carand balastru la fabricile austriecilor, stie ca daca nu pupa picioarele...ramane fara...basculante.... Stimabile, care este.....ce+o sa faci daca se supara Onta...si+ti ea...basculantele....___-? raspuns la Radio...Erevan.....fatarnic mic si neinsemnat...( a se citi arhivele ziarului....când chiar dorera sa ajunga sef la Partidul Nimanui...Liberal....! Rusinicaaaaaaaaaaaaaaaaa
3.   Esti flamand rau tovarasu trimis de
( 5 mar 2014, 15:38:51
Se pare ca domnul Galan e flamand rau.A pus mana pe ciolan si nu vrea sa-i dea drumul.Vine cu texte rasuflate ca Ponta si-a asumat programul de guvernare USL.Pai domnul Galan ,nu mai e acelasi program.E programul PSD si satelitii(UNPR si PC) basca UDMR.Adica toate doleantele maghiarilor care apar in protocolul semnat de USD apar in programul de gubvernare USL?Adicalea arborarea steagului tinutului secuiesc,prefecti maghiari,Facultate medicina in limba maghiara,impartirea tarii in functie de criterii etnice,ministrii,viceprim ministru si jde mii de secretari de stat unguri,astea apareau in programul USL?Ne crezi tampiti domnul Galan?Da drumul la ciolan,ai constiinta politica si de partid si nu-l mai pupa pe Ponta.
4.   Latrina 3 trimis de
( 5 mar 2014, 15:47:29
Ce s-a intamplat in infruntarea Gadea Antonescu nu are nicio legatura cu jurnalismul, comunicarea sau cum vreti sa ii mai spuneti. Crin a fost chemat la raport si pus sa stea in genunchi pe coji de nuca in fata lui Gadea. Cand Gadea si-a dat seama ca nu poate sa il stapaneasca, l-a bagat si pe Badea care a inceput cu nistea sheturi cu samurai, katane, furculite si alte obiecte.Felul in care Gadea, Voiculescu si Ponta au incercat sa manipuleze telespectatorii Antenei 3 in ultimele saptamani a fost jenant. Crin Antonescu a fost si a ramas loial proiectului Romania Puternica si toti sustinatorii USL au avut sansa sa inteleaga asta .Si de pe luna se vede ca acest Gadea este un mercenar de baza din gasca lui Voiculescu.De fapt cei de la Antena 3(inclusiv invitatii speciali) sunt niste caini dresati sa execute comenzile stapanului . Pe langa faptul ca au creierul spalat, mai au pretentia ca sunt jurnalisti, compromitand aceasta meserie.
5.   Latrina 3 trimis de
( 5 mar 2014, 15:50:51
Antonescu a fost la inaltime si l-a pus in dificultate pe Gadea de mai multe ori,de aceea s-a si enervat si a incercat sa-l intimideze pe Antonescu,dupa obiceiul lui si al altor vanduti, gen Dana Grecu sau Badea. Chestia cu semeseul de la maica-sa a fost de-a dreptul penibila, la fel de penibil cum a fost si el pe tot parcursul emisiunii, iar aparitia lui Badea pt. a-i veni in ajutor prietenului de "suferinta" s-a dovedit a fi lamentabila, cum lamentabil este si el. Inca o data, Antonescu merita sa fie felicitat pentru prestatia avuta in asa-zisul dialog cu "omul" lui Voiculescu.in sfarsit cineva a avut curajul si inteligenta de a da un raspuns impertinentei, mercenarismului fara principii, lipsei de profesionalism, perfidiei si imbecilitatii tampe, lacrimogene a acestui cabotin nefericit care este Gadea. Nici angajatilor din anturajul sau care canta la ordinul patronului lor nu sunt mai prejos in slugarnicia lor dezgustatoare. Bravo Crin Antonescu, imi scot palaria in fata curajului tau, a integritatii tale morale si iti urez succes!
6.   Miss Usturoi trimis de
( 5 mar 2014, 16:04:43
La a treia fisă băgată în aparatul de mixat guverne, premierul Victor Ponta a schimbat abordarea.S-a intrat în etapa numirilor de tineri cu structură de tehnocrat şi a unor persoane din eşalonul doi-trei de prin ministere, care nici usturoi nu au mâncat, nici gura nu le miroase.Problema lui Ponta 3 nu este că îl aduce pe Coco de la "Song” sub numele său de buletin Bogdan Stanoevici, de profesie actor, în postul de ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni.Marea problemă a lui Ponta 3 este că a aburcat pe ditamai portofoliul Finanţelor o tânără de 34 de ani, fără experienţă aplicată nici în lumea politică, nici în cea a finanţelor. Dar tinereţea şi lipsa de experienţă nu sunt păcate, până la urmă, dacă ştii să le transformi în atuuri. O domnişoară plecată de 14 ani din România în SUA, eminentă absolventă de doctorat la Harvard, Ioana Petrescu a devenit cunoscută în România nu prin sfaturile pe care i le-a dat premierului Ponta din postura de consilier pe problemele de evaziune fiscală.Nu şi-a aflat celebritatea nici prin faptul că spune “apciză” în loc de “acciză” Ioana Petrescu a devenit cunoscută în România drept “fata cu usturoiul” de la Guvern, o miss Usturoi venită de la Harvard să combată evaziunea fiscală cu dogma academică deprinsă în SUA.Editorialul ei devenit celebru se intitula “Cumpăraţi-mi usturoiul, vă rog!” (Buy My Garlic, cum ar veni treaba pe la Harvard).

7.   Mare politician trimis de
( 5 mar 2014, 16:09:18
Dupa ce s-a repezit cu sapa la luna si din doua bobarnace si-a adus aminte cate clase are, cu viitorul politic pe janta, deputatul oportunist voteaza la misto sau la intamplare. A uitat ca in campanie promitea ca asfalteaza, betoneaza, trage curent electric, se ocupa personal, .... 0%!!! Daca ia cuvantul odata de la tribuna se darama casa poporului! Omu are verb si poate ca de asta merge bine tara. DEPUTAT??? hai nah! a ajuns sa numeasca directori la o scoala , nervos pe aia de-i dadeau teme....grele. De-ar fi tara basculanta si tot ar da in sant
7.1  RE: Mare politician trimis de
( 5 mar 2014, 23:54:12
Nu pot pricepe si cuprinde cu mintea mea ingusta ,pana unde duce libidosenia si incultura si fatarnicia...ti au dat flit astia de la Judet..te au cam pus unde ti era locul si acu ce gandii cu mintea aia vicleana? Ca doar esti pur sange fucks ..Observai ca si progeniturile ti infumurate ti s fuckse ...sa te feresti de omul ros ---zice o vorba romaneasca..Deci---ce ziceam: daca nu i loc pe acilea,colo Baisanu- colo nu s care...hai la USD..Ca tot mai bine natie din natia ta a dus o la comunisti...iar cu balastierele...ma bucur,,sa ti mearga cand ti oi da io semnatura..ca sa siu mai di la tara ...di pi la Costisa di un ti s radacinile...nicidecum Radauti..
8.   Comentariu trimis de
( 5 mar 2014, 23:56:32
Asa te doare de platforma liberala si de guvernare..si de popor...iti zgarai mainile ca ai dat 300 000 si nu le ai recuperat..c o vinit criza...
9.   Pentru ca il uraste pe Flutur, se razbuna pe SV! trimis de
( 6 mar 2014, 00:10:43
Este dezgustator si josnic cum isi bate joc Ponta de Antonescu! Cit de urit poate sa procedeze acest om! Pentru ca il uraste pe Flutur, se razbuna si nu ajuta Suceava!
Inlaturindu-l pe Antonescu, Ponta, nu are o minima capacitate de a discerne valoarea de non-valoare dar are in acest moment puterea de decizie in detrimentul intregii societati.
10.   Comentariu trimis de
( 6 mar 2014, 00:28:31
D/l deputat a procedat corect,merita felicitari.Antonescu a tradat colegii de alianta , si cel mai rau,alegatorii.o sa culeaga roadele faptelor sale dupa europarlamentare.
11.   Imunitactu trimis de
( 6 mar 2014, 04:07:45
Cred ca vrea la psd ca la liberali adio cariera mai prinde ciolan la sfântu asteaptă. Cum poate statul sa arunce cu bani.birou parlamentar îi trebuia lui asta? Mare caracter.La academie nu mai e locuri?
12.   Inutil ! trimis de
( 6 mar 2014, 09:08:38
Din pacate PNL-istii au ales cea mai proasta solutie , adica au votat impotriva poporului ! nu au invatat nimic din lupta pe care a dus-o Tariceanu premier cu Basescu presedinte . Oare nu puteau face opozitie chiar daca erau la guvernare ? Ba da si cu efect ! In situatia actuala opozitia lor va fi strigare la bec ! Din pmdv salvarea PNL nu o poate aduce decat d-l Antonescu prin demisia sa .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei