Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 mar 2014 - Anul XIX, nr. 50 (5559)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

Flutur: Votul împotrivă pe care îl vor da Antonescu și PNL la învestitura guvernului USD este doar un vot ipocrit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, consideră că votul pe care liderul liberalilor, Crin Antonescu, şi PNL îl vor da împotriva viitorului Guvern USD va fi unul ipocrit, „născut din frustrarea de a fi dat afară de la guvernare”.

Gheorghe Flutur a subliniat că în spatele unei aşa zise opoziţii a PNL nu ar sta nimic altceva decât nemulţumirea liberalilor „că au fost deconectați de la conducta cu resurse financiare a guvernării”.

„În fapt, PNL compensează pierderea ciolanului de la centru cu oscioarele din teritoriu unde liberalii și pesediștii coabitează liniștiți”, a spus Flutur. El a arătat că PDL va vota categoric împotriva Guvernului USD - Ponta III, la fel cum a votat împotriva celorlalte guverne USL.

Liderul democrat-liberalilor suceveni a ținut să precizeze că Victor Ponta şi Crin Antonescu sunt în egală măsură vinovați pentru eșecurile guvernărilor Ponta I și II, dar și pentru măsurile pe care le va lua guvernul USD. „Observăm cu stupoare că Antonescu vrea să fie reprimit în rândurile opoziției cu brațele deschise, cu pâine și sare. Crin Antonescu a declarat răspicat că nu regretă nici o măsură a guvernărilor la care a participat, Ponta I și Ponta II. Mai mult, Victor Ponta a declarat că programul de guvernare al USD rămâne cel al USL. Ca atare, cabinetul Ponta III este în aceeași măsură girat de PNL, ca și Ponta I și II. Iar în vreme ce liberalii spun că fac opoziție, sunt şi vor fi în vigoare măsuri care produc rău în lanț la care au fost părtași sau coautori când au guvernat cu PSD”, a declarat Gheorghe Flutur. El a făcut referire la acciza la carburanţi, impozitul pe construcţii speciale, introducerea a 35 de taxe şi impozite noi sau mărite, „o execuţi bugetară proastă”, eşecul privatizărilor, sau „atacurile comune PSD şi PNL la statul de drept şi justiţie”.

„PDL, ca unic partid care s-a opus tăvălugului USL din 2012, își respectă principiile şi electoratul. PDL va rămâne fidel valorilor sale, justiție, stat de drept şi dreapta europeană. Iar oferta PDL de a semna o moțiune de cenzură cu PNL era menită să scurteze perioada de vid de guvernare. Dacă PNL era un partid de bărbați, nu cocote politice, ar fi semnat o moțiune de cenzură. Dar PNL a demonstrat din nou că stă atârnat chiar și cu degetul mic de ciolan doar, doar reușește să îl apuce din nou cu amândouă mâinile”, a încheiat Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Votul împotrivă pe care îl vor da Antonescu și PNL la învestitura guvernului USD este doar un vot ipocrit.
 Vizualizări articol: 1265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Flutur: Votul împotrivă pe care îl vor da Antonescu și PNL la învestitura guvernului USD este doar un vot ipocrit3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei