Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 mar 2014 - Anul XIX, nr. 48 (5557)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Contre

Conducerea UNPR anunţă înregimentarea senatorului Mihai Neagu, însă acesta infirmă că s-a alăturat progresiştilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul sucevean Mihai Neagu a fost ieri pentru câteva ore membru al Uniunii Naţionale pentru Progresul României, după ce biroul de presă al acestei formaţiuni politice a anunţat în mod oficial înregimentarea parlamentarului în rândul progresiştilor.

Cu toate acestea, după ce UNPR a anunţat printr-un comunicat de presă, trimis redacţiilor în jurul prânzului, că Mihai Neagu s-a înscris în acest partid, senatorul sucevean a infirmat categoric acest lucru. În comunicatul trimis de biroul de presă al UNPR se preciza că „Deputatul PNL de Buzău Titi Holban, deputatul PP-DD de Neamț Constantin Moisii și senatorul independent de Suceava Mihai Neagu s-au înscris în Uniunea Națională pentru Progresul României. Parlamentarii UNPR vor activa, începând de astăzi, în grupurile Partidului Social Democrat din Camera Deputaților și Senat”.

Contactat telefonic, Mihai Neagu a infirmat faptul că s-ar fi înscris în UNPR, precizând că în momentul de faţă are negocieri cu o altă formaţiune politică. Neagu a afirmat că a avut negocieri şi cu progresiştii, însă acestea nu s-au concretizat, motiv pentru care a început discuţiile cu un alt partid. „Duc negocieri cu alt partid şi voi anunţa în scurt timp decizia luată. Cândva am avut negocieri şi cu UNPR, au picat şi am continuat cu alt partid. Nu e nimic real din ceea ce s-a anunţat”, a spus Mihai Neagu despre anunţul potrivit căruia s-ar fi alăturat progresiştilor.

Contactată telefonic, preşedinta UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a precizat că informaţia cu privire la înscrierea lui Mihai Neagu în acest partid a fost transmisă de la nivel central. În contradicţie cu afirmaţiile senatorului sucevean, Cătălina Vartic a prezentat atât adeziunea la UNPR depusă de Mihai Neagu în data de 15 februarie a.c., cât şi adresa către preşedintele Senatului, Crin Antonescu, prin care parlamentarul sucevean informează că începând din data menţionată anterior se declară senatorul UNPR, aparţinând grupului parlamentar al PSD.

Cătălina Vartic a ţinut să precizeze că cel mai probabil, situaţia lui Mihai Neagu va fi clarificată luni, 3 martie a.c., în şedinţa Senatului României.

Reamintim că Mihai Neagu a demisionat în luna decembrie a anului trecut din Partidul Conservator şi din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Suceava. La alegerile parlamentare din 2012, el a fost ales senator în colegiul Rădăuţi, candidând din partea USL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea UNPR anunţă înregimentarea senatorului Mihai Neagu, însă acesta infirmă că s-a alăturat progresiştilor.
 Vizualizări articol: 1457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conducerea UNPR anunţă înregimentarea senatorului Mihai Neagu, însă acesta infirmă că s-a alăturat progresiştilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei