Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 feb 2014 - Anul XIX, nr. 36 (5545)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atacuri

Băişanu: Liviu Dragnea seamănă cu fostul ministru stalinist de Externe, Viaceslav Molotov

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, consideră că vicepremierul Liviu Dragnea seamănă, atât fizic, cât şi în acţiunile pe care le face, cu fostul ministru stalinist de Externe, Viaceslav Molotov. Alexandru Băişanu a făcut această afirmaţie după ce Liviu Dragnea a precizat că din punct de vedere aritmetic, noua Uniune Social Democrată ar putea guverna singură. Liderul liberalilor suceveni a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că este indignat de ceea ce se întâmplă în această perioadă la Bucureşti, în special de faptul că „cinci-şase-zece tovarăşi” hotărăsc soarta României, fără a se gândi la consecinţe.

„La Bucureşti unii se trezesc vorbind peste noapte după ce confundă realitatea cu somnul raţiunii. Le spun bună dimineaţa acestor domni, îi rog să se spele pe ochi şi să coboare în stradă să vorbească cu România. Vor înţelege acolo că USL a fost construită nu pentru ca pentru PSD să câştige alegerile din 2012, după o pauză în care nu au mai câştigat de unii singuri alegeri, după ce Ion Iliescu a ieşit la pensie. USL a fost creată pentru ca românii să vadă România guvernată”, spune Alexandru Băişanu.

El a precizat că USL a fost creată pentru ca România să fie guvernată în mod real, iar negocierile nu au fost făcute între liderii Victor Ponta sau Crin Antonescu, ci între doctrine şi ideologii.

Alexandru Băişanu a precizat că, după ce „unii gânditori” din PSD au văzut că au în Parlament o majoritate aritmetică, au decis, prin vocea lui Liviu Dragnea, că USD ar putea guverna singură România.

„Domnule Dragnea, cu tot respectul pe care vi-l port, vă anunţăm că aţi dat în gard două mari proiecte care puteau fi realizate în România doar în această ipostază de mare şi maximă majoritate cu care România nu se va mai întâlni foarte mult timp, descentralizarea şi regionalizarea. Şi vorbim de domnul Dragnea, care seamănă foarte bine cu Viaceslav Molotov, fostul ministru de Externe stalinist. Cei doi seamănă nu numai ca acţiune, ci şi ca fizic”, a mai declarat Alexandru Băişanu. El a subliniat că în ultimul timp „unii tovarăşi din PSD” încep să semene din ce în ce mai mult cu Traian Băsescu, arătând că aşa cum acesta a încercat să scoată PNL de la guvernare, aşa încearcă acum şi PSD. 

Alexandru Băişanu a arătat faptul că PSD a construit USD, o alianţă cu doi parteneri care „se zbat să prindă pragul de 2% împreună”, renunţând la PNL, un partid de 25%. Băişanu a explicat că liberalii au vrut doar să-şi schimbe câţiva miniştri din Guvernul şi pe posturile negociate deja, pentru îmbunătăţirea guvernării.  Liderul PNL Suceava a mai adăugat că dacă PNL hotărăşte să-şi schimbe miniştrii, PSD nu are dreptul să comenteze sau să se opună lucrurilor.

Făcând referire la relaţia cu Partidul Conservator, el a spus că liderul acestuia, Daniel Constantin, nu merită postul de vicepremier. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu: Liviu Dragnea seamănă cu fostul ministru stalinist de Externe, Viaceslav Molotov.
 Vizualizări articol: 2643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Băişanu: Liviu Dragnea seamănă cu fostul ministru stalinist de Externe, Viaceslav Molotov3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sperante naruite trimis de
(15 feb 2014, 11:52:07
Majoritatea romanilor au votat USL ca sa scape de regimul dictatorial si corupt al lui Basescu.Ca sa avem un guvern competent care sa obtina crestere economica.Ca sa avem un parlament care ca genereze o constitutie moderna .Ca sa avem o justitie care sa nu depinda de politic.Ca sa avem un sistem de invatamant modern si performant.Ca sa avem un sistem de sanatate demn de o tara membra UE.Din pacate prea multe nu s-au schimbat.Plus ca aceasta uniune politica care are 70% in parlament este in stare de scandal non stop.I-am vazut la lucru in 25 de ani pe toti.Toate partidele si toti politicienii.Si lucrurile au mers la fel de prost.
2.   Sperante naruite trimis de
(15 feb 2014, 12:01:39
PSD este un partid mare ,puternic si orgolios.Faptul ca imparte puterea cu PNL ii deranjeaza la maxim.Faptul ca USL are candidat la presedentie pe Crin Antonescu ii scoate din minti.Si atunci fac ce stiu ei mai bine.Incearca sa acapareze toata puterea.La 2 minute dupa castigarea alegerilor Ponta deja voia alianta cu UDMR.Din toti procurorii tarii nu s-a gasit un sef DNA decat vesnica si indispensabila Codruta Kovesi.Ponta a semnat pactul de coabitare cu Basescu cu viteza fulgerului.Gazele de sist si Rosia Montana au fost preocuparea de capatai a lui Victor Ponta.Urmeaza marirea [pretului combustibil si impozitul diferentiat.Ponta a luat Transelectrica si Transgaz de la Ministerul Finantelor.A format USD cu doua partide de buzunar si se lauda acum ca are majoritatea.Basca creeaza posturi de vice prim ministru pe banda rulanta.Totul cu scopul de a acapara toata puterea.Domnule Ponta,ai acum puterea.Ai majoritate.Esti multumit?
3.   Com trimis de
(15 feb 2014, 12:44:24
PSD e acel partid care a distrus economia romaniei de dupa 1989
4.   In societate exista"creduli" gata sa creada orice! trimis de
(15 feb 2014, 14:42:26
Cei care sunt pe o fiunctie si mai au o situatie sociala de invidiat, nu vor intelege niciodata raul facut tarii.
Acestia sunt acei oameni de guma, servili unui regim oricare ar fi si in orice conditii!

In orice societate exista "creduli" gata sa creada orice li se toarna in urechi atata vreme cit le suna bine. Acest lucru e speculat constant de politicieni, ei stiu ca pt a accede la putere nu e necesar sa faci cu adevarat ceva ci doar sa convingi aceasta masa numita mai marlaneste pu.....ime de oportunitatea de a te vota. Aceasta e o realitate care va fi valabila foarte probabil si peste 50 de ani.

Partidele nu fac altceva decat in mod cinic sa manevreze ca intr-un teatru de umbre niste imagini, la sfarsitul "reprezentatiei" unul dintre partide se va alege cu o felie de putere pe masura talentului de a prosti fraiericii care stau cu gura cascata la ce prostii debiteaza. Iar fraieriții se aleg cu un nou sut in c.r.!!!

5.   Comentariu trimis de
(18 feb 2014, 09:27:29
Rad si cu c*rul de PeSeDei cand va ca un partid de 17 % impune un prezidential unui partid de peste 40 % !rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor Tobe ..... apaluze ... liniste si pacerolling on the floor=))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei