Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 ian 2014 - Anul XIX, nr. 16 (5525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bilanţ

Democrat-liberalii au identificat principalele probleme din fiecare cartier al Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, a anunţat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că democrat-liberalii au finalizat consultările cu cetăţenii din toate cartierele municipiului reşedinţă de judeţ. Ioan Balan a precizat că în urma acestor consultări au fost identificate principalele probleme ridicate de cetăţeni şi au fost stabilite priorităţile pentru fiecare cartier din Suceava. Balan a arătat că după întâlnirea cu locuitorii din Burdujeni, principala problemă identificată a fost necesitatea modernizării străzilor Cuza Vodă, Eroilor şi Calea Unirii. El a spus că o problemă care se regăseşte în Burdujeni, dar şi în celelalte cartiere este aceea a reabilitării trotuarelor. Ioan Balan a mai precizat că tot în Burdujeni s-au ridicat şi probleme legate de necesitatea spaţiilor de joacă pentru copii, a spaţiilor verzi, a locurilor de parcare, modernizarea pieţei, dar şi necesitatea introducerii gazului metan în Burdujeni Sat. El a subliniat faptul că primăria deţine foarte puţin teren în Burdujeni, motiv pentru care în perioada următoare trebuie găsite soluţii pentru închirierea unor suprafeţe, în special pentru extinderea spaţiilor verzi. Liderul PDL Suceava a spus că cetăţenii din Iţcani au solicitat iluminat public pe străzile  Decebal şi Liliacului, extinderea reţelei de apă şi canalizare, asigurarea utilităţilor în cimitir, reabilitarea carosabilului şi a trotuarelor în zona pasarelei, asigurarea unui serviciu de salubrizare de calitate şi, nu în ultimul rând, suplimentarea patrulelor de poliţişti locali în zona unităţilor de învăţământ. Făcând referire la zona centrală, Ioan Balan a vorbit despre necesitatea modernizăriistrăzii Dragoş Vodă, reabilitarea străzilor Curtea Domnească şi Meseriaşilor şi modernizarea pieţei centrale. Balan a precizat că prioritățile pentru cartierul George Enescu vor fi modernizarea străzilor Lalelelor, Jupiter, şi a bulevardului, amenajarea de parcări, fluidizarea traficului şi repararea străzilor şi trotuarelor. Liderul PDL Suceava a arătat că prioritatea pentru cartierul Obcini va fi reabilitarea străzilor şi trotuarelor, amenajarea locurilor de parcare şi a spaţiilor de joacă şi asigurarea iluminatului public pe strada Măgurei. Balan a arătat că o problemă care trebuie rezolvată este deschiderea unei grădiniţe cu program prelungit. El a spus una dintre soluţii ar fi preluarea sediului Agenţiei de Protecţie a Mediului, clădire care a fost proiectată şi construită pentru a fi folosită ca grădiniţă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democrat-liberalii au identificat principalele probleme din fiecare cartier al Sucevei.
 Vizualizări articol: 1155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Democrat-liberalii au identificat principalele probleme din fiecare cartier al Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei