Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 296 (5503)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Deputatul Cezar Cioată a fost numit preşedinte interimar al PC Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Partidul Conservator, filiala Suceava, are, începând de ieri, un nou preşedinte. Este vorba de deputatul Cezar Cioată, care a fost numit de Biroul Politic Central al Partidului Conservator. Cioată va conduce filiala judeţeană a PC Suceava în calitate de preşedinte interimar, până la organizarea unor noi alegeri.

Numirea lui Cezar Cioată a venit după ce senatorul Mihai Neagu şi-a dat demisia din partid în urmă cu câteva zile, pe motiv că de la nivel central nu este stimulată dezvoltarea filialelor locale, iar în acest fel partidul va rămâne mereu la nivelul de 2-3%.

Revenind la noul preşedinte al PC Suceava, acesta a anunţat că primul lucru pe care îl va realiza împreună cu colegii săi este acela de a afla cu exactitate numărul membrilor de partid şi, în special, al celor care sunt fideli.

„Un lucru foarte important pe care îl avem de rezolvat este acela de a identifica un sediu pentru organizaţia judeţeană a partidului, asta în condiţiile în care PC Suceava, partid parlamentar, nu are un astfel de spaţiu. De asemenea, vom organiza alegeri la nivel judeţean pentru un nou birou permanent, dar vreau să-i anunţ pe toţi cei care şi-au făcut treaba, şi cunosc foarte bine că PC Suceava are foarte mulţi oameni de calitate, că mă voi baza în continuare pe ei”, a declarat deputatul Cezar Cioată.

Acesta a mărturisit că este conştient de lupta grea care îl aşteaptă în perioada următoare, dar s-a arătat dispus să investească şi muncă şi timp pentru a duce Partidul Conservator undeva cât mai sus.

„Să nu uităm că încă facem parte din USL, motiv pentru care voi iniţia o serie de discuţii cu liderii judeţeni ai PSD şi PNL în vederea unei colaborări cât mai bune”, a mai arătat Cezar Cioată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Cezar Cioată a fost numit preşedinte interimar al PC Suceava.
 Vizualizări articol: 2113 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Deputatul Cezar Cioată a fost numit preşedinte interimar al PC Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   UN EXCROC SUCEVEAN trimis de
(19 dec 2013, 11:27:22
Ai fost la PPDD ai plecat ca un tradator,ti-ai batut joc de multi care te-au votat,oare mai ai curajul sa vi in fata cetatenilor sa le mai ceri votul?Ai votat pentru gazele de sist sa ne otravesti pamantul BUCOVINEI,nemernicule,poate ne vom intalni prin Dorna candva va fi frumos de tine.AHHH ADUMI DOAMNE ZIUA CEA PLACUTA SA DAU OCHII CU TINE.TE PUN IN LOCUL LUI STALIN.
1.1  RE: UN EXCROC SUCEVEAN trimis de
(19 dec 2013, 17:57:09
CATEGORIC da!
2.   Un om fara nicio valoare trimis de
(20 dec 2013, 06:43:56
I se potriveste f.bine numele Ciota acestui asa-zis om.ESTE UN OM FARA NICIO VALOARE pt. cei din Brosteni care l-au votat candidand din partea PPDD , aruncand in stanga si-n dreapta cu bani in campanie electorala , facand promisiuni desarte, etc.Era de asteptat din partea unui astfel de caracter sa zboare langa precuviinciosul Voiculescu , sunt de aceeasi teapa,De fapt Cioata a fost luat de val , el nu valoreaza nimic nici ca om nici ca politician , a fost un betiv cat a lucrat la IMR Crucea , un bisnitar excroc in satul lui , un badaran in relatiile interumane si
un tradator in politica.,,Merita" sa fie avansat!De fapt in USL-ul asta astfel de oameni sunt:fara caracter , mincinosi , plagiatori , puscariabili samd.
3.   PERFECTA DREPTATE ELUDRILA trimis de
(20 dec 2013, 08:36:16
Ma astept sa cada vin plasa asa cum a cazut si cel de la Buzau,pentru ca partidul care il reprezinta are numai oameni de acest fel.Ori ce ar face soarta lui pentru viitor este pecetluita,astept intilnirea mea cu el.Poate apari prin zona sa faci noi organizatii COMUNISTO-SECURISTO-EXCROCISTE ADUL DOAMNE LA NOI IN ZONA.
4.   AMARITUL trimis de
(20 dec 2013, 09:45:57
Amaritul asta se aseamana perfect cu cei din conducerea PPDD. Mincinosi,spagari,tradatori si manipulatori. Oricum nu se va mai auzi de el cit de curind.Prostovanul si-a tras singur plasa prin plecarea la PC.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei