Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 257 (5464)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţii

Neînțelegerile din cadrul USL Fălticeni vor fi analizate de conducerea județeană a PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scandalul apărut între liberalii şi social democraţii din municipiul Fălticeni va fi analizat de conducerea judeţeană a PNL Suceava. Liderul Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, ne-a declarat ieri că în cursul zilei de vineri, 8 noiembrie a.c., la Fălticeni va avea loc o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al liberalilor suceveni.

„Am fost înștiințat despre ceea ce s-a întâmplat la Fălticeni, dar nu pot lua eu singur o decizie. Din acest motiv vom analiza situaţia de la Fălticeni într-o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean. Vedem ce se întâmplă acolo şi cum putem rezolva această situaţie”, a spus Alexandru Băişanu, care a adăugat că după şedinţa de la Fălticeni şi după deciziile luate în cadrul BPJ al PNL Suceava va discuta şi cu social-democraţii suceveni.

Reamintim că vinerea trecută, liberalii fălticeneni au anunţat că nu îşi mai asumă responsabilitatea funcționării corespunzătoare a USL Fălticeni. Totul a pornit de la schimbarea din funcţia de director a Spitalului Municipal Fălticeni a liberalului Mircea Lupu. Liderul PNL Fălticeni, Gheorghe Aldea, i-a acuzat pe social-democraţii din Fălticeni de faptul că Mircea Lupu a fost schimbat cu un membru al PSD, doctorul Vlad Alexandru Murariu. Mai mult, Aldea a reclamat faptul că noul director al spitalului din Fălticeni ar fi fost membru al PNL, fiind racolat de către PSD.

Într-o scrisoare deschisă semnată de liderul PNL Fălticeni, Gheorghe Aldea, acesta solicita Organizației PSD Fălticeni respectarea prevederilor protocolului de funcţionare al USL la nivel local. Aldea a cerut şi încetarea presiunilor făcute de către conducerea organizației PSD pentru schimbarea membrilor PNL aflaţi în funcţii administrative. „Organizaţia PNL Fălticeni aminteşte colegilor de alianţă că s-a încălcat art.1.1.5, din protocol, conform căruia partidele membre ale Alianţei nu vor iniţia sau accepta trecerea de la un partid la altul a membrilor acestora”, se mai arată în scrisoarea liberalilor din Fălticeni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Neînțelegerile din cadrul USL Fălticeni vor fi analizate de conducerea județeană a PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 1183 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neînțelegerile din cadrul USL Fălticeni vor fi analizate de conducerea județeană a PNL Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 4 nov 2013, 19:44:03
Hotul tot hot ramane !!! Nu va mai intelegeti care si cum fura mai mult ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei