Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 227 (5434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Cătălin Ivan consideră că Liviu Dragnea are dreptate când se revoltă faţă de PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Purtătorul de cuvânt al PSD, europarlamentarul Cătălin Ivan, a declarat sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută în comuna Horodnic de Sus, că social-democraţii sunt alături de preşedintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, şi că acesta are dreptate când se revoltă la adresa liberalilor.

Afirmaţiile lui Cătălin Ivan au fost făcute după ce Liviu Dragnea i-a criticat pe liberali pentru promovarea unei iniţiative legislative de către 63 de parlamentari PNL, proiect care vizează modificarea legii administraţiei publice locale. „Noi suntem alături de domnul Liviu Dragnea nu numai pentru că este preşedintele executiv al partidului, ci pentru că are foarte mare dreptate când se revoltă, pentru că există comisii de lucru în USL din care fac parte şi colegi de la liberali, comisii în care vin specialişti şi se lucrează pe diferite ateliere. Să munceşti atâtea luni de zile şi să te trezeşti că în Parlament apare un proiect alternativă al colegilor care sunt şi în comisia din care faci parte este frustrant. Şi aşa nu poate să funcţioneze”, a spus Ivan. El a arătat că în această problemă nu există decât două ipoteze. Una dintre acestea ar fi că liberalii care au depus proiectul în Camera Deputaţilor au avut avizul conducerii PNL, şi este un proiect asumat de PNL, caz în care există o problemă în USL care trebuie discutată în USL. Purtătorul de cuvânt al PSD a mai spus că a doua ipoteză ar fi că parlamentarii care au iniţiat proiectul nu au avut avizul conducerii PNL, iar Crin Antonescu şi liderii PNL nu au ştiut de acest proiect, caz în care „doar ei au o problemă în interiorul PNL şi trebuie să o rezolve”.

„Dar domnul Crin Antonescu nu poate să iasă public şi să spună că nu comentează. Noi suntem serioşi şi responsabili, ne ţinem cuvântul, lucrăm în echipă, şi cred că numai eu am spus de vreo sută de ori că avem un candidat pentru alegerile prezidenţiale, şi acesta este Crin Antonescu. Şi atât timp cât PSD îşi ţine toate promisiunile şi se comportă ca un partener loial şi serios, ne aşteptăm ca şi PNL să facă la fel”, a încheiat Cătălin Ivan.

Făcând referire la acelaşi conflict din interiorul USL, liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a spus că merge la Mănăstirea Putna, unde se va ruga la mormântul lui Ştefan cel Mare, „pentru înţelepciune în cazul domnului Antonescu, şi pentru domnul Victor Ponta, pentru putere de muncă”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Ivan consideră că Liviu Dragnea are dreptate când se revoltă faţă de PNL.
 Vizualizări articol: 929 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cătălin Ivan consideră că Liviu Dragnea are dreptate când se revoltă faţă de PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei