Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 202 (5409)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nici o schimbare

Conducerea PNL Suceava rămâne în mâna lui Alexandru Băişanu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Disputa din cadrul Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava a fost tranşată în favoarea actualului preşedinte, Alexandru Băişanu. Dorinţa taberei adverse de a avea un birou interimar care să se ocupe cu gestionarea alegerilor pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene nu a avut succes, iar ca urmare conducerea PNL Suceava rămâne pe mâna lui Alexandru Băişanu.

Acesta a ţinut să le transmită un mesaj clar celor care l-au dorit debarcat din fruntea organizaţiei judeţene a partidului, cărora le-a cerut să lase deoparte acţiunile subversive şi să pună umărul pentru  bunul mers al PNL Suceava.

„Cei care au mers cu jalba în proţap la Bucureşti trebuie să ştie că funcţia de preşedinte în cadrul unei organizaţii se câştigă democratic şi nu prin puci. Decizia luată la nivel central arată că membrii PNL Suceava trebuie să acţioneze unitar, pentru interesele cetăţenilor şi nu pentru interese personale. Voi negocia cu contestatarii mei orice problemă care este legată de interesele cetăţenilor acestui judeţ, dar nu voi negocia cu ei pentru funcţii pe care şi le doresc în PNL sau în alte locuri, şi asta pentru că partidul nu este o societate de plasare a forţei de muncă”, a declarat Alexandru Băişanu.

Preşedintele PNL Suceava spune că reprezentanţii conducerii centrale a partidului şi-au dat seama că au de-a face cu un grup minoritar, format din trei deputaţi, Constantin Galan, Radu Surugiu şi Dumitru Pardău, şi un număr de patru primari.

Băişanu a precizat că într-o singură zi a reuşit să strângă semnături de susţinere din partea a nouă primari PNL din judeţ, dar şi de la 80% dintre viceprimari şi membrii filialelor existente în Suceava.

Potrivit liderului liberal sucevean, problema schimbării sale din funcţie şi numirea unui birou interimar s-a pus doar în culise, nu şi în mod oficial.

„La secretariatul general al partidului nu a fost înregistrată o asemenea cerere pentru simplul motiv că nu aveau nici un temei legal. A fost o acţiune a unui grup minoritar, iar dacă ar fi avut sorţi de izbândă ar fi însemnat schimbarea tuturor birourilor permanente alese în mod democratic în ţară, ori aşa ceva era injust”, a arătat Alexandru Băişanu.

Pentru a elimina suspiciunile legate de o eventuală fraudare a alegerilor, liderul PNL Suceava a cerut structurii centrale a partidului să trimită o echipă care să supervizeze alegerile programate pe data de 5 octombrie.

„Nu m-aş preta la o fraudă pentru că un preşedinte ales în acest fel nu ar avea sprijin din partea membrilor de partid”, a concluzionat Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea PNL Suceava rămâne în mâna lui Alexandru Băişanu.
 Vizualizări articol: 2208 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 12 voturi
Conducerea PNL Suceava rămâne în mâna lui Alexandru Băişanu2.1512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   O sa mai puneti peste tot in parcuri Wi-Fi ? trimis de
(31 aug 2013, 14:00:46

D-le Baisanu, ne-ati promis, inainte de alegeri, ca o sa puneti in parcuri, peste tot Wi-Fi !

I-am povestit copilului ca o sa avem o mare bucurie de la nenea Baisanu daca tata il alege! Acuma, ma intreaba de fiecare data cind vrea sa se joace la telefon!

Care mai sunt bunele d-voastra intentii… eu m-am tinut de promisiune....
2.   * trimis de
(31 aug 2013, 18:03:02
(o spun pe ocolite,să nu-nţelegi greşit)happy nu-mi placi !
pentru că nu ştii nici să vorbeşti nici s-asculţi
pentru tot ceea ce-ai făcut ... şi încă faci
pentru că promiţi tuturor ( .... şi-apoi îi fwţi )

(îţi spun pe ocolite)happy dacă Ursaciuc ar fi-n locu' tău
nu s-ar mai face sacrificii-n numele oportunismului
vei duce PNL Suceava spre zero absolut ( zău ! )
primeşti complimente? nu-s ale tale, 's ale costumului

3.   Obsesia puciului trimis de
( 1 sep 2013, 16:32:52
Toţi diktatorii sunt obsedaţi de propria lor debarcare de pe ciolanul pe care cu onoare îl parazitează. Nu face excepţie nici dl Băişanu. Adica, este şi dictator, şi este şi obsedat de... Nu înţeleg: a merge cu "jalba în proţap" la Bucureşti este "acţiune subversivă"? Este "puci" (ce limbaj băsist pentru unul care se crede luptător împotriva lu' ăla)? Nu ştiu cine are dreptate şi nu este important în acest context. Eu critic limbajul dlui Băişanu. Nu este capitala ţării la Bucureşti? Şefii liberalilor nu sunt la Bucureşti? Dacă un liberal are o plângere întemeiată sau nu împotriva unui şef local, n-are voie să reclame la Bucureşti? Bucureştiul e "subversiv" şi sursă de "puciuri"? Sau deja regionalizarea / destrămarea unităţii teritoriale a ţării s-a făcut, şi zbirii locali au devenit diktatori cu acte în "regulă"?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei