Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 129 (5336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Ovidiu Iane: Pot și eu declama ca Becali, recita ca Vadim, divorța ca Prigoană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Ovidiu Iane a criticat atitudinea unor oameni politici care sunt în căutare de popularizare facilă şi superficială, dar şi faptul că presa exploatează de cele mai multe ori cancanul, în dauna esenţei. Ovidiu Iane a arătat că a ajuns în Parlamentul României cu dorinţa de a munci şi de a lăsa ceva bun în urma celor patru ani de mandat de deputat, adăugând că „activitatea mea de până acum demonstrează că ceea ce spun acum nu reprezintă demagogie sau dorința cu orice preț de a mă diferenția fără să merit acest lucru”. Într-o declaraţie politică prezentată în Camera Deputaţilor, Ovidiu Iane a precizat că îşi doreşte o relație constructivă cu presa, însă nu pentru a deveni o vedetă politică sau pentru a exploata subiecte ridicole sau penibile, ci pentru a putea comunica cu cât mai mulți oameni.

Deputatul sucevean a subliniat că una din principalele teme pe care le-a abordat de  când a devenit parlamentar este cea legată de protejarea și promovarea persoanelor cu dizabilități din România.

“O temă gravă, la care nu sunt suficiente, din nefericire, doar inițiativele sau modificările legislative. În aproape trei luni de când am demarat campania pe această temă, eu și echipa mea am încercat să ajungem la cât mai multe astfel de persoane, tocmai pentru că ele trebuie să știe și trebuie să aibă cui să își expună problemele în așa fel încât ele să fie și rezolvate”, a spus Ovidiu Iane, adăugând că „ceea ce este poate mai trist decât situația în sine a acestor oameni este gradul de dezinteres față de această temă, care arată și mai mult că legea nu poate surmonta mentalitatea. Cu regret o spun că nici unul dintre reprezentanții presei noastre nu este străin de ea”.

Iane a arătat că numeroase persoane sunt impresionate de aceste probleme şi ajung să-i atace pe politicieni pentru situația în care se află persoanele cu dizabilități, iar pe de altă parte, în presă apar articole sau reportaje în care se arată astfel de cazuri tragice pentru audienţă.

„Între aceste momente nu se întâmplă nimic. Revenim la modelul consacrat care garantează audiența. Tocmai acesta este și motivul pentru care aleg acum, pentru a putea promova această campanie pe măsura importanței sale și pentru că eu chiar vreau și rezultate palpabile, nu numai discuții sterile, să transmit reprezentanților presei că dacă abordarea unei teme cum este cea a oferirii unui ajutor real persoanelor cu dizabilități din Românianu vă aduce audiență, puteți să considerați că atac colegii mei de partid, pe cei din coaliție, că pot și eu declama ca Becali, recita ca Vadim, divorța ca Prigoană, mă port certa și eu asemeni multor altora care doar vorbesc pentru a fi auziți, nu și pentru a face ceva, pot să par atotștiutor, trivial sau complet ignorant și vă pot furniza chiar și subiecte de cancan”, a încheiat Ovidiu iane

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Iane: Pot și eu declama ca Becali, recita ca Vadim, divorța ca Prigoană.
 Vizualizări articol: 1110 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ovidiu Iane: Pot și eu declama ca Becali, recita ca Vadim, divorța ca Prigoană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei