Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 129 (5336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Flutur: Cu cinci muncitori și o roabă nu poți termina în octombrie centura Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, consideră că şoseaua de centură a Sucevei nu va putea fi terminată în luna octombrie a.c. „cu cinci muncitori şi o roabă”. Gheorghe Flutur a declarat că actualii guvernanții de la USL una au declarat și alta au făcut în privinţa şoselei de centură. Flutur a arătat că începând din anul 2012, actualii guvernanţi aduceau asigurări că se vor aloca fonduri, însă acest lucru nu s-a întâmplat nici în momentul de faţă.

„S-a sistat finanțarea și s-a amânat termenul de finalizare a lucrărilor, pentru anul 2013. Cu toate acestea, în bugetul pe 2013 nu s-au asigurat sumele necesare în vederea finalizării rutei ocolitoare, însă în declarații termenul era anunțat pentru fârșitul anului. De asemenea, s-au adus în discuție motivații legate de perioada de iarnă. Dar perioada de realizare a investiției nu a fost stabilită ținând cont și de sezonul rece? Mai nou, constructorii au declarat că au reluat totuși lucrările, dar pe banii lor. Se pune întrebarea de ce pe banii lor dacă ar fi asigurată finanțarea?”, a precizat liderul PDL Suceava.

Gheorghe Flutur a amintit că deoarece guvernarea USL a întârziat în mod repetat continuarea lucrărilor, a insistat în repetate rânduri, prin declarații publice, apoi prin depunerea unui amendament la Legea Bugetului pe 2013, împreună cu parlamentarii PDL de Suceava, astfel încât să fie alocaţi banii necesari pentru finalizarea şoselei de centură.

Flutur a subliniat faptul că acestă investiţie este extrem de importantă, dar este desconsiderată de USL, motiv pentru care a decis să-l interpeleze pe premierul Victor Ponta, pentru a afla care este situația privind finanțarea și stadiul lucrărilor la varianta de ocolire a municipiului Suceava.

„Și de această dată răspunsul dat de guvernanți este departe de ceea ce arată realitatea din teren. Aici, pe șantierul rutei ocolitoare, lucrează cinci muncitori cu o roabă. Așa stând lucrurile, este evident că nici termenul de 10 octombrie, asumat de Guvern, nu este unul realist. Dar nu ar fi pentru prima dată când USL nu se ține de cuvânt. A făcut-o de nenumărate ori, mințind sucevenii, mințind românii fără nici o jenă. Minciuna, aroganța și incompetența sunt cei trei piloni pe care USL și-a construit pseudo-guvernarea. Desconsiderarea unei nevoi stringente a municipiului Suceava și a celor care tranzitează zona este încă o dovadă în acest sens”, a încheiat Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Cu cinci muncitori și o roabă nu poți termina în octombrie centura Sucevei.
 Vizualizări articol: 983 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Flutur: Cu cinci muncitori și o roabă nu poți termina în octombrie centura Sucevei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebare... trimis de
( 7 iun 2013, 17:39:34
La ce data a fost programata sa fie terminata aceasta lucrare? Ce se intampla , aveti boala lui ""canache"" domnule?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei