Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 69 (5276)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După alegeri

Gheorghe Flutur: „Din păcate, unii nu au acceptat să piardă decât victimizându-se”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a evitat să comenteze declaraţiile şefului statului, Traian Băsescu, după aflarea rezultatelor alegerilor interne din partid. Flutur crede că cel mai important este ca partidul să rămână unit, pentru a putea face o opoziţie serioasă actualului Guvern. „Regret finalul Convenţiei Naţionale, cu acele comentarii şi contestaţii, pentru că fiecare din cele trei echipe a avut reprezentanţi în toate comisiile şi orice fraudă este exclusă. Din păcate, unii nu au acceptat să piardă decât victimizându-se”, a declarat Gheorghe Flutur.

Preşedintele PDL Suceava spune că alegerile de sâmbătă au reprezentat o dezbatere şi o concurenţă reală, iar pe parcursul campaniei interne a mers prin fiecare judeţ din ţară şi a discutat cu mii de oameni.

„Salut victoria lui Vasile Blaga, iar alegerea lui înseamnă că partidul aşteaptă reconstrucţia pe care o vom face în cel mai eficient mod. Prioritar pentru noi este să pregătim un guvern alternativ pentru guvernul USL de acum şi identificarea unui lider care să candideze din partea PDL pentru alegerile prezidenţiale din  2014”, a detaliat Gheorghe Flutur obiectivele imediate ale echipei lui Vasile Blaga, echipă din care a făcut parte încă de la început.

Vasile Blaga a câştigat funcţia de preşedinte al PDL prin obţinerea a peste 50% plus unu din voturile delegaţilor, adică 2.344 de voturi din totalul celor 4.567 valabil exprimate. Elena Udrea a întrunit 2.014 voturi, iar Monica Macovei 209.

Rezultatele au fost contestate de Elena Udrea, care consideră că numărul delegaţilor la Convenţie a fost mai mic şi, în realitate, Vasile Blaga nu a obţinut peste 50% din voturi. Udrea a cerut un tur doi de scrutin, dar cel mai probabil acest lucru nu se va întâmpla.

După publicarea acestor rezultate, preşedintele Traian Băsescu a ieşit pe Facebook cu o înregistrare video în care a acuzat nereguli în procesul de vot şi a anunţat „divorţul” de PDL. „Modul cum nu au înţeles să fie democraţi mă face să spun acum definitiv şi pentru totdeauna: Adio, Partid Democrat. Astăzi ne-am despărţit”, a fost declaraţia preşedintelui României. Băsescu a mai anunţat că se va implica pentru reconstrucţia unui partid de dreapta în România, ceea ce ar putea însemna destrămarea actualului PDL. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur: „Din păcate, unii nu au acceptat să piardă decât victimizându-se”.
 Vizualizări articol: 1076 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur: „Din păcate, unii nu au acceptat să piardă decât victimizându-se”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   JOC DEMOCRATIC? trimis de
(25 mar 2013, 14:12:47
PACAT D-LE FLUTUR V-ATI FACUT DE CACAO CU ACEST CONGRES.DIN PACATE BLAGA NU STIE NICI SA CONDUCA UN PARTID DAR NICI SA PIARDA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei