Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 59 (5266)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

One man show

Băişanu le-a interzis membrilor PNL să dea declaraţii presei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dictatura pare să se fi instaurat, mai nou, în sânul Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava. Mai mulţi consilieri locali şi judeţeni care au fost contactaţi în ultima perioadă au refuzat să-şi expună punctul de vedere, chiar dacă era vorba strict de probleme pe linie administrativă. Oamenii au refuzat elegant un răspuns, menţionând că au interdicţie din partea preşedintelui PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, să iasă în presă cu declaraţii.

Aflat la Bucureşti, în Parlamentul României, Alexandru Băişanu a spus, într-o primă fază: „E o tâmpenie, pot vorbi ce vor ei, nu le-am interzis nimic”. Mai apoi, liderul PNL Suceava a nuanţat lucrurile, precizând că declaraţii poate da oricine, „dar în nume propriu”.

„Există o regulă în partid, ca orice subiect să fie discutat în interior şi abia mai apoi se poate ieşi cu declaraţii în presă. Dacă un subiect nu a fost discutat şi nu s-a ajuns la un punct de vedere în partid, nimeni nu poate ieşi cu declaraţii în numele partidului, ci doar în nume personal”, a arătat Alexandru Băişanu.

Practic, prin această iniţiativă, preşedintele liberalilor suceveni nu face altceva decât să le pună pumnul în gură colegilor săi. Aceştia trebuie să aştepte ca Alexandru Băişanu să revină la Suceava joia, vinerea sau când dă Domnul pentru ca un anumit subiect să fie dezbătut în interiorul partidului, iar mai apoi aleşii locali şi judeţeni să poată ieşi cu puncte de vedere despre problemele stringente ale comunităţii.

De exemplu, blocajul în care se află Primăria Suceava prin neadoptarea nici măcar până la această dată a bugetului pe anul 2013 nu poate fi un subiect de discuţie cu consilierii locali liberali. Aceştia sunt ca şi legaţi de limbă, iar orice vorbă aruncată în presă, oricât de competentă şi avizată ar fi, nu le poate aduce nimic bun. Eventual vreo excludere din partid, ceea ce ar echivala cu pierderea funcţiei de consilier local. Sau judeţean. După caz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu le-a interzis membrilor PNL să dea declaraţii presei.
 Vizualizări articol: 1121 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Băişanu le-a interzis membrilor PNL să dea declaraţii presei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei