Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 33 (5240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Flutur: Sunt indignat faţă de superficialitatea şi ignoranţa cu care USL a tratat Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, consideră că actuala guvernare USL a demonstrat prin forma finală a Legii bugetului de stat pentru anului 2013 că tratează Bucovina cu superficialitate şi ignoranţă.

„Ţin să-mi exprim părerea de rău, dar şi indignarea faţă de superficialitatea şi ignoranţa cu care USL a tratat Bucovina, Suceava şi toată Moldova”, a spus Flutur. El a declarat că USL nu a ţinut cont de necesităţile primordiale privind infrastructura rutieră, făcând referire în mod special la construcţia autostrăzii Suceava – Roman – Bacău – Focşani. Senatorul a explicat că acest tronson asigura legătura cu Bucureştiul şi, mai departe, cu Bulgaria şi Grecia.

„Autostrada, care leagă mai multe ţări europene este, evident, o necesitate nu doar pentru judeţul Suceava, ci şi pentru toţi cei peste cinci milioane de locuitori din judeţele Moldovei. Începând cu anul 2014 exista o importantă oportunitate de finanţare prin accesarea de fonduri europene, prin Programul TEN-T, drept pentru care am solicitat alocarea de la buget a cinci milioane lei pentru întocmirea studiului de fezabilitate pentru acest tronson de autostradă”, a precizat Gheorghe Flutur, care a adăugat că „prin refuzul alocării acestei sume, care nu reprezintă un efort bugetar însemnat, USL blochează practic această investiţie, anulând prin această atitudine eforturile noastre de eliminare a decalajelor dintre judeţele din Moldova şi celelalte zone ale ţării. Iar anularea decalajelor nu poate fi realizată fără dezvoltarea infrastructurii”.

Gheorghe Flutur a mai spus că se va adresa tuturor parlamentarilor din judeţele Moldovei în vederea constituirii unui grup de sprijin al proiectului pentru acest tronson de autostradă.

„Este nevoie să vorbim pe o singură voce, pentru că şi Suceava are nevoie de o legătură rapidă şi directă cu Bucureştiul. Iar această autostradă este extrem de utilă şi pentru celelalte judeţe ale Moldovei”, a încheiat Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Sunt indignat faţă de superficialitatea şi ignoranţa cu care USL a tratat Bucovina.
 Vizualizări articol: 1888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 9 voturi
Flutur: Sunt indignat faţă de superficialitatea şi ignoranţa cu care USL a tratat Bucovina3.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(11 feb 2013, 11:30:48
desteptule ,unde e CENTURA SUCEVEI?hoti ca tine vedem de 20 de ani
2.   Somnambulii de la miezul noptii trimis de
(11 feb 2013, 12:11:51
E o noapte intunecoasa.Parlamentul e invaluit in intuneric.Doar o lumina se vede.E o sala mica unde sunt prezenti Flutur,Blaga,udrea,Anastase,Ar si altii.Flutur vorbeste la tribuna:Vreau ca Suceava sa fie capitala Europei si Americii,vreau sa facem autostrada Suceava -New-York peste oceanul Atlantic,vreau ca Suceava sa trimita astronauti pe Marte.De el se apropie omul de servici:sefu,hai va rog sa terminati ca trebuie sa fac curat ca la opt vin parlamentarii adevarati.
2.1  RE: Somnambulii de la miezul noptii trimis de
(11 feb 2013, 12:53:24
E o noapte întunecoasă. Parlamentul e învăluit în întuneric pentru că Ponta n-a plătit factura la energie. Toți banii s-au dus pe pomeni electorale în județul lui Dragnea. Doar o lumină se vede. E neuronul lui Ponta care a făcut scurtcircuit pentru că alt neuron nu mai are și sinapsa s-a făcut pe același neuron. Cu Ponta mai e și narcisistul Crin. Acesta vorbește neîncetat la microfonul lui Băsescu, până când și microfonul îi trimite un scuipat între ochi. Crin înghite, dar nu în sec.
-Vreau să fiu președintele lumii! Măcar interimar dacă se poate. Ponta îl bate prietenește peste ceafă:
-Crin, trezește-te că iar ai adormit. Ți-am spus că chestia cu președinția e doar așa, de fațadă. Candidatul nostru în 2014 va fi Sorin Oprescu
2.2  RE: Somnambulii de la miezul noptii trimis de
(11 feb 2013, 15:17:58
ABURITU m-ai facut sa rid cu lacrimi......jejejejejeje ....radumamii voi cei din usl nici socialisti nu sinteti,ci mai degraba o haita de mafioti neocomunista de tip rusesc,care nu a-ti facut nimic in acesti 24 de ani.scuze, a-ti dat lovitura de stat in frunte cu lingaul iliescu.o sa va dea UE multa .........ue, nu euroi.
3.   Negociatorul lui peste prajit trimis de
(11 feb 2013, 12:24:08
Victor Ponta:"Cred că preşedintele nu are nici legitimitatea, nici interesul în acest moment de a se mai bate pentru România. A fost trist că s-a deblocat POSDRU, s-ar bucura să nu intrăm în Schengen. Nu l-am văzut foarte interesat de ce se întâmplă. De luni până sâmbătă se odihneşte, iar duminică iese la televizor şi dă lecţii".Băsescu a reuşit "performanţa" ca, ţării să-i dispară, la împărţirea Bugetului UE pe 2014-2020, circa 9 miliarde de euro, aproape un sfert, potrivit unor estimări, din totalul scăderilor pe uniune. 7 miliarde dintre acestea se volatilizează din aşteptările de fonduri pentru autostrăzi, infrastructură, mediu şi dezvoltare regională, adică de acolo unde ne frige buza mai rău şi unde subdezvoltarea înseamnă menţinerea ţării în mlaştină şi creşterea decalajului faţă de ţările mai pricopsite.
3.1  RE: Negociatorul lui peste prajit trimis de
(12 feb 2013, 09:24:11
Tic... tic... tic... Uite asa ticaie ceasul pentru USL-isti... Va veni si vremea in care veti fi luati pe faras si dati la gunoi pentru minciunile cu care ati prostit lumea. Vorbe multe, rezultate ZERO. Tic... tic... tic...
4.   Ce retarzi trimis de
(11 feb 2013, 13:16:15
Astia de la USL au toate parghiile sa faca ceva bun in Romania si ei tot vina pe Base dau. Uitati-va la Radumamii care inca e in campanie. Nu zice nimic despre ceea ce NU a facut USL pana acum dar se leaga de Base in continuare. Spalati pe creier! "Nu poti ingenunchia un popor obisnuit sa se tarasca".
5.   Autostrada cu implicarea....... trimis de
(11 feb 2013, 13:56:53
....mai bine sapati tunele spre Cluj si mergeti mai repede la Viena decat la Bucuresti pe Autostrada dragi Bukowineni ca de la Bucuresti nu va veni repede ceva pentru binele vostru.Cei de acolo strang doar birurile pentru bunastarea lor nu pentru a voastra .
Si voi tovarsi acoliti care tat spurcati la greu pe Flutur nu uitati . Macar el a miscat cateceva pentru voi care nici macar atat nu meritati. Punetii pe toti politicienii suceveni intr-o oala si vedeti cu ce ramaneti din ce au facut ei pentru voi si bunastarea voastra si mai vorbim . In clanta nu va intrece nimeni mai greu e la fapte.
6.   COMPLETARE trimis de
(11 feb 2013, 13:58:21
D-LE COLONEL,BUCOVINA A FOST DISTRUSA CU CONCURSUL LARG AL,,TUTULOR''ASA-ZISE PARTIDE POLITICE,MAI BINE ZIS A INCOMPETENTILOR CARE S-AU AGATAT DE FUNCTII,STIIND PREA BINE CA NU VOR FACE NIMIC,VOR PRIMI DOAR INDICATII DE LA ,,HRINCAII''PCR-SECU-KGB.NE-AR INTERESA SI CE SUME SUPLIMENTARE AU PRIMIT PTR ACESTE DISTRUGERI???????????
DREPT PTR CARE VA RECOMANDAM LECTURAREA IN LINISTE:
,,CRIMA IMPOTRIVA FONDULUI BIOLOGIC AL NATIUNII''-GAZETA DE MARAMURES-23-IAN-2013!
CEEA CE MAI FUNCTIONEAZA,ESTE JAFUL SILVIC,MAI POTI VEDEA DIMINEATA,MERGAND LA ,,TREABA'' CATE UN DAUNATOR AL PADURII,INTR-O MANA ARE O DRUJABA,IN CEALALTA UN TOPOR,STICLA ,PROBABIL CU SPIRT DE RADAUTI,SE IVISTE DIN SPATUIALA DE LA PIEPT,IAR DIN RUCSAC,SE INALTA MARET,CATRE CER,UN PICIOR DE VITA,AR SPUNE UNII,INSA POTCOAVA DE LA COPITA,SPUNE ALTCEVA.
DEZOLANTA IMAGINE......
7.   INTREBARE POST-WEEK END trimis de
(11 feb 2013, 14:06:06
NE INTREBAM DACA UNII DETINATORI DE FUNCTII CHEIE IN BUCOVINA,NU SUNT DESCENDENTII LU' UNU'GRIGORII KATOVSKII???
ACESTA A FOST UN FEL DE ,,CHIRURG''CE OPERA PRIN TRENURI SI BANCI,ULTERIOR A AJUNS LOCTIITOR AL MINISTRULUI APARARII AL URSS.[JURNALUL ISTORICULUI DE VEGHE]
POATE SI DE AICI DRAGOSTEA PTR GRADE SI DISTINCTII MILITARE PTR UNII HABAUCI.
8.   * trimis de
(11 feb 2013, 14:21:09
cu cât umpli o deznădejde cu-atât mai gol te simţi
mai ales când (te) umpli cu catindaţi politic non grata
de asta ( după vot ) gustul amar îl simţi
şi tot de asta se încep multe şi nimic (nicicând) nu-i gata

unii întinează nobilele idealuri ale corupţiei, alţii fughappy
Doamne, ocroteşte-i pe cei care se ocrotesc singuri ! Te rog !
Dă-le minte,Doamne, şi celor "binecuvântaţi" .. cu belşug
arată-le că, împărţind,doar, vor simţi fericirea ca pe-un "drog"

9.   Catre basistii de mai sus trimis de
(11 feb 2013, 14:59:04
Aburitu,trebuie sa-mi platesti drepturi de autor:)) dar e bun si textul tau.
Vasiauvi:USL nu are inca toate parghiile.Basescu a mers la Bruxelles contra vointei USL datorita CC.Daca mergea Ponta si ministrii de specialitate alta era povestea.Cat despre guvernarea USL sa-i mai lasam o luna doua sa vedem ce fac nu?
Karpatenbaer:Flutur si PDL sunt istorie,ei nu mai reprezinta nimic.Faptul ca vin acuma si ne intoxica cu tot felul de teme false si fara continut este jalnic.
10.   USL-istii nostri sunt in stembei! trimis de
(11 feb 2013, 15:28:26
Ce pot face USL-istii, stau zi si noapte in pozitia ,,drepti’’ asteptind fara cricnire comanda lui Ponta! Luati separat la intrebari, nu stiu ce sa faca pentru ca nu pot din cauza coloanei din ,,cauciuc".

Sud-isti n-au vrut si nu vor sa avem autostrazi prin Bucovina, au grija lor, sa fie numai la ei. Doar la ei sa fie peste tot autostrazi, constructii deosebite, peste tot acolo in Sud, prin Bucuresti!
Pentru Moldova nu se gasesc niciodata fonduri ca deh, nu-s bani! Moldova este lasata mereu in saracie pentru ca moldovenii sunt blegi si tac!
Ei isi fac acolo in SUD tot ce vor: autostrazi, constructii deosebite in detrimentul moldovenilor care totusi au cersit sa se faca unirea la 7/19 august 1858.
In Moldova foarte rar se face cite ceva, aproape nimica...totdeauna doar prin forte proprii si mereu este tinuta in mare saracie.
Aeroportul de la Salcea a ,,inghetat”, soselele peste tot sunt subdimensionate, la autostrazile spre Cluj si Iasi s-a renuntat pentru totdeuna!
Flutur este cel care a incercat o schimbare de atitudine si a avut si curaj, a adus cum a putut ceva bani!
Dar cu o floare nu se face primavara!
11.   Catre Laatu trimis de
(11 feb 2013, 15:43:42
Salut,in principiu ce spui tu este determinat de o buna intentie si de o dorinta sincera ca zona noastra sa fie o zona prospera..Dar cateva precizari:
Aeroportul Salcea a organizat licitatia pentru modernizare unde nu mai puţin de nouă oferte au fost depuse pe 18 ianuarie 2013. Aeroportul de la Salcea este primul din ţară care se modernizează , urmând ca după investiţii, care vor trebui să fie încheiate în 2014, să poată opera avioane de tipul Boeing 767 sau cargo.Tin minte ca spuneai ca Fenechiu si Adomnitei ne-au furat banii de aeroport.Adevarul e ca iasul nu are bani de modernizare(Ponta a fost fluierat la iasi din aceasta cauza).Pe Flutur il supradimensionezi cam cu 80% in plus.M-as fi bucurat ca in mandatul lui de 4 ani macar drumurile judetene sa fie in buna stare(ceea ce nu e cazul)ma mir ca n-ai zis nimic de soseaua de centura:))
11.1  RE: Catre Laatu trimis de
(11 feb 2013, 20:10:02
Cata abureala pe nesimtiti...Tovarase raducu...poate te mai interesezi si ai sa vezi ca si aeroportul de la Sibiu a fost modernizat...chiar de firma suceveana Loial....nu mai dezimforma cum esti obisnuit....Oricum tot asteptam de cand ati luat fraiele judetului...si se vede ca vom astepta degeaba. Singurul lucru bun facut de nechifor, e ca si-a mutat biroul la etaj si asa poate poate va slabi ca sa poata merge si pe la Bucuresti. Asta daca nu isi va monta un lift....
Cat despre miliardele lui Basescu...sa fim noi sanatosi. Sa atrageti voi comunistilor, macar jumatate din cat a atras dl Flutur. Ca oricum nu vor fi bani de cofinantare....
Asa ca nu mai latra la luna....caine turbat!
12.   Catre Laguna 35 trimis de
(11 feb 2013, 15:57:31
Un merit in faptul ca Aburitu te-a distrat il am si eu pentru ca el s-a inspirat din formatul meu de comicareala(dar asa e intre prieteni).Pe de alta parte si comentariul tau m-a distrat pe cinste.Ai uitat sa pomenesti asa:
ca USl va scoate tara din UE si o va duce in Rusia
ca USL va nationaliza firmele si va introduce CAP
ca USL va reintroduce organizatiile "Soimii patriei "si "Organizatia pioneri si UTC"
компань� чтобы жить
12.1  RE: Catre Laguna 35 trimis de
(11 feb 2013, 17:12:54
pentru cultura ta "occidentala":ROMANIA nu inseamna nimic pentru EUROPA dezvoltata.Unicele stiri despre ROMANIA au fost despre lovitura de stat esuata,efectuata de taticul vostru ponta si curvele traseiste din politica mioritica.Aici exista multe cooperative(a se citi CAP-euri in romaneste) si despre organizatii politice de tineri esti exemplu: pionerul radumamii.cainele obedient al usl-SUCEAVA care latra in fiecare zi impotriva tuturor celor care posteaza impotriva stapinilor. Daca vrei sa ne si musti.......stii de unde..... sa traiesti toarasu.....!!!!!
13.   Catre Laguna35 trimis de
(11 feb 2013, 19:36:37
Nu-mi dau seama daca stai in Spania sau doar ti-ai pus un proxy fals si stai in Suceava In ambele cazuri impresia ta despre Romania este jignitoare pentru tine in primul rand si apoi pentru no.iCat despre asa zisa" lovitura de stat" a fost un demers perfect constitutional si legal al parlamentului.Tragedia este ca din motive pe care nu le discut aici Basescu nu a fost demis si a ramas sa ne calce pe nervi.Dar nu mai e mult pana termina mandatul si de-abia astept ca justitia sa ia cele trei dosare ale lui.
14.   Catre radumamii trimis de
(11 feb 2013, 20:05:55
tu te-ai uitat in actualul guvern..raducu? jejejejejejej....este plin de penali,va trebuie vreo 2 puscarii noi sa aveti loc toti la cite legi a-ti incalcat si cum va bate-ti joc de justitie si de popor.referitor la comentariul de dinainte no este impresia mea,asa ne vad europenii cu o democratie adevarata,nu pantonima ce avem in ROMANIA.Si ma simt jignit cind vad ca sintem tratati si vazuti ca niste infractori pentru ca voi ,politicienii de 2 bani,reprezentantii natiunii sinteti infractorii.si presupun ca lui BASESCU o sa-i pupati dosul pentru ca ,vorba aia,o mina spala pe cealalta si amindoua obrazul.A-ti pacalit prostimea cu citeva procente la pensii si salarii si a-ti urcat impozitele cu 16 la 100.sper sa se destepte poporul asta odata si sa va dam un sut tare de tot la urmatoarele alegeri
15.   Gargara cu apa rece... trimis de
(11 feb 2013, 20:11:58
Cata abureala pe nesimtiti...Tovarase raducu...poate te mai interesezi si ai sa vezi ca si aeroportul de la Sibiu a fost modernizat...chiar de firma suceveana Loial....nu mai dezimforma cum esti obisnuit....Oricum tot asteptam de cand ati luat fraiele judetului...si se vede ca vom astepta degeaba. Singurul lucru bun facut de nechifor, e ca si-a mutat biroul la etaj si asa poate poate va slabi ca sa poata merge si pe la Bucuresti. Asta daca nu isi va monta un lift....
Cat despre miliardele lui Basescu...sa fim noi sanatosi. Sa atrageti voi comunistilor, macar jumatate din cat a atras dl Flutur. Ca oricum nu vor fi bani de cofinantare....
Asa ca nu mai latra la luna....caine turbat!

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava:  ☭  ϑ
16.   Catre Laguna35 trimis de
(11 feb 2013, 20:58:02
Aici chiar ai dreptate .Un guvern mai penal decat cel PDL nu am vazut in istoria Romaniei.Sa incepem cu Videanu,Berceanu,Udrea ,Monica Ritzi,Roberta Anastase si finalizand cu basescu care are trei dosare pe rol:dosarul Flota,casa din Mihaileanu si schimbul de terenuri cu Casuneanu.dar in final ideea este aceasta.tara este condusa de USL care are 75% in parlament.Te oftici?
17.   Catre Nello trimis de
(11 feb 2013, 21:07:19
Ca sa vorbesti despre un subiect trebuie intai sa te documentezi.Aeroportul Salcea este primul din tara care se modernizează prin POS Transporturi iar licitatia a avut loc in epoca Nechifor.La groapa de gunoi Moara licitatia si lucrarile de executie SC General Construct au inceput in epoca Nechifor. Absorbtia fonduri europene In perioada PDL a fost de 10%.Ne-au fost blocate fonduri europene datorita coruptiei din PDL.cat despre faptul ca Basescu a pierdut 9 miliarde pentru tara normal ca nu te afecteaza deoarece esti basist.
18.   Catre radumamii trimis de
(11 feb 2013, 21:24:15
unicul lucru la ce o sa va foloseasca majoritatea parlamentara va fi pentru a acoperi penalii din guvern si usl.voi sinteti mai penali ca toti,pentru ca a-ti guvernat cei mai multi ani si nimic in urma voastra si am sa fac pe mama omida acum....jejejejjejje....nimic nu va fi nici de acum incolo,o saracie lucie in tot judetul si toata tara.daca a-ti fi comunisti adevarati,patrioti si pentru popor nu as avea ce reprosa ,dar sinteti niste frustrati,slab pregatiti si hoti.intre toti a-ti vindut aceasta tara la fier vechi si a-ti facut-o cadou la toti ce v-au strecurat teancurile in buzunare.ce dracu ve-ti mai vinde peste citiva ani?ca bani europeni gratis nu ve-ti mai vedea si investitorii au disparut.sa vad ce raspuns ai pentru ....!numai gargara e de tine,sper ca obezu sa te plateasca bine ca lucrezi multe ore
19.   Eu trimis de
(11 feb 2013, 23:41:48
cum am mai spus o de multe ori suceava e plina de rajati cu functii, rusine nu stiu cand o sa se trezeasca lumea din romania,pacat pt o tara atat de frumoasa plina de hoti corupti mincinosi oare cand vom fi mandri de guvern de parlanent NICIODATA sper sa fie bine unde sunt si sa nu ma mai intorc niciodata in tara,pacat de lumea care a ramas in romania pacat
20.   No trimis de
(16 feb 2013, 12:37:23
domnule fluturica dumneata cu ai tratat buovina atatia ani ia zii matale

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei