Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 16 (5223)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Situaţie

Demisii în lanţ în Biroul Politic Local al PNL Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O şedinţă informală a Biroului Politic Local (BPL) al PNL Câmpulung Moldovenesc s-a soldat ieri cu un val de demisii care au desfiinţat, practic, posibilitatea de funcţionare statutară a conducerii organizaţiei.

Şedinţa urma să ia în discuţie două aspecte: cererea de autosuspendare din funcţia de preşedinte a ing. Nicolai Vranău începând cu 21 ianuarie, prezentată în scris şi înregistrată oficial, precum şi asigurarea unui preşedinte interimar. Acesta ar fi urmat să fie stabilit dintre vicepreşedinţi, prin vot, funcţia revenind celui cu cel mai mare număr de voturi.

Lucrurile s-au complicat însă după prezentarea cererii de autosuspendare a preşedintelui Vranău. Opt dintre membrii BPL au anunţat că au depus deja, cu o zi înainte, demisiile lor din aceste funcţii la forul judeţean de conducere şi au anunţat că nu vor să revină asupra acestor demisii decât dacă preşedintele Vranău înlocuieşte autosuspendarea cu o demisie din funcţie.

Cum acest lucru nu s-a întâmplat, cei opt au declarat că îşi menţin demisiile şi li s-au alăturat alţi trei membri ai BPL, numărul demisionarilor ajungând astfel la 11.

În aceste condiţii, potrivit prevederilor statutare, BPL nu mai poate funcţiona, iar Biroului Politic Teritorial îi revine misiunea de a desemna un preşedinte interimar, care îşi va alege echipa cu care va pregăti o adunare generală pentru alegerea noilor membri ai Biroului Politic Local.

 

Furtună fără obiect

Situaţia din PNL Câmpulung Moldovenesc a fost de fapt complicată fără motiv de membrii demisionari ai BPL. Totul a pornit cu un gest de onoare al preşedintelui Nicolai Vranău, care, confruntat cu o campanie de discreditare, a vrut să ferească partidul de eventuale daune de imagine cauzate de situaţia sa şi a decis să se autosuspende din funcţie până se va lămuri cine şi de ce a împrăştiat informaţii defăimătoare despre el.

Din motive inexplicabile, în condiţiile în care nu există nici o dovadă că preşedintele ar fi implicat personal sau ar fi implicat organizaţia în situaţii compromiţătoare, cei mai apropiaţi colaboratori ai săi au ales totuşi să ”părăsească corabia” şi să arunce conducerea organizaţiei în haos prin demisii din BPL. Tot în condiţiile în care totul se bazează doar pe zvonuri, faptul că preşedintelui i s-a cerut în şedinţă demisia fără să existe un motiv oficial confirmat tinde să schimbe o potenţială criză de imagine, deja gestionată preventiv prin gestul preşedintelui, într-o situaţie neclară, cu aspect de tentativă de puci.

Situaţia este complicată în PNL Câmpulung şi pentru că în prezent preşedintele autosuspendat poate reveni oricând în funcţie şi nu se ştie dacă va demisiona sau nu.

În ce priveşte alegerile, nu se ştie dacă acestea vor viza doar membrii BPL sau se vor referi şi la funcţia de preşedinte al organizaţiei, dacă actualul preşedinte autosuspendat nu a demisionat.

Gestionarea crizei revine însă acum exclusiv Biroului Politic Teritorial Suceava.

 

Vranău nu acuză pe nimeni

Preşedintele autosuspendat Nicolai Vranău nu crede însă că întreaga istorie a fost generată din motive politice şi nu şi-a acuzat nici colegii de partid şi nici adversarii politici că l-ar fi ”lucrat” prin defăimare pentru a-l elimina.

”Orice ipoteză este posibilă, dumneavoastră puteţi face orice scenarii. Eu vă asigur însă că voi afla exact cine şi de ce a declanşat aceste manevre, că mă voi adresa instanţei şi veţi afla la momentul potrivit ce s-a întâmplat de fapt. În ce priveşte lumea politică locală, eu ţin să mulţumesc colegilor de partid care au avut încredere în mine şi s-au gândit la binele organizaţiei, dar şi adversarilor politici care au tratat cu decenţă această situaţie fără precedent”, ne-a declarat Nicolai Vranău.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Demisii în lanţ în Biroul Politic Local al PNL Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 2197 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Demisii în lanţ în Biroul Politic Local al PNL Câmpulung Moldovenesc3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   COMPLETARE-1 trimis de
(22 ian 2013, 14:10:48
PROBABIL DEMISIONEAZA LIBERALII CU PROBLEME DIN TRECUT,DUPA CUM URMEAZA:
AFCEREA TURISTICA,,PROTURIA''-1997 DIN CARE S-A ALES PRAFUL,COST 200 MII ECU,CU PARTICIPARE DE CAPITAL DE 40% SI DIN PARTEA PRIMARIEI LA ACEST FOND PHARE,PRIMARIA FIIND REPREZENTATA DE PRIMARUL GENERAL SEF PRINCIPAL,TOTAL CAPITAL SI FATAL PTR GUBERNA.S-A ACHIZITIONAT UN MICROBUS NEFUNCTIONAL SI CAM ATAT.
ALTA AFACERE LIBERALA ESTE SI OBTINEREA FUNCTIEI [DE DOUA ORI]DE DIRECTOR DE PREFECTURA CU SEDIUL IN PRIMARIA C-LUNG.CE A REZULTAT DIN ACEASTA AFACERE SE POATE VEDEA ACUM,INVESTITII DE TIP IDIOT.BIETUL FOST DIRECTOR ACUM STA MAI MULT ASCUNS LA CLUBUL DE FITE,,LA A TREIA CIZMA''SI-SI NUMARA PROBABIL ZILELE DE LIBERTATE.
ALT REPREZENTANT DE MARCA ,LIBERAL,ESTE CEL DE LA OGA,PANA NU DEMULT GRAV BOLNAV,DAR SI-A REVENIT SPECTACULOS.NU ESTE STRAIN DE POLUAREA RAULUI MOLDOVA,IN SHIMB A TACUT MALC,ATATIA AMAR DE ANI,FARA SA-I PESE DE BOLILE PROVENITE DIN FOLOSIREA APEI DIN MOLDOVA,DECI UN VERITABIL COMPLICE LA ATENTATUL LA SANATATEA PUBLICA DIN GUBERNA.
2.   COMPLETARE-2 trimis de
(22 ian 2013, 14:21:10
CEL MAI GRAS,PRESEDINTELE,ARE MARI PROBLEME IN CEEA CE PRIVESTE JAFUL DIN MINERIT.CURAND VOM PUBLICA SI LISTA HOTILOR DE LA FPS BUCURESTI,CEI CE AU TRANSFORMAT FOSTUL IPEG IN SPALATORIA DE BANI NUMITA GEOMOLD CU CONLUCRARI FRUCTUOASE CU...IASI-UL!
COMISIA SPECIALA DE MONITORIZARE RECIPROCA,A INCEPUT CHIAR DE AZI SA STRANGA PROBE FOTO DESPRE CONFECTIILE METALICE EXECUTATE DIN MATERIALELE INTREPRINDERII SI VANDUTE PARTICULARILOR.PORTI SI GARDURI METALICE,SINA DE CF DE MINA FOLOSITA LA PODETELE DE PESTE PARAIE,CINE A CUMPARAT MASINILE UNELTE SI LA CE PRETURI,UNDE ZACE TUBULATURA DE FORAJ-DRICOLARI SI PRAJINI-DIN OTEL SPECIAL IMPORTATE DE LA RUSI PTR CARE STATUL A PLATIT SUTE DE VAGOANE CU CEREALE,CARNE SI LACTATE PRIN IDIOTENIA ,,SOV-ROM''.
3.   COMPLETARE-3 trimis de
(22 ian 2013, 14:32:52
NU IN ULTIMUL RAND,RAMANE DE VAZUT SITUATIA INCHIDERILOR DE MINA,A FONDURILOR COMUNITARE SI A FORAJELOR DUBIOASE,ECOLOGIZARILE UNOR PERIMETRE MINIERE CAT SI AFACERILE CU DEPOZITAREA UNOR SUBSTANTE TOXICE SI PERICULOASE.IN CALITATEA SA DE CONSILIER CU ABONAMENT INCA DIN 1996,STIE CATI AGENTI ECONOMICI DIN GUBERNA AU CONTRACTE CU ,,MONDECO''???
SAU IN UNELE CAZURI ,,GEOMOLD'' FACE TREABA LU' ,,MONDECO''AICI MA REFER IN MOD SPECIAL LA ,,DINTARII' DIN POLICLINICA SI LA UNELE LABORATOARE MEDICALE.
3 PESTERI LA VALEA PUTNEI,2PESTERI LA PARAUL CAILOR-FD.MOLD.,2 PESTERI LA BREZU,3 PESTERI LA LUCINA.CARE ESTE SITUATIA ACTUALA A ACESTORA???
CUM A REUSIT TOV DIRECTOR SA DEVINA PROPRIETAR PESTE ATATEA CLADIRI DIN GUBERNA,TERENURI SI PADURI???-A VERIFICAT CINEVA AUTENTICITATEA ACTELOR DE CARE A UZAT IN TOT ACEST TIMP???
4.   COMPLETARE-4 trimis de
(22 ian 2013, 14:46:23
DACA TOT ZICE CA ESTE UN DOMN ONORABIL[!?] ARE CURAJUL SA-SI POSTEZE PE NET DECLARATIA DE AVERE DIN IANUARIE 1990??????????????????????????
GARANTE CA N U !!!
CELAT CARE II TINE HANGU' LA HOTII SI CARE S-A SCREMUT ANI IN SIR SA SE BAGE IN SEAMA,SA AJUNGA CAT DE CAT UN CONSILIER SAU CEVA ASEMANATOR,CEL CU OCHELARI NEGRI DAR FARA BASTON ALB,ACELA REPREZINTA DE FAPT PCR-SECU-KBG,SI PE CEI CE AU OFERIT PROTECTIE LA INTREGUL JAF DE LA IPEG.
IN CIUDA FAPTULUI CA ERAU VERIFICATI PERIODIC,INAINTE DE '89,SE PREZENTAU LA SECTIA FD,MOLD.,CATE 2 SECURISTI,UNU'MARE SI GREU SI CRET,CELALALT MIC SI INCHIS LA CULOARE[APARITIA LOR NE AMINTEA MEREU DE FABULA,,BOUL SI VITELUL''],IATA CA DUPA LOVITURA DE STAT ,TOTUL NU MAI FOST,,SUB CONTROL'',CUM LE PLACEA CELOR DE LA SECU-KGB SA RAPORTEZE.
CEL MIC SI INCHIS LA CULOARE AVEA SI MERSUL CU GENUNCHII ALIPITI DE CREDEAI CA S-A ,,SPART'' IN ,,GOGOSARII'' CU ELATIC PANA LA GENUNCHI.CE VREMURI....
5.   COMPLETARE-5 trimis de
(22 ian 2013, 14:48:54
CEI CE VOR FI ACTIONATI IN INSTANTA,SPERAM SA NU FIE JUDECATI DE FINA LU' TOV
DIRECTOR,PTR CA NU AR FI DECAT PIERDERE DE TIMP!
SUCCESURI!!!
6.   COMPLETARE-6 trimis de
(22 ian 2013, 14:54:01
ALTE RELATII PRETIOASE SI INTERESANTE,POT FI OBTINUTE SI DE LA INFO-CLUBUL DE FITZE-,,RIFKA 'S LOVERS'' DIN FOSTUL BTT,MAI DRAGA STOLO!
7.   ONOAREA trimis de
(22 ian 2013, 17:56:31
Mai draga MONTE,la C-lung a fost demisie de onoare,a unui om asupra caruia planeaza doar zvonuri si vorbe,e totusi de apreciat,solidaritatea colegilor la fel,dar atentie ce se va pune in loc,probabil sigur ceva de la Fundu M.ca nu cred ca nu si-a bagat Fundu nasul.Mai dar sa vezi ONOARE la VAMA,noii sefi PNL unsi tot de Fundu(primarul de la Fundu Moldovei,care e responsabil de zona)au dosar penal pe rol la judecatoria C-lung,pentru acte de coruptie,dosar intocmit de DNA si nici vorba de demisie sau de onoare,ba dinpotriva sunt mindria lu Baisanu si Zdrob.
7.1  RE: ONOAREA trimis de
(22 ian 2013, 19:14:29
Bravo URS54. Sau Badale 54. Tot un frustrat ai ramas. Si asta pentru ca la Vama acum sunt doi consilieri liberali, iar in epoca Badale, cu toate fortele s-a reusit marea performanta ca din partea PNL sa fie cel mult un singur consilier. Desigur si acela era Badale.
"Brasos natiune. Meriti laude. Halal sa-ti fie."
8.   MONTE...:) o gluma proasta trimis de
(22 ian 2013, 18:09:12
Nu cred o iota din ceea ce spune MONTE este unul dintre 'prietenii' de-o viata probabil unuia care nu i-s iestit socotelile...dupa cate spui tu acolo probabil ca esti ceea ce spui si tu...da-te pe fata si autodenunta-te daca stii ceva concret de papagali ce urla de dupa colt suntem satuli...daca nu taci din gura...
9.   Brasos natiune T1U2D304 trimis de
(22 ian 2013, 20:47:59
Era vorba de onoare,da Vranau are onoare,voi sunteti cei cu dosare,si penale.Pardon, don Tudor,in epoca Badale au fost 3 consilieri plus cel mai bun vice,pardon toti fara dosare dar cu ONOARE.
10.   Clipa demascarilor!!!! trimis de
(22 ian 2013, 21:17:31
S-a invartit roata. De unde onoare la Vranau si acolitii lui?!?!
Adevarul iese la iveala....cam tarziu dar e bine si acum....sa afle cetatenii urbei ce au facut "domnii " pe care i-au ales in fruntea urbei. Lui Vranau , fiu al acestui oras, i se atribuie marea realizare : destramarea celei mai mari intreprinderi din zona - IPEG , lasand pe drumuri mii de oameni care aveau familii si copii de crescut fara sa-i pese. Si in ziua de azi , "mulge" primaria de mii de euro pe luna fiind sustinut de aceeasi "organizatie". O sa sariti iarasi si o sa spuneti ca sunt vorbe....SUNT ADEVARURI pe care trebuie sa le stim cu totii . Acesta este doar unul dintre "conducatorii" nostri, urmeaza si altii......
11.   Pentru monitorul trimis de
(22 ian 2013, 23:05:56
You suck! Nu stiu de ce ati blocat IP-ul de pe care ma conectam de obicei (era al unui vecin). Probabil pentru ca asa v-a ordonat tov. prim-secretar al județului. Nu am incalcat regulile forumului, deci este clar un ordin politic. Rusine! Si daca tot m-ati provocat, as dori sa defechez pe fetele voastre de comunistoizi. Deblocati IP-ul vecinului si voi reveni la un limbaj civilizat. Pana atunci, felaționați în continuare.
12.   Sondaj trimis de
(26 ian 2013, 14:43:58
Daca esti din judetul Suceava te rog sa completezi acest chestionar www.isondaje.ro/sondaj/2715426 . Nu o sa dureze mai mult de 5 minute si ajutorul tau o sa-mi fie de mare folos pt lucrarea de licenta . Multumesc anticipat!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei