Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 15 (5222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hotărâre

Președintele PNL Câmpulung Moldovenesc s-a autosuspendat din funcție

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PNL Câmpulung Moldovenesc, ing. Nicolai Vranău, a anunțat ieri la amiază că s-a autosuspendat din funcția deținută în partid începând cu data de 21 ianuarie. Într-un document adresat Biroului Permanent al PNL Câmpulung Moldovenesc, președintele Vranău a solicitat acestui for să ia act de hotărârea sa de autosuspendare și să desemneze statutar un președinte interimar.

Președintele autosuspendat nu și-a motivat în scris demersul. Contactat telefonic, Vranău nu a oferit explicații, ci a precizat doar că este vorba despre o situație temporară, că nu s-a retras din partid și nici din alte funcții deținute, că activitatea organizației nu va fi afectată și că este o hotărâre personală, care nu i-a fost indusă sau impusă de cineva. Surse apropiate liderului liberal au opinat însă că gestul președintelui este unul de onoare, pentru ca organizația să nu fie afectată de o situație bizară cu care acesta se confruntă. 

 

Campanie de denigrare, derulată prin zvonuri și pe internet

Încă din decembrie anul trecut, liderul liberal a fost expus unei campanii de denigrare subterane fără precedent, derulată prin zvonuri și pe internet. Numeroase persoane, inclusiv din anturajul apropiat și politic al liderului liberal, ziariști și parteneri de afaceri ai acestuia au fost ”informați” de binevoitori întotdeauna anonimi că Vranău ar fi fost implicat în situații incredibile. Unele dintre pretinsele informații au susținut că ar fi fost implicat în violențe casnice, incidente jenante în magazine sau chiar că s-ar fi sinucis în străinătate.

Cu certitudine, până în prezent nici o instituție, firmă sau persoană despre care s-a spus că au fost implicate nu a confirmat că ar fi existat asemenea gesturi comise de persoana incriminată de zvonuri, nu există nici o plângere sau demers legal împotriva sa pentru pretinsele accidente sau incidente, nici el și nimeni din familia sa nu a fost internat sau tratat după o agresiune sau tentativă de suicid. Ing. Vranău însuși le-a spus apropiaților că a aflat despre ”mizeriile care circulă” și că face deja demersuri legale pentru a identifica și acționa în instanță persoanele care ”se ocupă de glume nesărate și împrăștie minciuni”.

 

Preşedinte interimar al PNL Câmpulung va fi unul dintre vicepreşedinţi

Chiar dacă toate aceste informații au fost difuzate neoficial, imaginea publică a liderului liberal are totuși de suferit până la lămurirea oficială a situației, iar apropiații acestuia consideră că gestul autosuspendării din funcție este unul de curaj și de onoare și urmărește să elimine orice încercare de compromitere a partidului, dacă situația creată a urmărit cumva un atac politic.

Biroul Permanent al PNL Câmpulung Moldovenesc nu a decis deocamdată cine îl va înlocui ca interimar pe președintele autosuspendat, dar acesta va fi unul dintre vicepreședinții organizației.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Președintele PNL Câmpulung Moldovenesc s-a autosuspendat din funcție.
 Vizualizări articol: 1570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Președintele PNL Câmpulung Moldovenesc s-a autosuspendat din funcție5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   REMEMBER trimis de
(21 ian 2013, 15:21:00
DESPRE SINUCIDERE NU AM AUZIT,INSA STIM DESPRE NISTE BETII VECINE CU MOARTEA,INCA DE CAND ERA SEFUL ATEL.MECANIC FD.MOLDOVEI,EL IMPREUNA CU PRIETENUL DE PAHAR BUBY KRYZANOWSKI.BIETUL BUBY,PLECA CU MOTOCICLETA IN TROMBA DIN CURTEA ATELIERULUI,TRAVERSA STRADA SI SE ARUNCA DIRECT IN GARDUL DEPOZITULUI DE MATERIALE,GARD CONSTRUIT PREVENTIV DIN PLASA DE SARMA ONDULATA,SPECIAL PTR BICICLISTII SI MOTOCICLISTII BETIVI DE LA ATELIER.
DACA IN URMA BETIEI SITUATIA SE COMPLICA,INTERVENEA ECHIPA DE SALVATOARE DE LA MOARA,RESPONSABILE PRINTRE,,ALTELE'' SI CU ,,RESUSCITAREA''.CE VREMURI!!!
ALTE RELATII SUPLIMENTARE,LA SUDORUL JIPA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei