Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 nov 2012 - Anul XVII, nr. 265 (5170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri pentru Senat

Vasilica Steliana Miron: „PDL şi USL nu mai sunt partide politice, ci sunt conglomerate de interese financiare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PP-DD în Colegiul nr. 1 de Senat Vatra Dornei, Vasilica Steliana Miron, a anunţat că a aflat de la analiştii politici că PP-DD va sprijini Guvernul PDL după alegeri. „Am aflat tot de la analişti că Blaga îl vrea pe Videanu premier. Sunt sigură că PP-DD va sprijini Guvernul Videanu în următoarea condiţie: Guvernul să fie în exil pe plajele de la Saint Tropez, unde este un cunoscut al locului”, precizează Vasilica Steliana Miron.

Aceasta a avut o atitudine la fel de ironică şi faţă de USL, subliniind că după prezentarea cu mare fast a programului electoral al USL şi-a dat seama „că singura alianţă pe care USL poate să o facă este cea cu PP-DD”. Vasilica Steliana Miron spune că USL vrea ca în patru ani să construiască cinci autostrăzi „fără să aibă habar” de sursa de finanţare. „Cred că se gândesc să valorifice o parte din tezaurul aflat la ruşi şi a cărui restituire este în platforma program a PP-DD. USL vrea să confişte averile dobândite ilicit. Bănuiesc că se gândesc la cei de la PDL, pentru că averile lor nu pot să şi le confişte singuri. Nu ar fi posibil din punct de vedere juridic. Ar trebui astfel să le doneze, dar în aceste condiţii ar exploda PIB-ul României, iar misiunile FMI şi ale Băncii Mondiale de implementare a austerităţii ar eşua, condiţie de neacceptat pentru aceste organisme internaţionale. Şi pentru acest punct din platforma program ar fi nevoiţi să facă alianţă cu PP-DD, în condiţiile în care confiscarea averilor trebuie să se facă prin respectarea tradiţiilor istorice ale neamului, în sensul aplicării măsurii complementare a decapitării posesorului averii. De aceea PP-DD a solicitat şi recuperarea sabiei lui Ştefan cel Mare de la turci”, a spus Vasilica Steliana Miron.

 

Vasilica Steliana Miron: Sucevenii trebuie să-şi voteze conducătorii şi nu stăpânii

Candidatul PP-DD Suceava în Colegiul nr. 1 de Senat din zona de munte a judeţului, Vasilica Steliana Miron, consideră că pentru prima dată, la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012, sucevenii trebuie să-şi voteze conducătorii şi nu stăpânii. Vasilica Steliana Miron a declarat că programele electorale ale PDL şi USL nu sunt altceva decât o repetare ciclică a promisiunilor neonorate din campaniile anterioare. „Lipsa de viziune în economie, îngenuncherea acesteia în faţa oligarhilor de aici şi de afară, prăbuşirea sistemului de sănătate, prăbuşirea calităţii învăţământului, dispreţuirea corpului didactic, prăbuşirea siguranţei cetăţenilor, căpuşarea până la distrugere a tot ce aparţine statului pun în pericol inclusiv existenţa statului unitar, precum şi viaţa socială din interiorul acestuia. Şi totuşi ei vor să continue, numai pentru simplu fapt că şi-au securizat spectrul politic. PDL şi USL nu mai sunt partide politice, ci sunt conglomerate de interese financiare, politice şi economice cărora noi, marea masă a poporului, trebuie să le fim slujitori umili. Pe 9 decembrie 2012, pentru prima dată nu vă votaţi stăpânii, ci conducătorii”, a spus Vasilica Steliana Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasilica Steliana Miron: „PDL şi USL nu mai sunt partide politice, ci sunt conglomerate de interese financiare”.
 Vizualizări articol: 1757 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
Vasilica Steliana Miron: „PDL şi USL nu mai sunt partide politice, ci sunt conglomerate de interese financiare”4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebare intrebatoare! trimis de
(13 nov 2012, 09:31:34
Mataluta ai aparut acum la PP-DD. De ce nu ai venit la inceputuri cind a fost greu? Oamenii adevaratului Partid al Poporului au dat un pas innapoi si nu vor vota la aceste alegeri. Exceptie face doamna doctor Vieru care a fost alaturi de noi de la inceput si care va fi sprijinita in aceasta campanie. Restul sunt niste ciolanari veniti la furat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei