Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 oct 2012 - Anul XVII, nr. 241 (5146)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Decizie

Cadariu renunţă la candidatura din partea PDL pentru un post de senator

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava Daniel Cadariu a părăsit echipa de candidaţi ai PDL Suceava pentru alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012. Din informaţiile pe care le avem, Daniel Cadariu şi-a anunţat decizia sâmbătă, la câteva zile după ce conducerea centrală a PDL a validat candidatura acestuia pentru un post de senator în Colegiul de Senat nr. 1 (Gura Humorului - Câmpulung Moldovenesc - Vatra Dornei). Potrivit unor surse din PDL, Cadariu a renunţat la candidatură din motive personale.

De altfel, contactat telefonic, acesta nu a dorit să ofere nici un fel de detalii cu privire la decizia sa de a nu mai candida din partea PDL pentru un post de senator. Din informaţiile pe care le avem, un alt motiv pentru care Daniel Cadariu a renunţat să mai participe la alegerile parlamentare este şi nominalizarea fostului social-democrat Ovidiu Milici ca şi candidat din partea Partidului Forţa Civică pentru un post de deputat în Colegiul Vatra Dornei. Contactat telefonic, preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, nu a vrut să facă vreun comentariu cu privire la decizia lui Daniel Cadariu de a renunţa la candidatura pentru un post de senator.

 

Fostul secretar de stat Cristian Irimie va candida din partea PDL pentru postul de senator din zona de munte a judeţului

După ce Daniel Cadariu a renunţat la candidatură, democrat-liberalii suceveni l-au desemnat pe doctorul Cristian Irimie, fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Se pare că, în cursul zilei de ieri, Cristian Irimie şi-a dat acordul să candideze pentru postul de senator în zona de munte a judeţului. În favoarea acestuia stau mai multe argumente, unul dintre acestea fiind şi acela că în calitatea sa de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii a reuşit să sprijine unităţile spitaliceşti din cele trei oraşe importante din acest colegiu, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei. Un alt argument ar fi şi colaborarea bună pe care Cristian Irimie o are cu deputatul PDL din Colegiul Gura Humorului - Câmpulung Moldovenesc, Dan Gabriel Gospodaru, care candidează pentru un nou mandat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadariu renunţă la candidatura din partea PDL pentru un post de senator.
 Vizualizări articol: 1892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Cadariu renunţă la candidatura din partea PDL pentru un post de senator3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Imi vine sa plang trimis de
(15 oct 2012, 20:52:56
uite ce fata are vrabiutza,e galben parca e culoarea hartiilor de 200 de euro.oare de ce e asa palid,i se trage oare de la milioanele furate de la consiliu' ? sau de la blestemele oamenilor???
si uite asa cum e el cinstit si nu vrea sa fure din parlament,el vrea sa castige doar ca automeister!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei